Şimdi Ara

Zojirushi Yemek Termosu 320-340 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
6.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhalefet olsun da ne olursa olsun. 300-500 verip yillarca kullanacak alan adam. 1 aylık yemek parasına yıllarca sağlıklı ve ucuz beslenecek bunu çok bulmak hesap kitap bilmemektir. Şaka gibi sandiviç ye buna para verme diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon fiyatı vergiler ve kargoyla beraber 460 lirayı buluyor. Gönderdiğiniz 30 liralık üründen bende var. Hem sıcak tutmuyor hem de normal bi bulaşık süngerinde bile iç metal kaplaması süngere geçiyor. Normal sefer tası dediğiniz gibi mikrodalgayla kullanılabilir böyle bir imkanı olan için ama 30 liralık ürünü kullanmanızı tavsiye etmem. İçi çelik olan penguenin kaliteli bir termosu var. Onu mikrodalgaya koyamıyorsunuz bir de tüm yemekleri birbirine yakın sıcaklıkta saklıyor.

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    içlerindeki taslar plastik. tavsiye etmem.
    penguen 150 lira paslanmaz çelik 150 lira
    70 lira paslanmaz çelik

• bu çok uğraştırıcı ve küçük düşürücü kusura bakmayın da.

sabahın köründe yemek ısıtacaksın, onu kapa koyacaksın, iş yerine götüreceksin, öğlen millet yemeğe çıkarken network yaparken muhabbet ederken sen masanda oturup tasını açıp çorba içeceksin? işin bitince kabı suya tutacaksın yıkayacaksın tekrar eve taşıyacaksın?

gidip simit ye yorulduğuna ve makara konusu olduğuna değmez.
    arkandan pinti, dh ölücüsü derler bırak kalsın hocam.
  • Ben 3 senedir evden yemek getiririm işyerime, kamu çalışanıyım. İkea nın yemek termosunu aldım.

Sabahları yemekleri mikrodalga da ısıtıp koyuyorum. (sadece sulu yemek ya da pilav üstü yemek/makarna üstü yemek gibi...) Yanında minik kaplara yoğurt/turşu/salata...

07:00 gibi koyuyorum, 12:00da sıcak olmasa da yenilebilir ılıklıkta oluyor. Yıkama derdi yok kapatıp koyuyorum çantaya, sızdırma vs de yapmıyor. Tavsiye ederim.

Üstteki arkadaşın kafasında gibi olanlar arkadan söylenenleri düşünüp, milletim lafına göre yaşamaya devam etsin.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    1 saat şirket dedikodusundan uzak kalıp evden getirdiğiniz sağlıklı yemekleri tüketmek emin olun o networkle elde edeceğiniz kafa şişmesinden daha iyi gelecektir. İstikrarlı olursanız insanlarında size eşlik etmeye başlayacağını göreceksiniz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh4t3v3r

1 saat şirket dedikodusundan uzak kalıp evden getirdiğiniz sağlıklı yemekleri tüketmek emin olun o networkle elde edeceğiniz kafa şişmesinden daha iyi gelecektir. İstikrarlı olursanız insanlarında size eşlik etmeye başlayacağını göreceksiniz zaten.
    saçma sapan konuşma milletten uzak kalırsan geberene kadar alt kadroda sürünürsün.

iş yerlerinde yükselmek çalışarak mı oluyor sanıyorsunuz? ortam, muhabbet, millet içinde küçük düşmemek... emin ol şunun ameleliği yerine ingilizce konuşmaya pratik yapsan her gün 20-30 dakika daha iyi maaşlı bir işe girersin.

benim düşüncem bu, saçmalık yani. alay konusu olmaya gerek yok.

ha ayıp, çirkin bir şey asla değil. mükemmel bir şey ama bakış açısı bu yönde olacak %100 eminim. asgari ücretlilerin 10 bin tl 'lik ayfon aldığı çağdasınız hatırlatırım. kabı alınca iş bitmiyor, her sabah ona koyacak yemeği düşünmek, öğlen kokmasın diye suya tutmak akşam da yıkamak gerekiyor.

bence gereksiz. bakın bence diyorum. yorum benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 10 Ekim 2019; 13:22:40 >

• tabi bu da bir bakış açısı, öğlen yemeklerinde kariyer basamakları çıkılabilir mi bilemiyorum ama bu tür ürünlere hele ki >300 TL bir ürüne ilgi gösteren kişinin tek derdi öğlen yemeğini ucuza getirmek değildir, sağlıklı kalmaktır. günümüzdeki gibi yüksek enflasyonlu ortamlarda evde yemek yapma maliyeti zaten dışardan yenecek basit sıradan yiyeceklerle yarışır. bu yarışmada siz en iyi zeytinyağı, tereyağı, pirinç vb malzeme ile yer alırken muhtemelen dışarda yediklerimiz olabilecek en uygun(!) maliyetli katı-sıvı yağ ve diğer malzemelerle yapılıyor olacaktır. hele karaciğer, diyabet, kilo vb sorunlarınız varsa ya bi sezar salataya 25-30 tl ödersiniz ya da evden gelecek kendi yiyeceğinizle rezil(!) olursunuz.
    evet tabiki sürüden ayrılmak zordur, her iki yanı plazalarla çevrili bir yerde çalışıyorum, gençler maşallah aldıkları asgari ücreti sigara-starbucks ve öğlen yemeği üçgeninde gömmekten utanmıyorlar ama zojirushi alsak elaleme rezil olur utanır mıyız diye burda düşünmek durumunda kalınıyor.
    en büyük utancımız bu olsun ne diyeyim.
    uzun yazdım affola..

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Her iş yeri için geçerli değil söyledikleriniz. Devlet dairesinde kadrolu bir memur pek ala arkasından konuşulanları takmadan sefer taşından yemek yiyebilir. Plaza ortamları için evet alay konusu olabilir ama özgüvensiz adamlar düşünsün kendisiyle alay edilirise ne yapacağını. Kendine güvenen insan istediği gibi yaşamaya devam etmeli

• Türkiyenin en büyük 10 firmasından birinde çalışıyorum. Çalıştığım lokasyonda yemek çıkmadığı için 3 senedir aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Zamanında 300 liraya almıştım(dolar 3 liraydı) şuan sanırım vergisiyle ıvır zıvırıyla 800-900 lira olmuştur.

Zojirushi Yemek Termosu 320-340 TL

Akşam 6 gibi sıcak olarak koyduğum yemeği ertesi akşam 7 gibi yediğimde bile sıcak olduğu zamanlar oldu. Şirkette çalışan insanlar civar restorantlardan sipariş vermekten çoğu bağırsak ve mide sorunları çekerken ben evden getirdiğim mis gibi yemekleri yedim. Şirkete mikrodalga fırın aldılar fakat pilav, makarna, bakliyat içeren yemekler vs. mikrodalgaya girince ne tadı kaldı ne tuzu. Sonra birçok kişi iyi termos almaya başladı.

Anlayacağınız yemeğinizi saatlerce sıcak tutabilen termoslar benim durumumda çalışanlar için çok büyük ihtiyaç ve paralarını sonuna kadar hak ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaldanSarkanElma -- 10 Ekim 2019; 15:42:39 >

• DaldanSarkanElma kullanıcısına yanıt
    Malesef hava atmayı olduğu kadar dışardan yemeği de marifet sanıyoruz. 6 ay kadar evin dışında bir lokantada yemek zorunda kaldım ve malesef hala mide ve sindirim problemleri çekiyorum. En doğru uygulamayı yapmışsınız.

• Yemeklerin sıcak beklemesinin bir zararı yok mu?
  • cyberfalcon C kullanıcısına yanıt
    sabahtan öğlene arada sogumazsa akşama sıkıntı olmaz ama bi önceki akşamdan ertesi güne bakteri üreyebilir. sonuçta lokantalarda sabah 10 gibi çıkarıyor tezgaha akşam 7 8'e kadar satıyor. (tabi bazılarının yemeğe bir iki damla çamaşır suyu damlattigi söylenir ama günahlarını almayayım.)

• Jaf14 modelini bugun saat 16 gibi satin aldim. Hemen onaylayip aksamustu de kargoya verildi. Umarim urun denildigi kadar kalitedir.

• Sürekli evden götürdüğünü yiyebilecek bir işim olsaydı tartışmasız alırdım. Yukarıdaki arkadaşın network yorumu doğru, arkadaşın bundan kastı yalakalık veya dedikodu yapmak değil. İnsanlarla muhabbet kurman, geyik yapman gerekiyor. Öğle arası insanlarla zaman geçirmezsen ezik görmeseler de silik bir tip olursun.
  • Sabit bir yerde masabaşı plaza,han vs bir işte çalışsam çoktan alırdım.
    şoförüm ve dışarda kağıt bardaklarda çay kahve içmekten bıktığımdan bende zojirushi mug aldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.