Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40 TL alt sınırıyla olur ancak.

Yol biraz uzun; bundan da ziyade, şimdilik tek kuryemiz var. Yani kusura bakmayın böyle sınırlar koymak zorunda kalıyoruz
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

İstanbul'a yolunuz düşerse, bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Evet kimse 2 ya da üstü dürüm yemek zorunda değil, haklısınız. Kişinin kendi seçimi.

Yalnız şunu da belirtmek isterim: İçecek olmadan da ürünlerimizi keyifle yiyebileceğinize emin olabilirsiniz

Bu çözüm değil ki. O zaman içeceğimizi marketten alıp getirirsek ve orada içersek sizin için sıkıntı olmamalı. Kabul ediyor musunuz bunu?
  • 1 dürüm kesmez kimseyi arkadaşlar, Ufak dürümler. öyle Kebapçılardaki kendi hazırladıkları lavaşa yapılan dürümler gibi değil.
    2 tane alacaksın paşalar gibi yanında içecek de beleşe gelecek sonra isterse içeceği 10 kağıt yapsınlar...
  • Itüye servis var dimi? Saat kaç kaç arası servisiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 27 Eylül 2013; 9:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

quote:

Evet kimse 2 ya da üstü dürüm yemek zorunda değil, haklısınız. Kişinin kendi seçimi.

Yalnız şunu da belirtmek isterim: İçecek olmadan da ürünlerimizi keyifle yiyebileceğinize emin olabilirsiniz

Bu çözüm değil ki. O zaman içeceğimizi marketten alıp getirirsek ve orada içersek sizin için sıkıntı olmamalı. Kabul ediyor musunuz bunu?

• bu mesajlardan yola çıkarak izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Dün öğle arası mekandaydık 4 kişi gittik önce birer dürüm söyledik. İlgi alaka 10 numara. Mekanın sahibi burada msj yazan arkadaşın babasıymış, referans ile mi geldiniz dedi. Evet donanimhaberden geldik dedik. 1lt kola getirdi. varsa 1lt kola yerine 1lt ayran almayı rica ettik. litrelik ayran yokmuş bunun yerine bize birer büyük ayran verdi(ücretsiz). hatta litrelik kolayıda yine ücretsiz olarak bıraktı. Ama ayıp olmasın diye geri çevirdik. burada içecek mevzusu yapmanın pek alemi yok kısaca. siparişlerde ulaşım maliyetinden dolayı bukadar bonkör olmaz belki ama mekana gittiğimde maslakta hiçbiryerde bulamadığım ilgi alakayı buldum.

Mekan çok küçük bu arada ağarlıklı olarak paket servis için çalışıyorlar. kapasite küçük olduğundan ilgi alaka on numara oluyor. biraz masa sandalye sayısını arttıracaklarmış ustanın söylediğine göre.

Maslakta çoğu yerde yemek ardına dayanan leş çay yerine, on numara çay demlemişler. iki bardak ard arda zevkle içtim(ücretsiz). maslakta yemek sonrası içtiğim en iyi çaylardan biriydi.

Üzerine usta birer de çikolata ikram etti anladığım kadarıyla ayağımız alışsın diye. bidahaki gidişimizde olmaz muhtemelen ama benim ayağım alıştı.

bu arada dürümleri çok beğendik ancak yufkaya sarılı olduğundan bir adet ile doymanız pek mümkün değil. öyle 1 cm kalınlığında lavaş arasına 1 cm kalınlığında adana dürüm seviyorsanız burası sizi pek sarmaz. incecik yufka arasında bol etli bir dürüm (dürümün kapalı hali iki avuçtan biraz uzun resimlerde az daha büyük görünüyor).

biz ikincileri de söyledik. zaten 4 kişi ikişer dürüm söylese 1+1 litre kola alabilirsin. yada iki kişi 2 şer dürümden yine 1 lt kola eder. içecek geyiği yapmanın pek alemi yok kısaca. zaten içecekler beleş olduğundan sen dışardan getirsen belkide dahada mutlu olurlar.

bir arkadaş pancar sos sormuş ben dürümlere pancar sos koydurmadım tadını bilmiyorum o yüzden ama mekanda masalarda heinz chili sos vardı on numaraydı.

Maslaktaki severek gideceğim mekanlar arasına eklendi. saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

bu mesajlardan yola çıkarak izlenimlerimi paylaşmak istedim.

Dün öğle arası mekandaydık 4 kişi gittik önce birer dürüm söyledik. İlgi alaka 10 numara. Mekanın sahibi burada msj yazan arkadaşın babasıymış, referans ile mi geldiniz dedi. Evet donanimhaberden geldik dedik. 1lt kola getirdi. varsa 1lt kola yerine 1lt ayran almayı rica ettik. litrelik ayran yokmuş bunun yerine bize birer büyük ayran verdi(ücretsiz). hatta litrelik kolayıda yine ücretsiz olarak bıraktı. Ama ayıp olmasın diye geri çevirdik. burada içecek mevzusu yapmanın pek alemi yok kısaca. siparişlerde ulaşım maliyetinden dolayı bukadar bonkör olmaz belki ama mekana gittiğimde maslakta hiçbiryerde bulamadığım ilgi alakayı buldum.

Mekan çok küçük bu arada ağarlıklı olarak paket servis için çalışıyorlar. kapasite küçük olduğundan ilgi alaka on numara oluyor. biraz masa sandalye sayısını arttıracaklarmış ustanın söylediğine göre.

Maslakta çoğu yerde yemek ardına dayanan leş çay yerine, on numara çay demlemişler. iki bardak ard arda zevkle içtim(ücretsiz). maslakta yemek sonrası içtiğim en iyi çaylardan biriydi.

Üzerine usta birer de çikolata ikram etti anladığım kadarıyla ayağımız alışsın diye. bidahaki gidişimizde olmaz muhtemelen ama benim ayağım alıştı.

bu arada dürümleri çok beğendik ancak yufkaya sarılı olduğundan bir adet ile doymanız pek mümkün değil. öyle 1 cm kalınlığında lavaş arasına 1 cm kalınlığında adana dürüm seviyorsanız burası sizi pek sarmaz. incecik yufka arasında bol etli bir dürüm (dürümün kapalı hali iki avuçtan biraz uzun resimlerde az daha büyük görünüyor).

biz ikincileri de söyledik. zaten 4 kişi ikişer dürüm söylese 1+1 litre kola alabilirsin. yada iki kişi 2 şer dürümden yine 1 lt kola eder. içecek geyiği yapmanın pek alemi yok kısaca. zaten içecekler beleş olduğundan sen dışardan getirsen belkide dahada mutlu olurlar.

bir arkadaş pancar sos sormuş ben dürümlere pancar sos koydurmadım tadını bilmiyorum o yüzden ama mekanda masalarda heinz chili sos vardı on numaraydı.

Maslaktaki severek gideceğim mekanlar arasına eklendi. saygılar, sevgiler.

Dürümleri güzeldir, lezzetlidir, gerçekten çok efendi insanlardır buna bir şey demem. Tek başıma gittiğimde tek bir dürüm yediğimde yine bana içeceği ücretsiz verecek mi? Peki siz her gittiğinizde size tek dürümde ücretsiz verecek mi yoksa sizinde yazdığınız gibi ayağınız alışsın diye mi bu ilgi alaka. Herkes 2 adet dürüm yemek zorunda değil değil mi belki ben 1 adet ile doyuyorum sizin gibi midem geniş değil.

İçeceği dışarıdan getirmek zaten söz konusu olamaz ayıp olur ben orada mübalağa yaptım o da anlayana. Arkadaşın kibar bir ukalalıkla kuru kuru da yiyebilirsiniz demesine yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

quote:

İçecek olmadan yiyin ne demek açıklayabilir misiniz? Kafanıza da öyle fazla vurmayın yazık.

• Akarada oturuyorum ama bayramda 1 haftalığına istanbuldayım. Byram haftasında hangi günler açıksınız hocam yolum düşerse uğramayı düşünüyorum
  • İzmir'ede açsak ya görüntü ve dürüm çeşitleri çok güzel görünüyor.
  • syruse kullanıcısına yanıt
    10.30-20.00
  • BlıtzKrıeg kullanıcısına yanıt
    Ustalarımıza sormam gerek, size geri dönüş yaparım

Ekleme:

Bayramın olduğu hafta full kapalıyız dediler.

Ben de bu kadar beklemiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 27 Eylül 2013; 11:14:07 >
  • Merhaba,

Öncelikle ortada sorun yok bize göre bir takım masrafların içeceklere yansımasından daha doğal bir şey olamaz.

Aslında ben çok dürüst bir yorumda bulundum. Ukalalık ile alakası yok yani gerçekten dürümlerimizi içecek olmadan çok güzel bir şekilde yiyebilirsiniz.

Bunlara rağmen biz diyoruz ki; buyrun gelin mekanımıza, içecek falan önemli değil

Bir ekleme yapmak isterim:

Dışarıdan bir içecekle gelip masalarımızdan birine oturduğunuzda, ustalarımızdan göreceğiniz ilgide bir azalma olacağını sanmıyorum. Yani siz çekinmiyorsanız yanınızda içecekle gelmeye, bizim için hiç problem yok

@Compass3548

İnşallah bir gün oraya da açarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 27 Eylül 2013; 10:59:07 >

• thsn_can kullanıcısına yanıt
    2 gün, 2 hafta hatta 2 ay sonra dahi gelseniz göreceğiniz ilginin değişeceğini sanmıyorum

Yorum için ayrıca gelip misafirimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Yorumunuza ilk mesajda yer vermemde bir sakınca var mıdır?
  • quote:

Merhaba,

Öncelikle ortada sorun yok bize göre bir takım masrafların içeceklere yansımasından daha doğal bir şey olamaz.

Aslında ben çok dürüst bir yorumda bulundum. Ukalalık ile alakası yok yani gerçekten dürümlerimizi içecek olmadan çok güzel bir şekilde yiyebilirsiniz.

Bunlara rağmen biz diyoruz ki; buyrun gelin mekanımıza, içecek falan önemli değil

@Compass3548

İnşallah bir gün oraya da açarız

Teşekkür ederim güzel cevabınız için. Fırsat bulursam bende uğrayacağım yerinize. Bu arada içecek gerçekten önemli değil vermeseniz de olur

• bir sakınca yok tabiki paylaşabilirsiniz, umarım söylediğiniz gibi bu güzel hizmet devam eder.
  • Siz gelin yeter ki sorun yok

(İçmiyorum ben bir şey deyin dükkanda, bakın ne oluyor )
  • içecekler için diren zomzom :D

ben anlamıştım dürümün ince olduğunu fakat o dürüme 3 lavaş kalığındaki gibi ayarlansa varsın gitsin içecek 5 lira olsun.
    üstüne çay da ücretsiz hala içeceğin 3 liralık hesabı yapılıyor. hadi ilk başlarda şakaya vurduk ama meğersem cidden 3 liralık içeceğin hesabı tartışılıyor yuh.
  • İlk mesaj düzenlendi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.