Şimdi Ara

Zojirushi Yemek Termosu 320-340 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
6.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enflasyonun sonuna kadar hissedildiği şu günlerde evden yemek götürerek tasarruf yapmayı düşünenler için iyi bir fırsat. Uzun zamandır takip ettiğim yemek termosu için emsallerine göre iyi fiyatlar var.
    Tüm Zojirushiler
    Ben aşağıdaki ürünü mobile özel indirimle 340 tlye aldım.
    SL-JAF14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wh4t3v3r -- 5 Ekim 2019; 10:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazon. com 'da ara ara fiyatı düşüyor kargo vergi dahil 45 dolara aldık geçen ay.

eşim 3 yıldır kullanıyor memnun, geçen ay da kardeşime aldık.

çorba, sulu yemek, pilav/makarna, yoğurt/salata. dediğim sırayla sabahtan ısıtılıp konunca öğle yemeğine gayet güzel sıcak kalıyor.

Iş yerinizde mikrodalga varsa boşuna almayın gerek olmaz.
    Ben 3 senedir evden yemek getiririm işyerime, kamu çalışanıyım. İkea nın yemek termosunu aldım.
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yemek-pisirme/saklama/termoslar/40288354/efterfragad-yemek-termosu.aspx?gclid=Cj0KCQjwivbsBRDsARIsADyISJ-04UoIZ25CA4op04fN-quCPoj-YrULxcNtAutFPwxf-WxmCJieF_kaAhDQEALw_wcB

Sabahları yemekleri mikrodalga da ısıtıp koyuyorum. (sadece sulu yemek ya da pilav üstü yemek/makarna üstü yemek gibi...) Yanında minik kaplara yoğurt/turşu/salata...

07:00 gibi koyuyorum, 12:00da sıcak olmasa da yenilebilir ılıklıkta oluyor. Yıkama derdi yok kapatıp koyuyorum çantaya, sızdırma vs de yapmıyor. Tavsiye ederim.

Üstteki arkadaşın kafasında gibi olanlar arkadan söylenenleri düşünüp, milletim lafına göre yaşamaya devam etsin.
    tabi bu da bir bakış açısı, öğlen yemeklerinde kariyer basamakları çıkılabilir mi bilemiyorum ama bu tür ürünlere hele ki >300 TL bir ürüne ilgi gösteren kişinin tek derdi öğlen yemeğini ucuza getirmek değildir, sağlıklı kalmaktır. günümüzdeki gibi yüksek enflasyonlu ortamlarda evde yemek yapma maliyeti zaten dışardan yenecek basit sıradan yiyeceklerle yarışır. bu yarışmada siz en iyi zeytinyağı, tereyağı, pirinç vb malzeme ile yer alırken muhtemelen dışarda yediklerimiz olabilecek en uygun(!) maliyetli katı-sıvı yağ ve diğer malzemelerle yapılıyor olacaktır. hele karaciğer, diyabet, kilo vb sorunlarınız varsa ya bi sezar salataya 25-30 tl ödersiniz ya da evden gelecek kendi yiyeceğinizle rezil(!) olursunuz.
    evet tabiki sürüden ayrılmak zordur, her iki yanı plazalarla çevrili bir yerde çalışıyorum, gençler maşallah aldıkları asgari ücreti sigara-starbucks ve öğlen yemeği üçgeninde gömmekten utanmıyorlar ama zojirushi alsak elaleme rezil olur utanır mıyız diye burda düşünmek durumunda kalınıyor.
    en büyük utancımız bu olsun ne diyeyim.
    uzun yazdım affola..
    Türkiyenin en büyük 10 firmasından birinde çalışıyorum. Çalıştığım lokasyonda yemek çıkmadığı için 3 senedir aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Zamanında 300 liraya almıştım(dolar 3 liraydı) şuan sanırım vergisiyle ıvır zıvırıyla 800-900 lira olmuştur.
    https://www.amazon.com/THERMOS-Lunch-Heat-Retention-Bento-JBE-1600F/dp/B005HN1XD8

Akşam 6 gibi sıcak olarak koyduğum yemeği ertesi akşam 7 gibi yediğimde bile sıcak olduğu zamanlar oldu. Şirkette çalışan insanlar civar restorantlardan sipariş vermekten çoğu bağırsak ve mide sorunları çekerken ben evden getirdiğim mis gibi yemekleri yedim. Şirkete mikrodalga fırın aldılar fakat pilav, makarna, bakliyat içeren yemekler vs. mikrodalgaya girince ne tadı kaldı ne tuzu. Sonra birçok kişi iyi termos almaya başladı.

Anlayacağınız yemeğinizi saatlerce sıcak tutabilen termoslar benim durumumda çalışanlar için çok büyük ihtiyaç ve paralarını sonuna kadar hak ediyorlar.
    1 haftadır diyetteyim 3 kilo verdim. Sefer tası ihtiyacındaydım. Karasız kaldım ancak başlık sahibi arkadaşın hafif diye tabir etmesi sebebiyle ve çanta avantajıyla jaf 14 siparişi verdim. Ürünün sıcak tutma özelliğinden ziyade kaliteli, sızdırmaz ve uzun ömürlü olmasını istediğim için satın aldım.
  • Basliga fiyat yazmalisiniz bence. 400 tl sefer tası satiyor adamlar. Bir aylik yemek parasi.

• Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Bir çok çeşit yemek kapları var.

• Özellik olarak birbirine çok yakınlar ben 4 çeşit götüreceğim ve hafif olduğu için jaf14 aldım. 3 çeşit götürecekseniz ve çanta istemiyorsanız xe20 modelini alabilirsiniz. Alt 2 kap sıcak tutar. Diğerlerini oda sıcaklığında saklar sipariş verirken bunu da göz önüne alın. amazon.com yurtdışında satılan çok benzer modelleri mevcut. Detaylı inceleme ve yorumları ordan bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wh4t3v3r -- 5 Ekim 2019; 10:35:38 >
  • wh4t3v3r W kullanıcısına yanıt
    Xe20 ile nc09 arasında ne fark var peki? Genel oLrak 3 çeşit kullanmak istiyorum. Ama çanta da hoş duruyor.

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    http://https://www.zojirushi.com/app/category/vacuum-insulated-lunch-jars
    Linkden inceleyebilirsiniz. Ağırlık farkı var ve bir de çok ufak sıcak tutma dereceleri farklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wh4t3v3r W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zojirushi termosun kralıdır. Stanley mtanley alayını döver

• Sıcak tüketmek zorunda olmadığınız yemekleri götürün ve bu cihazlara 400 lira para vermeyin cebinizde kalsın paranız.

• Bunlar yerine ici yalitimli kucuk bir canta alip kaplarda da yemek goturebilirsiniz. Zaten cogu insan işe elinde sefer tasıyla gitmez yemek goturecek olsa bile boyle bir canta kullanır.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    340 TL indirimle. Ayrıca kişiden kişiye göre değişir o dediğiniz. Akarı kokarı akıntısı sızıntısı olmaz diye düşünüyorum ucuz aldıklarımıza kıyaslan. Bir de ısıtma imkanı her zaman olmayabilir.
  • Diyet probleminiz yoksa ve iş yerinizde yemek çıkmıyorsa; supermarketlerden ekmek arası yaptırıp 1 meyve ile tamamlayabilirsiniz. 8 tl yi geçmez herhalde.

• 1 haftadır diyetteyim 3 kilo verdim. Sefer tası ihtiyacındaydım. Karasız kaldım ancak başlık sahibi arkadaşın hafif diye tabir etmesi sebebiyle ve çanta avantajıyla jaf 14 siparişi verdim. Ürünün sıcak tutma özelliğinden ziyade kaliteli, sızdırmaz ve uzun ömürlü olmasını istediğim için satın aldım.

• amazon. com 'da ara ara fiyatı düşüyor kargo vergi dahil 45 dolara aldık geçen ay.

eşim 3 yıldır kullanıyor memnun, geçen ay da kardeşime aldık.

çorba, sulu yemek, pilav/makarna, yoğurt/salata. dediğim sırayla sabahtan ısıtılıp konunca öğle yemeğine gayet güzel sıcak kalıyor.

Iş yerinizde mikrodalga varsa boşuna almayın gerek olmaz.

• Kauçuk çantayla soğuk koyduğunuz yoğurdu 4 saat sonra çorba sıcaklığında alabilirsiniz. Yerli markalar da var buna benzer aynı fiyatta onların esas problemi tüm kapların aynı sıcaklıkta olması ve sızdırmazlık. Bunların kaplarının mikrodalgaya girmesi büyük avantaj. Ayrıca zojirushi termos sektörünün en iyilerinden ve japon üretimi.
    Alan arkadaşları ağzı açık şekilde mikrodalgaya koymaları konusunda uyarayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wh4t3v3r

Kauçuk çantayla soğuk koyduğunuz yoğurdu 4 saat sonra çorba sıcaklığında alabilirsiniz. Yerli markalar da var buna benzer aynı fiyatta onların esas problemi tüm kapların aynı sıcaklıkta olması ve sızdırmazlık. Bunların kaplarının mikrodalgaya girmesi büyük avantaj. Ayrıca zojirushi termos sektörünün en iyilerinden ve japon üretimi.
    Alan arkadaşları ağzı açık şekilde mikrodalgaya koymaları konusunda uyarayım.
    Ben baya niyetlendim almaya fakat BPA içermeyen yazsa da çelik olmadığından ötürü almaktan vazgeçtim. Hanım kullanacak o da plastik istemem dedi alırsam çelik tekli olanını düşünüyorum.
  • şu 30 liralıktan ne farkı var ?

https://urun.n11.com/termos/3-2-1-katli-yemek-termosu-sefer-tasi-saklama-kabi-P278308178?Boy+Seçiniz=2+Katlı+1%2C5+LT&Renk+Seçiniz=Mavi&gclid=CjwKCAjw5_DsBRBPEiwAIEDRW-uf7-BCBzAQWFlca05LyNqGpVBsq0pEE3nxR9DFZj5xbWnMTPqisxoCEtIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

bi de enflasyon falan demişsiniz

edit = amazon'da 40 dolar + berat vergisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Ekim 2019; 17:27:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 300 liraya işyerine bir mikrodalga hediye etmek daha mantıklı.

İlla alacağım derseniz de Amazon fiyatı daha ucuz.

• Güzel bir ürüne benziyor ama fiyat fazlasıyla pahalı bu yüzden Çelik sefer tası iyidir.

Zojirushi Yemek Termosu 320-340 TL

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Ev de açık büfeydi zaten soğukları götürelim sadece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.