Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçeşehir, Beş Bıçak Steak 'de kullandım. Beff Fajita ve Steak yedik sadece birini ödedik. İçeceklerle birlikte 82 lira ödedim zaten parasını çıkardı.
  • kahvaltılarda 1+1 yemek siparişini kullanabiliyor muyuz arkadaşlar deneyen veya bilen var mıdır.

ayrıca referans gönderebilecek bir arkadaşın referansıyla üyelik açıldığında üye olacağım yardımcı olabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

Sinemia gibi bu da parayla rezillige donusur kampanyadan haberimiz yok diyen cakal esnafla ugras dur, hic gerek yok
    Isletmeler zomato uzerinden kotu yorumu gok goze almiyorlar. Hatta gold dan geldigin icin daha iyi davraniyorlar. Boyle seyler yasanacagini dusunmuyorum. 2 restaruanta gittim ikisinde de sorun yasamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    İlk sayfalara göz atarsanız müşteri hizmetleri ile iletişime geçmişlerdi nelerde geçerli değil belirtmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekpe_babam

kahvaltılarda 1+1 yemek siparişini kullanabiliyor muyuz arkadaşlar deneyen veya bilen var mıdır.

ayrıca referans gönderebilecek bir arkadaşın referansıyla üyelik açıldığında üye olacağım yardımcı olabilir misiniz.
    Ben sordum onu. 2 kisilik menuler serpme kahvaltilar falan dahil degil. Geri kalan hersey dahil

• yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• 1+1 yemek olayı menüdeki tüm yemekler için geçerli mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

1+1 yemek olayı menüdeki tüm yemekler için geçerli mi ?
    Menü gibi şeyler dışında geçerli hocam. İçeceklerde geçerli değil ( 1+1 yemek için gidilen restoranda)
    Örneğin 2tane et yediniz 1 salata aldınız 2de içecek içtiniz. 1yemek silinir. 1tane et 1salata 2 içecek ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Menü gibi şeyler dışında geçerli hocam. İçeceklerde geçerli değil ( 1+1 yemek için gidilen restoranda)
    Örneğin 2tane et yediniz 1 salata aldınız 2de içecek içtiniz. 1yemek silinir. 1tane et 1salata 2 içecek ödersiniz.

Alıntıları Göster
    İyiymiş ya. Kesin sınırlı bir sayıda tutulur bu. Teşekkürler

• Ben de geçen gün 1+1 yemek siparişini kullandım, garsona ilk söylediğimde haberim yok içeriye sorayım dedi, sonra sipariş almaya geldiğinde bir sıkıntı var mı kullanabiliyor muyum gold üyeliğimi diye sordum ve bir sıkıntı olmadığını, sisteme giriş yaptıklarını söylediler.
    73 tl ödemem gereken hesap 39 tl geldi.
  • kayıtlar bitmiş sanırım. şu an almıyor
  • Gerçekten ihtiyacı olan birisi ref kodunu atabilirse üyelikler açıldığında onun üzerinden kayıt olabilirim. Lütfen gerçekten ihtiyacı olan birisi yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Gerçekten ihtiyacı olan birisi ref kodunu atabilirse üyelikler açıldığında onun üzerinden kayıt olabilirim. Lütfen gerçekten ihtiyacı olan birisi yazsın
    ref daveti verecek kisi 80 tl ye en az 6 aylik uyelik alip vermesi gerekiyor. yani gerçekten ihtiyacı olan biri olamaz diyen yalan söylüyordur.

• Dün ilk kez kullandım, restorantlar bilmiyorum derler diye korkuyordum ama sorunsuz kullandım.

• Burgerciler de burger menü alınca ikincisini bedava yapıyorlar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

İyiymiş ya. Kesin sınırlı bir sayıda tutulur bu. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    A restoranına hergün 1kere gidebilirsiniz. Ama aynı gün 1kere A restoranına bir kere B restoranına bir kerede C restoranına gidebilirsiniz. Şimdilik tek sınır bu. Umarım ileride üyelik aldıgımıza pişman etmezler. Gerçi pişman ederlerse başka üyelik satamazlar.
  • Arkadaşlar android cihazlardaki uyguluma sorunu halen devam ediyormu, android ile kullanabilen varmı gold üyeliği?

• Tekrar üyelik alımı yapsalarda alsak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

Burgerciler de burger menü alınca ikincisini bedava yapıyorlar mı ?
    Benim de merak ettiğim konu bu. Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

• lahilama L kullanıcısına yanıt
    Set menülerde geçersiz dediğine göre büyük ihtimal bunda da geçersiz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.