Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: makasci

Doğrudur bakmadım bu kadar çamur bir uygulama olabileceğine bakmam gerekirdi haklısınız.
    Çamur uygulamaya çamur atmak mı? Garip
    neresi çamur? yeni giriş yapmış uygulamanın nusret ile anlaşmasını bekleyen sen de sorun olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Nusret nedir ya bana yakın olmadıktan sonra yemek için 1,5 saat yol mu gideceğim. Arkadaşlar Kısa ve net söylüyorum Üye olmayın paranızı kaptırmayın. Şikayet var dan araştırın
  • quote:

Nusret nedir ya bana yakın olmadıktan sonra yemek için 1,5 saat yol mu gideceğim. Arkadaşlar Kısa ve net söylüyorum Üye olmayın paranızı kaptırmayın. Şikayet var dan araştırın
    almadan önce bakmıyor sonra uygulama çöp yazıp duruyor. senin gibi bilinçsiz kişilerin almaması daha iyi.

şikayetvar da senin gibi bilmeyen adamlarla dolu. oraya yazınca para iadesi alacağını sanacağına firmaya cayma hakkımı kullanıp iadesini istiyorum yazmayı dene. 14 gun yasal hakkın var sikayetvara bakacağına yasal haklarını öğrenmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 28 Temmuz 2019; 14:36:13 >
  • İyi iyi. Kötülüyenler çıkmış piyasaya, sayınızın artmasını umuyorum. Yoksa herkes “süper, über uygulama” dediği için ömrü uzun sürmez diyordum; şimdi biraz umutlandım.

Adamlara bak; aylık 10 lira veriyorsunuz , ayda bir kere yemek yeseniz minimum 40 lira kar edersiniz. Yanı verdiğinizin 4 katını geri almis oluyorsunuz. Valla süpersiniz bu ego sultan Süleyman’da yok. Eleştirmeyin demiyorum “uygulama güzel ama eksik yönleri şunlar şunlar” demek başka çöp demek başka.

Neyse iyisiniz iyi kötülemeye devam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? Mekana gitsek 4 kahve içsek 2 ödeme yapamıyor muyuz?

• referans kodu isteyenlere 5 dakika içinde geri dönerim.

• nexima00 N kullanıcısına yanıt
    Kraldan çok kralcılar çıkmış bende nerede kaldınız merak ediyordum. Anlamıyor musunuz yada uygulamayla aranızda tamamen duygusal bağ mı var anlamadım.
    Yakınımda restoran yok diyorum restoran yok sen hala 1+1 diyorsun nereden alacaz bu 1+1 i iki saat yol mu gideceğiz. İnsanlara gaz vermeyin arkadaşlar İstanbul da sadece belli bölgelerde çok az ama çok az restoran var. Yanı bu arkadaşların övmeye çalıştıkları şeye aldanmayın. Bende bu yalana aldanıp üyelik aldım. Çevremde bir tostçu var o kadar. BAKIRKÖY de
  • İlk cümleden sonrası okumadım. Kraldan çok kralcılık bir durum yok; yiğidi öldur hakkını yeme denilecek bir durum var. Üye olanların çoğu iki haftada parasını çıkardı ve henüz aylarca üyelikleri var. Böyle bir uygulamaya ister çer de ister çöp; bana koymaz ama adını da koyalım bu nankörlüktür.

• quote:

Kraldan çok kralcılar çıkmış bende nerede kaldınız merak ediyordum. Anlamıyor musunuz yada uygulamayla aranızda tamamen duygusal bağ mı var anlamadım.
    Yakınımda restoran yok diyorum restoran yok sen hala 1+1 diyorsun nereden alacaz bu 1+1 i iki saat yol mu gideceğiz. İnsanlara gaz vermeyin arkadaşlar İstanbul da sadece belli bölgelerde çok az ama çok az restoran var. Yanı bu arkadaşların övmeye çalıştıkları şeye aldanmayın. Bende bu yalana aldanıp üyelik aldım. Çevremde bir tostçu var o kadar. BAKIRKÖY de
    yakınında restoran yoktu ne diye aldın sen bırak yemeği falan boşuna gıda tüketme.

adam kendi hatalı halen üste çıkma peşinde.

uygulama babamın oglunun degil senin gibi kişilere tahammülüm yok.

Uygulama şartları belli, mekanlar belli; adam demiş ki “aldanıp üye oldum”. Kardeşim gerçekten bu kadar kolay kandırılabiliyorsan adeta bir survivor olan bu ülkede sana başarılar dilerim, Allah yardımcın olsun.

• quote:

qanka, üyeliğini devret sen, paşa döner 'den devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin gibilerine tahammül eden olduğunu sanmıyorum. ailene çevrendekilere ukalalığına katlanmak zorunda kaldıkları için sabırlar diliyorum. Uygulamaya üye olasıya kadar gold restoranları görmedim.
    Benim gibi çevresinde restoran olmayıp üye olmak isteyenleri uyarmaya çalışıyorum. Senin gibi ukalalık peşinde değilim. Tekrar Tekrar Tekrar sakın üye olmayın çevrenizde Restoran bulamazsınız.

Bana cevap yetiştirmeye çalışan kraldan çok kralcılara sesleniyorum Gold restoranları ve adreslerini yazında üye olacak arkadaşlarda görsün ne alacaklarını
  • quote:

Senin gibilerine tahammül eden olduğunu sanmıyorum. ailene çevrendekilere ukalalığına katlanmak zorunda kaldıkları için sabırlar diliyorum. Uygulamaya üye olasıya kadar gold restoranları görmedim.
    Benim gibi çevresinde restoran olmayıp üye olmak isteyenleri uyarmaya çalışıyorum. Senin gibi ukalalık peşinde değilim. Tekrar Tekrar Tekrar sakın üye olmayın çevrenizde Restoran bulamazsınız.

Bana cevap yetiştirmeye çalışan kraldan çok kralcılara sesleniyorum Gold restoranları ve adreslerini yazında üye olacak arkadaşlarda görsün ne alacaklarını
    anlatıyoruz anlamıyorsun allah senin cevrendekilere sabır versin. laf anlamayan küçük çocuk gibisin ki yaşın ufak muhtemelen. forumda görünce hemen heves edip balıklama atladın. para iadeni zomatoya yazacaksın papagan gibi sacma mesajini buraya atip durma ben de sen anlayana kadar yazmaya devam etmeyeyim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hemmen devredeyim alan varsa qanqa
  • quote:

Hemmen devredeyim alan varsa qanqa
    2. ele
    burda boşuna sızlanma, gayet iyi fırsat bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Neyi anladın da ney anlatıyorsun sazan gibi atladın konuya şu restoranlar var diyemiyorsun. saçma sapan çıkarımlarınla anlamsız anlamsız cevaplar.
  • quote:

Neyi anladın da ney anlatıyorsun sazan gibi atladın konuya şu restoranlar var diyemiyorsun. saçma sapan çıkarımlarınla anlamsız anlamsız cevaplar.
    yaz bak kadikoyde kac restoran var

işine yaramıyorsa iade et firmaya yaz diyoruz onu da anlamıyorsun.

cidden destek al tane tane yazıyorum anlamıyorsun bir sorun olabilir

• Kesinlikle iade yoktur.
    Bir sen biliyorsun aydınlattığın için teşekkürler.

Arkadaşlar Üyelik İade edilmiyor.

Bakırköy'den Kadıköy'e iki kişi yemeğe gidiyoruz eyo bilge kardeşimiz ışık saçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makasci -- 28 Temmuz 2019; 23:53:3 >
  • 2. Ele satmak isteyen pm

• quote:

Kesinlikle iade yoktur.
    Bir sen biliyorsun aydınlattığın için teşekkürler.

Arkadaşlar Üyelik İade edilmiyor.

Bakırköy'den Kadıköy'e iki kişi yemeğe gidiyoruz eyo bilge kardeşimiz ışık saçıyor.
    yasal haklarını bilmemen normal ama iade etme senin gibiler hatalarının bedelini ödemeli.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.