Daha önceden izlediğim bir film vardı filmin başrollerinde 40-50 li yaşlarda bir adam ve 20 li yaşlarda bir genç vardı. Bu adam zombileri öldürme konusunda vs. çocuğa dersler veriyor yol gösteriyordu bunlar beraber hayatta kalmaya çalışıyordu. Aktörlerin ismi aklımda değil malesef.
Filmin başlangıcını da biraz hatırlıyorum. 20 li yaşlardaki genç gece yolun kenarında bir arabanın yanında elinde mızrakla durmuş etrafı dinliyor. Karşısında da çok korkunç görünen bir zombi görüyor ardından zombi buna doğru koşuyor fakat tam zombi çocukla kapışacağı sırada çocuk arabanın bagajına yaslanıyor ve arabanın bagajından bir adam bunu içeri çekip zombiden kurtarıyor.
Genel olarak ise filmde zombilerin yanılmıyorsam seviyeleri vardı 1-2-3-4 gibi. Zombiler hızlı koşuyordu ve güçlüydü. Kan kokusuna geliyordu. Son seviye zombilerin göğüs kafesleri daha sertti öldürmek zordu.
Aklımda kalanlar bunlar. Filmi çok aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. :)
bende merak ettim. normalde tüm bu tarz post akopaliptik tarzları izlediğimi sanırdım
Görkem !
kullanıcısına yanıt
Aynen.
stake land
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
stake land
Zombi değil vampirmiş demek. :D Çok teşekkürler aradığım film buydu. Adamsın.