Şimdi Ara

Zombi konulu kitap tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
13.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • metro kitabına bakacağım mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jason231907

Günbegün Mahşer:J.L . Bourne, tavsiye ederim güzel bir zombi romanı.

Yürüyen Ölüler'in 4. cildinin içinden reklamı çıktı bunun, merak ettim açıkçası. Bulduğumda almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

cep'i sordum ama burdaki d&r da kalmamış Torium alışveriş merkesıne bakıcam metro 2033ude orda bulmuştum buda orda vardır heralde

İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. Ayrıca sürükleyici bir kitapdır cep 2 defa okuduğumu biliyorum.

Daha dün Stephen King - Sis bitirdim. Zombili değil ama sisde oraya çıkan canavarları ve bir süpermarkete sığınmış insanların yaşam mücadelesini anlatıyor
  • Bir Türk Yazarın Hikayesi Var İnternetten Yayınlıyor zombilerin dünyası güzel bir öykü ve konusu var. isterseniz bi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

quote:

cep'i sordum ama burdaki d&r da kalmamış Torium alışveriş merkesıne bakıcam metro 2033ude orda bulmuştum buda orda vardır heralde

İnternetten rahatlıkla bulabilirsin. Ayrıca sürükleyici bir kitapdır cep 2 defa okuduğumu biliyorum.

Daha dün Stephen King - Sis bitirdim. Zombili değil ama sisde oraya çıkan canavarları ve bir süpermarkete sığınmış insanların yaşam mücadelesini anlatıyor

filmi de vardı onun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

quote:

Orijinalden alıntı: SchweinsBöhjizrich

quote:

filmi de vardı onun.

Evet var izlemiştim hatta.

• Günbegün Mahşer ve Cehenneme Sığmayanlar benim bildiklerim
  • Zombilerin Dünyası Türk Zombi Romanı.. İnternetten yayınlanıyor. Meraklısına güzel.
  • şu an walking dead i okuyorum ve kitaba aşık oldum herkese tavsiye ederim. hemen bitecek diye okumaya korkuyorum o kadar zevk veren güzel bi kitap
  • Metro 2033 bana göre pek güzel değildi ama beğenen arkadaşlarım var. Bilemiyorum..
  • The Walking Dead'in kitabıhttp://www.dr.com.tr/Kitap/Yuruyen-Oluler/Jay-Bonansinga/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000408439 okumadım ama iyi birşeydir herhalde...
  • uplayayım metro 2033 ve cehenneme sığmayanları bitirdim tavsiye alabilir miyim zombie konulu kitaplar için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombi diyince The Walking Dead geliyor okumadıysan oku bence ben dizisini izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Zombi diyince The Walking Dead geliyor okumadıysan oku bence ben dizisini izledim

onuda okudum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    Ben Efsane! - Richard Matheson

ama bulamayabilirsin basımı yok çünkü. 2.el denk gelirse al oku
  • Arkadaşlar kimse bahsetmemiş geçmişi olmayan kız diye bir kitap var.Tam zombi tarzı olmasada hayatta kalma mücadelesi ve yaratıklar mevcut.Oldukça kalın bir kitap ; okumayı sevenler memnun kalacaktır.
  • yürüyen ölüler diziden ayrı gidiyor, tavsiye edilir
  • çizgiromanı gayet sağlam
  • KONU AÇILALI EPEY-BİR ZAMAN GEÇMİŞ...
    AMA...

Bende bu tarz kitapları seven biri olarak elime Diyarbakır Kitap Fuarında geçen (fuarda 20 TL ye aldık internette 12 TL ye kadar bulmak mümkün) SIFIR GÜNÜ isimli romanı örnek gösteriyorum.Güzel bir romandır.Yazarı TÜRK yamulmuyorsan.(ismi ÇAĞDAŞ BALIBEY'miş yazarın)

SIFIR GÜNÜ kitapyurdu.com LİNK :http://www.kitapyurdu.com/kitap/sifir-gunu/453852.html&publisher_id=6800

Hani birde tarih - zaman falan ile açıklamışya o daha da korkutucu olmuş doğrusu...

Bu arada MAX BROKS warZ'yi unutmuyoruz oda güzel bir örnektir onu da almak lazım diye düşünüyorum.

warZ dogan Kitap LİNK :http://www.dogankitap.com.tr/kitap/Zombi+Sava%C5%9F%C4%B1-1377

GÜNBEGÜN MAHŞER : Pek umduğum gibi çıkmadı ama ona da bir göz atın isterseniz.

GÜNBEGÜN MAHŞER kitapseç.com LİNK :http://www.kitapsec.com/Products/Gunbegun-Mahser-Resif-Kitap-224880.html?gclid=Cj0KCQjwtZzWBRD2ARIsAIPenY2Fxv5rl9QOVWn3_6aJBZF9iuwhrYD1tO_epSv9hMQLUvmOdL9ddpgaAqFrEALw_wcB

• Narwhal kullanıcısına yanıt
    Yanlış, nükleer bir savaş sırasında Moskova vuruluyor ve patlamadan kaçıp Moskova metrosuna sığınan insanların hayatta kalmasını anlatıyor. Dediğiniz yaratıklar nükleer bombaların sonucu ortaya çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.