Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Kartal’da yaşıyorum anlaşmalı tek bir yer yok şuan için. Fakat haftasonlarını daha çok suadiye, erenköy, şaşkınbakkal, fenerbahçe taraflarında geçiriyorum 2 günde neredeyse yediğimden, içtiğimden amorti ettim neredeyse :) Bulunduğunuz bölgede olmayışını keşke satın almadan önce inceleseydiniz baksaydınız ve üzülmeseydiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gold uyeligi aldik diyelim, arkadasima yukledim o da baska gun gitti benim hesaptan siparis verebilir mi

• Eğer hala alınabiliyorsa %20 indirim için hızlıca ref kod verebirim.. pm atın
  • Hafta sonu Caddebostan'da iki mekanda kullandım (cafede kahvaltı+dondurmacı) ve hiç sıkıntı yaşamadım, bu kadar kötülenmesini anlayamıyorum, bence yılın sıcak fırsatı olabilir.
  • serpme kahvaltıda geçmiyor sanırım ama yine de kullanıp deneyimleyen var mıdır arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpe_babam

serpme kahvaltıda geçmiyor sanırım ama yine de kullanıp deneyimleyen var mıdır arkadaşlar.
    Serpmede geçmez diye bir ibare yok. Normal koşullarda geçiyor olması lazım. 3 kişilik ve üzeri menülerde geçerli değildir diyor.

• Traful T kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi belirtilmemiş ancak önceki sayfalarda sanki kahvaltıda geçmez diye bahsedilmişti yeniden sormak istedim bende belki hafta sonu deneyen olmuştur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpe_babam

serpme kahvaltıda geçmiyor sanırım ama yine de kullanıp deneyimleyen var mıdır arkadaşlar.
    Serpme kahvaltıda geçmiyor hocam, ancak yanındaki ekstra tekli yiyeceklerde 1+1 geçerli(omlet, menemen vs).
  • Besiktas abbasagada bulunan will burgerde sadece burgerlerde gecerli diyorlar . 2 kisi 2 zomato gold uyelikle gittiginizde ve 2 hamburger 2 patates ayri ayri ( menu olarak degil ) istediginizde sadece hamburgerler gecerli diyorlar ve patatesin 1 ini ucretsiz yapmiyorlar . Herkes bu sekilde sorun yasadigi restoranti yazarsa super olur bilgilenmis oluruz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorun değil ki? Kuralları iyi okuyun
    Adamlar doğru olanı yapmış

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Nerde sorun var anlamadim ?
    zomato gold canli destekte 1 hamburger ve 1 patatesi ucretsiz alabilecegimizi soyledi cunku .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 29 Temmuz 2019; 17:12:20 >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    1 kişi 1 restaurantta 1 kez faydalanabilir aynı gün
    Sizin arkadaşınız sonuçta sizin +1 hediyenizden faydalandı.
    Siz onun kinden aynı mekanda faydalanamazsınız
    Azıcık mantık çalıştırın
    O müşteri temsilcisinin acemiliğine gelmiş
    O zaman 5 gold üye aynı mekana gitsin yesin içsin hesap ödemesin..

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Bu soylediginiz nerede yaziyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dinoooo

Serpme kahvaltıda geçmiyor hocam, ancak yanındaki ekstra tekli yiyeceklerde 1+1 geçerli(omlet, menemen vs).

Alıntıları Göster
    Denediniz mi duyum mu? Kurallar geregi gecerli olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

1 kişi 1 restaurantta 1 kez faydalanabilir aynı gün
    Sizin arkadaşınız sonuçta sizin +1 hediyenizden faydalandı.
    Siz onun kinden aynı mekanda faydalanamazsınız
    Azıcık mantık çalıştırın
    O müşteri temsilcisinin acemiliğine gelmiş
    O zaman 5 gold üye aynı mekana gitsin yesin içsin hesap ödemesin..
    Eger boyle yaziyorsa bence de mantikli. 1 hamburger bedavaya gelir 1 hamburger 2 patates ucretli olur.

• dinoooo kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler hocam, sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traful

Denediniz mi duyum mu? Kurallar geregi gecerli olmali.

Alıntıları Göster
    Denedim hocam, ayrıca kurallarda da "1+1 yemek ayrıcalığı özel menüler, set menüler, servis tabakları, açık büfeler, combo menüler, kilo ile satılan, 3+ kişi için hazırlanan tabaklar hariç tüm yemeklerde geçerlidir." diye bir ibare var, serpme kahvaltı menüye girer mantık olarak.
    Hangi cafede kahvaltı menüsü aldınız? Kahvaltılarda geçmiyor diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Hangi cafede kahvaltı menüsü aldınız? Kahvaltılarda geçmiyor diye biliyordum.
    Hocam serpme kahvaltıda geçmiyor, önceki mesajlarımda da yazmıştım yanlış anladınız sanırım.
    Normal kahvaltı tabağında geçiyorsa o da kafi. Mesajınızda bahsettiğiniz caddebostandaki mekanın adı nedir?

Bu arada herkese Terrace41 i öneririm. Haftasonları ve akşam saatlerinde rezervasyon gerekebilir. Enfes bir manzarası var personelin tümü kampanyadan baherdar ve çok ilgililer

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.