Şimdi Ara

Zomato Gold 1 Yiyecek alana 1 Bedava yada 2 İçecek Alana 2 Bedava (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
20
Favori
85.406
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lahilama

Benim de merak ettiğim konu bu. Yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim

Alıntıları Göster
    yanında patates kızartması gelmiyor, ek olarak patates ve içecek menüsü satan yerlerde sadece hamburger geçiyor. 1 hamburger 2 menü para ödemeniz gerekiyor.
  • geçen faydalandığım yer golddan ayrılmış
  • Zomato Gold ile gerçekleştirdiğimiz restoran deneyimlerini restoran ismi belirterek paylaşırsak hepimiz için faydalı olur.

Güzel uygulama herkese afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STND kullanıcısına yanıt
    Öyle yazmıyor uygulamada normal boy içeceğinde 1+1 olduğu söyleniyor

"1+1 içecek ayrıcalığı ziyaret başına 2 tur siparişe kadar standart hacimdeki içeceklerde geçerlidir. Büyük boy içecekler ayrıcalık dahilinde kullanılamaz. Ücretsiz içecek, müşteri tarafından seçilecektir ve ilk sipariş edilen içecek ile aynı ya da daha düşük fiyata sahip bir içecek olabilir."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lv7Lecter

Zomato Gold ile gerçekleştirdiğimiz restoran deneyimlerini restoran ismi belirterek paylaşırsak hepimiz için faydalı olur.

Güzel uygulama herkese afiyet olsun
    Ben her gittigim yer icin zomatodan yorum yapiyorum. Ayrica zomato gold ile gittigimi belirtiyorum. Bu sekildr yaparsak daha iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makasci

Öyle yazmıyor uygulamada normal boy içeceğinde 1+1 olduğu söyleniyor

"1+1 içecek ayrıcalığı ziyaret başına 2 tur siparişe kadar standart hacimdeki içeceklerde geçerlidir. Büyük boy içecekler ayrıcalık dahilinde kullanılamaz. Ücretsiz içecek, müşteri tarafından seçilecektir ve ilk sipariş edilen içecek ile aynı ya da daha düşük fiyata sahip bir içecek olabilir."
    Her Gold üyesi siparişine göre 1 adet ücretsiz yemek ya da 2 adet ücretsiz içecek ayrıcalığından faydalanabilir.

Hocam sizin dediğiniz şey 2+2 içecek promosyonu olan restoran a giderseniz gerçekleşiyor. 1+1 yemek olan restoran a gittiginizde içeceklerde promosyon olmuyor.
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Bağdat caddesinde bir yerde gold avantaj vardı bugün yok:) umarım diğer yerler devam eder:)

• İade edeceğim mümkünse fasuli den tostçudan başka lokanta göremedim çevremde. iyi yerlerde fiyat zaten iki kat
  • menü fiyatları güncel olamıyabiliyor gidince mecbur yedik pizza ya 6 tl fazla verdik.
  • quak kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci menü bedava olmuyor sadece hamburger bedava oluyor.
    Adamlar haklı. Sonuçta yemek restaurantından sadece yemek düşüyor içecek değil ki.

Bu durum dışında
    Beşiktaş Pango, Harvey ve Just BBQ mekanlarından sorunsuz olarak kullanıldı arkadaşlar bilginiz olsun. Sistem oturdukça daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 25 Temmuz 2019; 12:27:4 >
  • Hisarüstü'nde Tost Mahal'de sorunsuz kullandım, ayrıca referans sistemi sayesinde 6 aylık indirimli ödeyip 12 aya kadar çıkarttım süreyi de, restoranlar bir anda ayrılmaya başlamazsa güzel bir sistem oturtabilirlerse iyi işler.

Edit: Üyelikler tekrar açıldı, kaydolurken %20 indirimden faydalanmak için promosyon kodu lazım olursa özel mesajla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fawkessa -- 26 Temmuz 2019; 11:43:7 >
  • Gold üyelikler tekrardan açılmış, isteyene ref kodu verebilirim.

• bende üye oldum, eğer benim indirim kodumla üye olmak isterseniz pm
  • Referans isterseniz acil dönüş yaparım pm

• Ref isteyen PMden iletisime gecebilir

• Ref isteyen gönderebilirim

• Referans kodu isteyenler ulaşsın 4 saat üye alımı aktif :)

Bende şimdi üye oldum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.