Şimdi Ara

Zombi Romanı Arayanlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cehenneme Sığmayanlar:Morning Star laneti I

benim notum:İlk okuduğum zombi romanı ve beni sonlarına doğru cok sürüklemişti. Çok beğendiğim ve bende yeri olan bir kitaptır. Kitabın devamı niteliğinde iki kitap daha var ama türkçeye çevrilmedi. Yazarı da öldü.

Z. A. Recht tarafından yazılan Cehenneme Sığmayanlar kitabını incelemektesiniz. Cehenneme Sığmayanlar hakkında yorumları okuyup kitabın konusu, özeti, fiyatı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Açıklama :
    Dünya akıl almaz bir salgınla karşı karşıyadır. Hastalığın kurbanları çıldırarak öldükten sonra dirilip virüsü bulaştırabilecekleri yeni ve taze bedenler ararken, tecrübeli General Sherman ise askerleri ve sorumluluğundaki sivillerle birlikte bu belayı alt etmenin yollarını arar. Amerikan hükümeti ülkeye yayılması an meselesi olan bu ölümcül virüsle ilgili bilgileri halktan gizlemeye çalışır, haber spikeri Julie ve orduda görevli Doktor Demilio ise halkı bu korkunç gerçekten haberdar etmenin ve korumanın savaşını verir. Ölmek ya da öldürmek dışında seçeneği olmayan, krizin eşiğindeki insanların kan ve dehşet dolu serüveni ile sarsılacaksınız...
    fiyatı 20 lira

Zombi Savaşı

benim notum: Su anda okumakta olduğum müthiş bir roman. Kitap bir hikaye üzerinden gidiyor fakat sürekli akıcılığı kesiliyor cünkü farklı farklı insanların salgın sırasında yaşadıklarını anlatıyor.bu sene içerisinde filmi cıkacak

Max Brooks
    Çeviren: Alican Karakaya
    Kitap Hakkında:

Hastalık yayılıyor…Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir…

Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Tüm dünyaya yayılır bu virüs… İnsan soyu tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Ve büyük bir savaş başlar, zombilerle insanlar arasında...

Max Brooks işte bu büyük savaşın romanını yazıyor. Ama aslında gerçekleşmemiş bir savaşın belgeselini çekiyor
    kelimelerle. Röportajlar, tanıklıklar… Her şey yaşanmış
    gibi… Yazar da aslında bu belgeselin bir kahramanı.

Anlatılan hikâyelerin rahatsız edici doğasına tanık olmak, okur açısından epey cesaret gerektiriyor. Ancak Brooks’un da dediği gibi “Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir.”

Günbegün Mahşer

benim notum: Kitabı okumadım. Fakat söylenenlere göre çok başarılı bir kitapmış.

“Bir zombi romanı var, bir de mezarlıktan sürünerek çıkıp sizi cehenneme sürükleyen zombi romanı var. Günbegün Mahşer bugüne kadar okuduğum en iyi zombi öyküsü. Ölülerin Şafağı ile 28 Gün Sonra’nın buluştuğunu söylemek, bu serüvenin ne kadar muhteşem olduğunu anlatmakta yetersiz kalır. O kadar gerçekçi, o kadar korkutucu ve o kadar iyi yazılmış ki romanı bitirdikten sonra haftalar boyunca yastığımın altında bir değil iki Glock tabancayla uyudum. J.L. Bourne, sert zombi aksiyonunun yeni kralı.”

BRAD THOR New York Times’ın en çok satanlar listesinde 1 numara olan The Last Patriot ve The First Commandment’ın yazarı

“Günbegün Mahşer zombi öyküsüne dramatik bir soluk getiriyor. Derinliğe, yüreğe ve cazip karakterlere sahip.”
    JONATHAN MABERRY, Bram Stoker Ödüllü Hayalet Yolu Türküsü’nün yazarı

“Günbegün Mahşer okurun aklına pençesini geçiriyor. Bourne’un günlüğü, hayatta kalan becerikli birinin zihnine içsel bir bakış.”
    GREGORY SOLIS, Rise and Walk’un yazarı

J.L.Bourne’un 2004 tarihli “Day by day armageddon” isimli eseri “Günbegün mahşer” adı altında artık Türkçe’de. Yayınlandığı tarihten itibaren bir kült korku klasiği haline gelen roman, bir ABD hava kuvvetleri mensubu’nun zombi mahşerinde yaşadıklarını kendi günlüğünden aktarıyor. Hikayenin devamı niteliğindeki ikinci kitap henüz piyasaya çıkmadan ABD’de Amazon.com’un çok satanlar listesinde “korku” edebiyatı dalında 20. sıraya yerleşti.

SALGIN İSTANBUL

2016 yılında serinin ilk iki kitabını aynı anda piyasaya sürmeyi planladığım fantastik türünde kült olacak şekilde emek verdiğim ve isim hakkını satın aldığım zombi romanı serisidir.

ayrıca birgün cansıkıntısı üzerine yazdığım ve kendi facebook duvarımda paylaştığım ve beğeniler üzerine kısa bir facebook hikayesi haline getirdiğim ama 2.sezonunu yazmadığım bir facebook hikayesine de isim vermektedir . Buraya tıklayak okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drathan -- 27 Mayıs 2012; 22:42:03 >

• vay be bende bu forumda yazdım o kadar +60 bölüm olduydu başarılar
  • link verirseniz memnun kalırım, incelemek isterim.
  • Bunada bir göz atabilirsiniz;

http://kodadizombi.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.