Şimdi Ara

ZOMBI (PS4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dying Light varken bu oyun neden oynanır anlamıyorum ki ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Dying Light varken bu oyun neden oynanır anlamıyorum ki ben.

Oyunun atmosferi Dying Light dan çok çok daha gerilimli ve onun gibi sıkmıyor. Ben oyunu çok eksiği olmasına rağmen sırf atmosferinden dolayı çok beğendim ve mutlaka oynanmalı diyorum fiyatıda oldukça ucuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor geldi bana oyun

• Ben zevkle oynuyorum oyunu açıkçası.
  • Çok kalite bir oyun bekleyerek oynamayin. Hayal kırıklığına ugrarsiniz. Bu şekilde oyuna başlarsanız ama sizi tatmin eder.

Atmosfer çok sağlam, zombi tasarımları enfes. Yer yer iyi geriyor oyuncuyu. Fiyatı uygun ve bu fiyatı hakediyor.

• Bu oyun neden bu kadar popüler oldu arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23,60 liraya aldim oyunu iyi mi ettik kotu mu oynayinca anlicaz :D

• Oyun zor gerçekten

• Oyun zor geliyorsa Chicken modda oynanabilir .

Fakat düşündüğüz kadar zor olmayan bir oyun . Senaryosu 1 saatten kısa sürede bitiyor .

Edit : Oyunun ortalama süresi 4-5 saat ancak yolları falan ezberledikten sonra 1 saatten kısa sürede bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 14 Mart 2016; 0:10:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciteen

Oyun zor geliyorsa Chicken modda oynanabilir .

Fakat düşündüğüz kadar zor olmayan bir oyun . Senaryosu 1 saatten kısa sürede bitiyor .

Edit : Oyunun ortalama süresi 4-5 saat ancak yolları falan ezberledikten sonra 1 saatten kısa sürede bitiyor

Oyunun süresi 4-5 saat falan değil en az 7-8 saat sürüyor, trophy guidelerda bile platin 20-25 arası denmiş 3 kere bitirmek lazım, hadi bi kere bitirdin diğerleri senin mantığına göre 1 saat olsa 10 saatte platin mi yapacaksın oyunu.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Oyunu platinledim zaten onun için söylüyorum .

İlk önce normal modda oynadım oda yaklaşık 5-6 saat sürdü .

Ardından Survıval modda oynadım aslında yolları bildiğim için hızlı hızlı geçmek istedim fakat ölünce oyun tekrardan başlıyorsun . BU zorlukta rahat 10 saatimi harcadım .

Son olarak chicken modda oynamak gerekiyor . Bu kademeninde hiç bir zorluğu yok , koşa koşa zombilerin yanında geçiyorsun . Vurdukları canımı götürmüyor bile ... Save dosyalarım dursaydı gösterirdim hocam . 1 saat civarından bitirdim chickhen modunu Zorunlu olarak çatışmaya girilmeyen yerleri basitçe geçebiliyorsun . Böylece zamandan kazanıyorsun .

Yani toplamda 20 saate yakın bir sürede platin aldım . Chickhen modunun kolay olmasından dolayı speedrun yapılabiliyor .

• Fırıncı küreğiyle zombi dövmece oyunu
  • Valla iyi kasmışsınız ben 1 kere bitirdim 2.yi midem kaldırmazdı asla oyun güzel fakat zamanla sıkıyor ve de kısa bir oyun değildi ilk oynayışta.
  • Zombi'yi indiren var mı ? Diğer aylara göre elle tutulur bir oyun gibi duruyor, nasıl keyifli bir oyun mu ?
  • En zor seçimde bitirmek aşırı zor

• arkadaşlar lütfen bu kadar acımasız olmayın

fiyatına göre böyle bir oyunu beğenmemek bence şımarıklıktır

atmosferi, sesler insanı çok geriyor

zorluğu tatmin edecek düzeyde

zombi hareketleri tasarımları çok inandırıcı

survivor mantığı yani;
    karakterin nalları diktiğinde veya zombiye dönüştüğünde o karakterin birdaha asla geri gelmemesi ve oyuna başka bir karakterle uyanarak devam etmen
    harika bir düşünce ve oyunun inandırıcılığını dahada artırıyor

ingilizce gerektirmeyen çok temel komutlarla ve basit cümlelerle artı harita yardımıyla ilkokul düzeyiden ingilice bilenlerin bile zorlanmaması

yani üstelik bu fiyata ki plus üyelerine bedavada verildi

daha ne olsun arkadaşlar gerçekten bir oyun meydana getirmeyi kolay sananlar var

bu fiyatlara bu oyunun kıymetini bilmezseniz ileride oynayacak oyun bulamayacaksınız

• oyuna dün başladım çok beğendim mükemmel
  • Konuyu hortlatayım, ben ki zombili yapımların manyağı olan adam bu oyunu daha yeni oynuyorum ve iyiki de oynamışım, çok iyi bir deneyim oldu benim için. Yer yer az biraz sinir oldum fakat atmosfer adeta içine çekiyor sizi. Survival horror sevenler mutlaka bir şans vermeli ZOMBI'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 27 Ağustos 2022; 10:50:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.