Zombie Panic:Source Çıktı! Ücretsiz Half Life 2 modu...Evet mod çıktı ve mükemmel.Umarız oynasana cs zombie fun serverını zombie panic source serverına çevirir.
insan link koyar dimi
oda nesi
www.zombiepanic.org europe server da 90 ping sabit oynıyorum.Modun boyutu 500 mb fln oynamak için steam programı ve source sdk ya ihtiyacınız var sadece 2si de ücretsiz ! :)
ya bu oyunu single player zannettim ve indirdim acaba var da ben mi göremedim single player kısmını ?
çünkü half life 2 modu ancak half life 2 olmadan oynanıyor modlar bu yüzden sdk gerekiyor.
dostum dk ilen haritalar falan yapıyorsun mod ilen ne alakası var iyimisin sen?yeni yıl diye birşeymi içtin
Valla öyle yani bi açıklaması yok steam in gerektirdiği bir şey. Ben eu serverında oynuorm arada türk var mı diye sesleniyorum duyan yok
Bir kaç ss koysan çok iyi olcak
noluyo bilen birisi anlatsın
Modu 2 gün önce indirmiştim nickim : Invision , Oynadığın serverleri yazarsan görüşebiliriz. Mod gerçekten çok zevkli..
Gerçekten çok zevkli görünüyor, toplam indirilmesi gereken mb nedir?
650 MB
walla süper moda benzior bende indiriyim.
Bu gece ben de indireceğim gerçekten çok merak ettim .
81.19.208.52:27015 SteamFriends.com EU Zombie Panic valla türkiyeden en düşük pingli server bu saat söylerseniz arada buraya girer oynarız.
Ayrıca en önemli kısmı herhangi bir steam oyununu almış olmanız gerekmiyor tamamen ücretsiz buna half life 2 dahil.Left4Dead çıkana kadar benim için en iyi online fps