Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    ama ilk giristede yaptilar. neyse kendilerine yazayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Gerçek bir sıcak fırsatcı olma yolunda ilerliyoruz hocam :)
  • Zomato Gold üyeliğinde %20 indirim yapan Referans kodu isteyenler özel mesaj gönderebilirler

• isteyene %20 indirim kodu atabilirim, hemen donerim.
  • Bugün Ataşehir de döner ağacı adlı mekana gittik. Durumu anlattık işleyişi öğrendik. İki adet 1,5 İskender söyledik. 96 TL odememiz gerekirken sadece 48 TL ödedik. İskender güzeldi. Tavsiye ederim. Ayrıca çıkarken İstanbul valisi gibi ugurlandik :) Harikasın zomato 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekâna gidip 2 sini de kendimize söylesek olmaz mi? İlla biri olması mi gerekiyor yanımızda? Var mi deneyen

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

Mekâna gidip 2 sini de kendimize söylesek olmaz mi? İlla biri olması mi gerekiyor yanımızda? Var mi deneyen
    olmaz 2 kişi olmak zorundasınız, kurallar böyle.
  • Referans kodu isteyene iletebilirim

• Dün bende ilk kez Kuzguncuktaki Bostan cafede kullandım, ilk kullanımdan 25 TL kar ettik hiç fena değil :) Mekan sahibide ilk kullanım olmasından dolayı çok yardımcı oldu ve çok ilgilendi. O bölgeye gitmeyi düşünen varsa öneririm arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 28 Temmuz 2019; 9:10:4 >
  • Restoranlarin alayi besiktas kadikoy birazcik da fatih. Koca bakirkoyde tek bir yemek yeri var. Bahcelievler gungoren esenler bagcilar gop bayrampaşa tarafinda hic mi bir yer olmaz. Ben de pismanim. Bir tek bkoy yumm pizzada kullandim. Pizzalar 45 tl ve 43 tl idi. İceceklere 6 ve 9 tl odedim. 43luk pizza bedavaya geldiyse bile 59 tl odedim. Ee ne anladim ben bu isten. Normalde getirden soyluyordum hep bir indirim oluyordu. İki buyuk pizzayi daha ucuza yiyordum. Kulliyen zarar. Saydigim ilcelerde restoranlarla anlasmadigi sürece benim icin çöpe giden 120 tl olmustur

• makasci M kullanıcısına yanıt
    Boş yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

Restoranlarin alayi besiktas kadikoy birazcik da fatih. Koca bakirkoyde tek bir yemek yeri var. Bahcelievler gungoren esenler bagcilar gop bayrampaşa tarafinda hic mi bir yer olmaz. Ben de pismanim. Bir tek bkoy yumm pizzada kullandim. Pizzalar 45 tl ve 43 tl idi. İceceklere 6 ve 9 tl odedim. 43luk pizza bedavaya geldiyse bile 59 tl odedim. Ee ne anladim ben bu isten. Normalde getirden soyluyordum hep bir indirim oluyordu. İki buyuk pizzayi daha ucuza yiyordum. Kulliyen zarar. Saydigim ilcelerde restoranlarla anlasmadigi sürece benim icin çöpe giden 120 tl olmustur
    Uygulamasaki menuler guncel degil mesela arkadasın bahsettigi yerde pizza 38 yazıyo gidiyorsunuz pizza 44tl

E 44 tl adı sanı duyulmamıs ara sokakta bir yer için yuksek bir pizza fiyatı.

Yani aslında bu dukkanda bence bir indirim yok.ama gercekten indirimli yerler de vardır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traful -- 28 Temmuz 2019; 11:8:29 >

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırdır yanlış olan neki sadece boş yapıyorsun diyerek boş bomboş bi cümle kurmuşsun. anlamlı cümle beklemekte yanlış olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makasci -- 28 Temmuz 2019; 11:20:22 >
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    fasuli den başka yer görmedim Bakırköy de
  • satin alip login olamiyoruz anlamadim yahu.

email yazdim cevap yok

• quote:

Orijinalden alıntı: makasci

fasuli den başka yer görmedim Bakırköy de
    almadan önce bölgenize neden bakmadınız?

kendi hatanızı uygulamaya çamur atarak kapatmayın.

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bakmadım bu kadar çamur bir uygulama olabileceğine bakmam gerekirdi haklısınız.
    Çamur uygulamaya çamur atmak mı? Garip
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.