Şimdi Ara

Zlatan İbrahimovic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manu ile çıktığı 4 maçta 4 gol attı adam. 4. maç daha devam ediyor.

O kadar Epl'de yapamaz dediler adama lig farketmiyor. Dünyanın en komple forveti olabilir. En iyi 3'e her türlü girer. Higuain Benzema felan diz çöker bu adamı karşısında görse.

Düzeltme: 4 maç 5 gol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jefferson Starship -- 20 Ağustos 2016; 15:08:19 >

•  Zlatan İbrahimovic

ZLATAN TIME
  • Welcome to Zlatan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en iyi santraforlardan biri kuşkusuz. Adam İtalya'da oynamış,İspanya'da oynamış,Fransa'da oynamış, İngiltere'de mi oynayamayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zlatan 35 yaşında olmasa Benzemayla bilmemkimle kıyaslamazdınız bile. Kendinize gelin

• Zaten kıyaslanamaz bile. Lewa Suarez Zlatan bana göre diğerlerinin alayı çöp. Zlatan 30 32 yaşından sonra coştu bunlar 32 yaşından sonra senede 20 gol atamaz.
  • Zlatanı bılmem ama Pogba cok can yakacak. Manu'nun orta saha sorununu fazlasıyla cozmus. Heryere hınzır gıbı yetısıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Arjen Robben GALATASARAY'a [TOTEM]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neymiş PL dünyanın en kaliteli ligiymiş. Fransa'da bu kadar çerez gibi atamıyordur. PL = Şov
  • Durduramıyoruz efendim hala atıyor. 2016 2017 Premier lig gol kralı hayırlı olsun. Forma girmiş Zlatan'ı kimse durduramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Neymiş PL dünyanın en kaliteli ligiymiş. Fransa'da bu kadar çerez gibi atamıyordur. PL = Şov

Fransa'da bu kadar çerez gibi atamıyordur derken referans olarak işkembeyi alıyorsunuz galiba?
  • Fransa liginde çerez gibi atamıyormuş. Fransa liginde 10 tane kaliteli stoper say desen sayamaz.
  • Adamlar Zlatan'a bile çöp diyebilecek kadar ne yaşıyor merak ediyorum.

Şimdi 24 saattir oturduğun bilgisayar sandalyesinden kalk. Çünkü oturmaktan taş... koku bağlamış beyine oksijen gitmiyor. Git bir duş al kendine gel. Adam 35 yaşında 90 dakika mücadele ediyor bu çok bilmişler çöp diyor. İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • Ibra 35 yasinda hala Dunyanin en iyisi
  • Harika valla dicek bir şey yok. Tek kelimeyle saygıyı hak eden işini çatır çatır yapan adam. Harika.
  • Dünyanın en iyi forveti! Hiç yaşlanmasa dediğim ender insanlardan.

(Hatta benim için en iyi futbolcu.)

• Gs alsın diyorduk Cidde'n çok değişik bir topçu kimsenin dokunamayacğı orta falan geliyor rövaşata atıyor illa dokunuyor

• Adam Zlatan'a dahi sallamış ya.. Messi hayranı olup Ronaldo'ya sallayanı ya da tam tersini falan gördük ama bu kadarına da pes. Zlatan lan bu.
  • Zlatan şüphesiz hem saha içinde hem saha dışında tavırlarıyla bana göre dünyanın en iyisi. Maç sonu pogbayla açıklamasını izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Zaten kıyaslanamaz bile. Lewa Suarez Zlatan bana göre diğerlerinin alayı çöp. Zlatan 30 32 yaşından sonra coştu bunlar 32 yaşından sonra senede 20 gol atamaz.

kaç yaşındasın evlat?zlatan 30 32 sinden sonra coşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Zaten kıyaslanamaz bile. Lewa Suarez Zlatan bana göre diğerlerinin alayı çöp. Zlatan 30 32 yaşından sonra coştu bunlar 32 yaşından sonra senede 20 gol atamaz.

kaç yaşındasın evlat?zlatan 30 32 sinden sonra coşmuş

Son 5 sezonda yaptığı istatistiği daha önce yapmadı. Adamın kendisi bile bunu söylüyor sen hala neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım. Sanki 30undan önce kötü forvet dedim. Hayır her zaman dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi ama son senelerde inanılmaz bir form yakaladı. 20-25 gol ortalamasından 35-40 gol ortalamasına çıktı adam bu coşmak değil midir ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.