Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ref kodu verebilrim hemen... Çok hızlı %20 indirim kazanırsınız
  • Ref kodu için pmden ulaşabilirsiniz
  • Ref kodu 5 saniyede dönüş yapılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ref kodu için pmden ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Hocam ikinci menü bedava olmuyor sadece hamburger bedava oluyor.
    Adamlar haklı. Sonuçta yemek restaurantından sadece yemek düşüyor içecek değil ki.

Bu durum dışında
    Beşiktaş Pango, Harvey ve Just BBQ mekanlarından sorunsuz olarak kullanıldı arkadaşlar bilginiz olsun. Sistem oturdukça daha iyi olacağını düşünüyorum.
    hocam iyi de burgercilerin çoğu menü konseptinde çalışıyor. tek tek sipariş veren hiç görmedim. 2. menüde sadece hamburger bedava olursa bu sefer patates+içecek 20 tl oradan geçirecekler. hiç bir esprisi kalmıyor bu kampanyanın. waffle pango tarzı tatlıcılarda ve de 2+2 içecek için avantajı kalıyor. bir de dondurmacılar da nasıl işliyor acaba? 3 top dondurma alınca 2.sini bedava verecek mi ya da kilo ile alınca 2. kiloyu bedava verecek mi orası da muamma.

• İndirim için ref kodu verilir pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar önceden belirtiliyor sanırım zomato gold var kullanacağım diye değil mi ? Ayrıca hediye gelen ürünlerde porsiyon azaltma ile karşılaşan oldu mu
  • Bjoern kullanıcısına yanıt
    konuya yazmayı biz nasıl akıl edemedik bu zeki arkadaşımızdan uye olun lutfen

• Reco. kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmadım yazılanlara sanırım yasak kaldırıyorum ref kod için pm atabilirsiniz arkadaşlar..

• Meyhane bar gibi yerlerde deneyimleyen olduysa yazarsa sevinirim.Özellikle Kadıköy tarafı.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Evet önceden belirtiliyor.. porsiyonun küçültülmesi vs gibi bir şey yaşamadım

• quak kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi menü değil menü olan da yardımcı oluyor. Biz harvey burger de 1 menü + 1 de tek hamburger aldık tek hamburger fiyatını ödemedik.İlla 2. sipariş de menü olacak diye dayatmıyor hamburgerciler. Eğer 2.sini de menü alsak toplam 30 tl idi 15ini düşeriz dedi. Dediğim gibi sistem yeni oturur ufak ufak.
    yemeklerde menü set yerler yerine direk ana yemekli yerlerde sıkıntı olmuyor. Mesela just bbq 2 yemek yedik birini ödedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 26 Temmuz 2019; 14:38:58 >
  • arkadaşlar sisteme baya bir hakim oldum. merak eden her şey sorabilirsiniz. sonrasında benim referans kodumla üye olabilirsiniz, olmazsanız da hiçbir sorun yok.

sorulan soruları buraya da eklerim izniniz olursa, herkes görür.
  • üyelik için indirim sağlayan ref kodu atabilirim.
  • Ref kodu için PM’den ulaşabilirsiniz

• Ref kodu için ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

Hocam hepsi menü değil menü olan da yardımcı oluyor. Biz harvey burger de 1 menü + 1 de tek hamburger aldık tek hamburger fiyatını ödemedik.İlla 2. sipariş de menü olacak diye dayatmıyor hamburgerciler. Eğer 2.sini de menü alsak toplam 30 tl idi 15ini düşeriz dedi. Dediğim gibi sistem yeni oturur ufak ufak.
    yemeklerde menü set yerler yerine direk ana yemekli yerlerde sıkıntı olmuyor. Mesela just bbq 2 yemek yedik birini ödedik.
    Hocam harvey burger menüsüne baktım . 30 liralık hamburger menüsü var(burger+patates+soğan halkası+içecek). 2. Kişi burada aynı menüyü alınca tek hamburger bedava kalanlar parayla mı yani? Patates kola soğan halkası tek tek aldın mı 30 tl gidiyor zaten menü parası yine. Çakallı burada ona dikkat çekmek istemiştim.

• lorenzen L kullanıcısına yanıt
    Meyhane ve bar gibi yerler ıcın soralım o zaman
    Gerisi kolay cınku zaten . Özellikle meyhane için yemekler derken nelerı kapsıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.