Şimdi Ara

Zlatan İbrahimovic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakın şimdi şöyle bir örnekle işi çözelim.

Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar vs. vs.

Bir de İbrahimovic .

Apayrı bir adam bu. Kıyaslamayın bence kimseyle. Mars'a göndersen orada da oynar. Tek başınada oynar.
  • Dünya üzerindeki en iyi santrafor kuşkusuz. Hâlâ en iyi 10 futbolcu arasına girer.
    35 yaşında eplde yaptıklarına bakın adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzema ya futbolcu bile demem zlatan ın yanında.Kaldıki futbolcu değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Zaten kıyaslanamaz bile. Lewa Suarez Zlatan bana göre diğerlerinin alayı çöp. Zlatan 30 32 yaşından sonra coştu bunlar 32 yaşından sonra senede 20 gol atamaz.

kaç yaşındasın evlat?zlatan 30 32 sinden sonra coşmuş

Son 5 sezonda yaptığı istatistiği daha önce yapmadı. Adamın kendisi bile bunu söylüyor sen hala neyin tatavasını yapıyorsun anlamadım. Sanki 30undan önce kötü forvet dedim. Hayır her zaman dünyanın en iyi forvetlerinden biriydi ama son senelerde inanılmaz bir form yakaladı. 20-25 gol ortalamasından 35-40 gol ortalamasına çıktı adam bu coşmak değil midir ?

Adamın oynayıpta şampiyon olmadığı takım yok. Dün neyse bugünde o Zlatan.

• Irzıma geçmesine izin veririm o derece severim kendisini. Bazen maç esnasında bakınca 17-19 cm aralığında bir pipisi var gibi.

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Oooo ılık reis malum liverpollu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Irzıma geçmesine izin veririm o derece severim kendisini. Bazen maç esnasında bakınca 17-19 cm aralığında bir pipisi var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Irzıma geçmesine izin veririm o derece severim kendisini. Bazen maç esnasında bakınca 17-19 cm aralığında bir pipisi var gibi.

• Şu PL de oynayamaz muhabbeti de bitsin artık. Aynı şey messi için de deniyor Messi PL ye gelse kırmadık rekor bırakmaz adım kadar eminim. PL takımları müthiş boşluklar veriyo savunmada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.