Şimdi Ara

Zombili film tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir film vardı alışveriş merkezi gibi biryere sığınmışlardı bikaç insan dışarsı zombi doluydu alışveriş merkezinde kafalarına göre takılıyorlardı silah dükkanından filan silah alıyorlardı. o filmin adını bilen varsa yazabilirmi eskiden izlemiştim tekrar izlemek istiyorumda bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

bir film vardı alışveriş merkezi gibi biryere sığınmışlardı bikaç insan dışarsı zombi doluydu alışveriş merkezinde kafalarına göre takılıyorlardı silah dükkanından filan silah alıyorlardı. o filmin adını bilen varsa yazabilirmi eskiden izlemiştim tekrar izlemek istiyorumda bulamadım

Dawn of the Dead sanırım bahsettiğin film.Bikaç kişi alışveriş merkezinde biride karşıda başka bi binada
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: pew

bir film vardı alışveriş merkezi gibi biryere sığınmışlardı bikaç insan dışarsı zombi doluydu alışveriş merkezinde kafalarına göre takılıyorlardı silah dükkanından filan silah alıyorlardı. o filmin adını bilen varsa yazabilirmi eskiden izlemiştim tekrar izlemek istiyorumda bulamadım

Dawn of the Dead sanırım bahsettiğin film.Bikaç kişi alışveriş merkezinde biride karşıda başka bi binada

resimlerine baktım o galiba saolasın
  • romero'nun filmlerini mide bozucu buluyorum , 28 gün / hafta izlemeden ölme
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

Zombili film tavsiyesi

sakın izleme
    1/10

i am legend' in yandan yemişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

"striptizci zombiler" var bide biraz iğrençlik dolu

Berbat bir film.

30 Days of Night,iyi bir tercih olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: earl26

Zombili film tavsiyesi

sakın izleme
    1/10

i am legend' in yandan yemişi

aslında ı'am legenddan daha eski bir film ı'am legend bunun gelişmiş hali diyebiliriz ama ı'am omega filmi okadar kötü bir filmki inanamazsınız :D bitirmek için kendimi yedim ama bitiremedim gözlerimden kan gelmeye başlıcaktı :D zombiler var sözde baya kostüm giymiş adamlar falan :D

• Rec
  • konu hortlatmak vay be geçen sene atmışım mesajı. Reci izlemiştim 2 sinide. Kovboyluyu izlemedim onu deneyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 8 Aralık 2010; 1:20:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.