Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 26 Temmuz 2019; 16:15:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu hamburger işi ne anlamadım hamburger yanına verdiği 3 5 tane patates zaten onudamı vermek istemiyorlar nereye gitiysem hep az patates verdiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu iş bir sıcak fırsat mı yoksa keriz silkeleme mi hala anlayamadım. İlk defa bu kadar arada kaldığım bir hizmet oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodu için pm atabilirsiniz.
  • Anında ref verilir, pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForYouM -- 26 Temmuz 2019; 16:38:59 >
  • Angara yok gardash
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    tam anlayamadım ama bütün yemekleri kapsıyor.
  • Istanbulda 400 den fazla restaurantta gecerliymis dahada artacaktir sayı. 1 ana yemek alınca 2. si bedava oluyor.

149 tl ye satiliyor 1 senelik üyelik, referans kodu girerseniz alırken 119 tl ye dusuyor fiyat.

Referans kodu isteyenler pm atabilirse kod verebilirim.

• ref kodu verir misiniz? ilk pm den üye olacaım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Bu iş bir sıcak fırsat mı yoksa keriz silkeleme mi hala anlayamadım. İlk defa bu kadar arada kaldığım bir hizmet oldu.
    Bende aynı şekilde kararsız kaldım. Bulunduğum yerde çok alternatifde yok alsam mı almasam mı bilemedim.

• almayanlar fazla düşünmesin.

bu tarz kampanyalar fazla uzun sürmüyor.

üye olacak varsa referans atılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Traful

ref kodu verir misiniz? ilk pm den üye olacaım.
    alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakrupalice

Bu iş bir sıcak fırsat mı yoksa keriz silkeleme mi hala anlayamadım. İlk defa bu kadar arada kaldığım bir hizmet oldu.
    bölgenize bakın. anlaşmalı yer sayısı fazla ile alın derim.

dışarıda sık sık yemek yiyorsanız ya da haftada bir olsa bile dışarıya çıkıyorsanız alın köşede dursun.
  • Ref lazımsa hızlıca verebilrim %20 daha ucuza geliyor.
  • merhaba sistem şöyle işliyor, restorana gidiyorsunuz ve zomato gold üzerinden gelen şifreyi söylüyorsunuz. Eger restoran yiyecek kapsamında ise yiyceğin ucuz olan 1 tanesini silip size hesap getiriyor, içecekte ise kadeh veya bardak içeceklerde geçerli, 2 tane 50 cl rakı içsek 2 tane ücretsiz olmuyor yani, 2 fıçı bira, 2 kadeh rakı, 2 kadeh şarap 2 kola, 2 ayran, 2 kahve içtiğinizde 2 tane daha içebiliyorsunuz. Uygulamayı 5-6 restoranda denedim gayet sıkıntısız çalısıyor. Restoran sahipleri çok mutlu değil, para kazanmadıklarını sadece reklam amaçlı yaptıklarını söylüyorlar, tabi böyle olunca restorantlar sık sık değişebilir ileride bilginiz olsun. Bazı restorantlar hali hazırda bir hafta sonunda çıkmış. Tabiki 3-4 kere kullandığınızda kendini amorti ediyor uygulama o nedenle düşünmeden alabilirsiniz. Bu şekilde aslında dışarıya çıkmayacağınızda bile çıkıyorsunuz, aslında daha fazla para harcıyorsunuz. Son olarak eğer aklınıza takılan birşey varsa bilgim dahilinde cevaplamaya çalısırım, referans olarak benden kod isterseniz kod ile üye olursanız %20 indirim ve banada 1 ay ekstra uzatma sağlarsınız. Şimdiden teşekkürler.

• Bu iş bence en çok döner İskender burgerci konseptine uygun. Sistemde onca meyhane var. Meyhaneye giden 7-8 çeşit meze, kalamar, balık kebap yer. Bunun hesaplaması nasıl olacak başa çıkamaz.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen.O kadar çok çeşit var ki.Hangi birini düşecek.
    Aynı yemekten 2 adet söyleyen olursa ancak olabilir o kadar
  • Ayrıca şu mekanda gold seçenek var diye bildirim gelse çok iyi olacak.Foursquare 'da kayıt ettiğin mekanların konumuna geldiğinde bildirim geliyor.Zomato için bu yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzlada filizler köftecisi var devamlı gittiğim gold üyelik kapsamında olduğu için düşünmeden aldım. Ref isteyen olursa yazabilir.

• ref kodu verir misiniz? ilk pm den üye olacağım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.