Şimdi Ara

Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
4
Favori
26.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Eskiden ucuz oluyor diye dürüm falan yerdim, artık yemiyorum.

Dürüm+Ayran 10 liradan fazla, gider Burger King'ten Whooper menü yerim veya arkadaşım varsa 2li menü alırım daha ucuza tıka basa boyarım.

.
     Zomzom Dürüm - DH'ye Özel İndirim Fırsatı (Maslak,...)

• quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Güvenip güvenmemek sizin elinizde. Promosyonlara göz attınız umarım. Fiyat politikamız bu şekilde ancak daha denemediginiz dürümlerimiz hakkında ön yargılı yorum yapmanıza üzüldüm açıkçası.

fiyatınız uygun değilse buraya konu açamazsınız öyle bizim fiyat politikamız böyle demekle olmuyor.
  • fiyatlar pahalı diyenler maslakta tüm dükkanlarda fiyatlar böyle aynı dürümleri yufkaa diye biyerde yapıyor oranın fiyatlarıyla karşılaştırın isterseniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: clls

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Biz bu işe kollarımızı sıvadık. Bu ilk şubemiz ve Maslak'ta. Bakarsınız ileride nasip olursa İzmir'e de şube açarız Allah bilir...

İnsaallah açarsınız işlerinizi geliştirirsiniz.Yanlız İzmir'de hiçbir dürümün içine patates kızartması konmaz.

Hocam izmirde durum icine patates kizartmasi koyan chiky adli durumcu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zomzom dürbün okudum girdim içeri dürüm çıktı
  • Tam adres tarifi alabilir miyim? fotoları göremiyorum da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berquay -- 26 Eylül 2013; 9:13:29 >
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara göz attınız mı ?

Normalde 2 tavuk dürüm +kutu kola = 15 TL yapıyor. Biz diyoruz ki kolanız bizden + DH'ye özel %10 indirim. Fiyat 15TL'den 10,5TL'ye düşüyor.

Yorum için teşekkürler
  • bugün gelceğim öğle arası bir aksilik olmazsa yanımda üç arkadaş da getireceğim. yorumlarımı buradan paylaşırım. mekan şimdi doğuş centerın karşısındaki iş merkezinin neresinde kalıyor yanında sağında solunda hangi dükkan var iş merkezinin içinde mi dış sıralarda mı ?
  • thsn_can kullanıcısına yanıt
    Nazmi Akbacı İş merkezinin içinde ve en alt katında, No: 4. Bulamassanız eğer bize ulaşın, hangi dükkanın karşısında olduğunuzu söylerseniz sizi alabiliriz.

Teşekkürler
  • Mekana gittik çok memnun kaldık izlenimlerimi buradan vakit bulunca paylaşacağım.
  • thsn_can kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun, yine bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 26 Eylül 2013; 13:16:12 >
  • Güncelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

Mekana gittik çok memnun kaldık izlenimlerimi buradan vakit bulunca paylaşacağım.

pancar sosunun tadı nasıl ?
  • Bugün 1 adet et 1 adet tavuk dürüm sipariş ettim. Yumuşacık yufkanın içerisinde gerçekten lezzetli sosu ile çok güzel bir dürümdü.
    Etlisini daha bir beğendim ama tavuklusu da normal bildik tavuk dürümlere 5 basar :)
    Telefonda çekindim ben DH'denim demeye ama sağolsun yusuf kardeşimiz benim yerime telefon açıp iletmiş.
    1 adet et dürüm 1 adet tavuk dürüm ve kutu kolayı 12 liraya mideye indirdik. :)
    bir sonrakine et dürüm + kumru dürüm düşünüyorum eğer sosis salam vs bildik bir marka ise...
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Sosis ve sucukların markası maret.

Teşekkürler, afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 26 Eylül 2013; 20:52:43 >
  • vay arkadaş yahu yok 70 kuruşluk ayranı nasıl 3 liraya satarmışsın yok suyun markası neymiş bimden 30 kuruşluk mal kovalayan adam facebooktan 50 kuruşluk gıda kovalayan adamlarız tamamda saçmalamayın daha fazla bence dandik burgerın şekerli suyuna kola diye 5 lira veriyosunuz dışarlarda hergün..
  • Dürümler güzele benziyor. Fiyatlarda uygun gibi. Önümüzdeki hafta bende ugrayip dürümlerin tadına bakayım.

• cancantürk kullanıcısına yanıt
    Buyrun, bekliyoruz
  • Paket servis için belirli bir muhit var mı.? Biz Esentepe tarafındayiz. 4-6 durum arası için...

• dürüm yerine hamburger yerim diyenlere katılmıyorum.
    hamburgerdeki etin ne olduğu belli değil.
    ama dürümdeki eti görüyorsunuz parça et olduğunu.

ben çanakkalede kırmızı soğan koyduruyorum dönere gayet güzel oluyor ama biraz kokuyor :)
    etleriniz güzel duruyor gerçekten.
    hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.