Şimdi Ara

ZoneAlarm 7 IS ve Kaspersky Motoru Birarada (mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette bi haber okudum, haberde zonelalarm internet security 7de kaspersky virus motoru kullanılacak diyordu (eskiden clanwin mi ne kullanıyordu), eğer öyleyse; gerçekten sağlam bi koruma elde ederiz. Düşünsenize:
    1. Zonealarmın firewall konusunda başarılı bir program olduğu ortada,
    2. Kaspersky virus veritabanında ve virus kaldırmada oldukça başarılı,
    3. Zonealarmın diğer hizmetleri de ( antispyware...) oldukça kademe kaydetti..

Yani benim sorum gerçekten bu iki programın nimetleri birleşmiş midir?

Haber kaynağı:http://www.bildirgec.org/yazi/zonealarm-is-7-kaspersky-destekli

• Evet zonealarm artık kaspersky antivirüs motoru kullanıyor,eskiden CA antivirüs motoru kullanıyordu.
  • evet kardeşim zonealarm ISS 7 versiyonunda artık Kaspersky antivirüs kullanılıyor
    zonealarm zaten en iyi firewalldır ve dünyada en yaygın kullanılandır.dünyanın çoğu enayi deil dimi:)güvenebilirsin yani
    zonealarm ISS içindeki antispy ise iyi bir antispy.dandik değil.o da kullanılabilir
    herşeyi 4-4lük ancak bilgisayarına göre biraz seni kasabilir.ne de olsa içinde kastıran antivirüs KASANtivirüs var:)))

bence bi de fsecure internet security 2007yi deneyin.başabaştır onla söölim.ben laptopda kullanıyorum süper derim sadece
  • oooo bak bu habere çok sevindim ben.bayadır zone alarm security suite kullanıyordum ama antivirüsinden şüphe ediyordum.artık onada güvenebilirim.sorun yok o zaman.
    zone alarm bence bilgi kastırmayan nadide antivirüs programlarında biri bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

oooo bak bu habere çok sevindim ben.bayadır zone alarm security suite kullanıyordum ama antivirüsinden şüphe ediyordum.artık onada güvenebilirim.sorun yok o zaman.

hocam zonealarm antivirüs programı deilki:)

zonealarm aslında firewall programı.hemde en iyisi diyebilirim.arkasında şirketlerin ençok kullandığı firewall olan checkpoint firması var.bu işi cidden biliyorlar.diğerleri zonealarm yanında acemi çırak kalır:))
    birde zonealarm security suite var.hani senin kullandığın.ondada firewall-antivirus-antispy ve daha bi sürü bi şey var.firewall ve o bi sürü bi şey onların.antivirüs ve antispy onların deil.mesela antivirüs kaskaspersky:))
  • Ya Zonealarm ISS 7 yi kurdum, biraz denedim ama bilgisayarı biraz kasıyo gibi, önceden NOD32+SygateFirewall+Spybot üçlüsünü kullanırdım ve sistem kaynaklarını minimum kullanırlardı. Gerçi iyi koruma için performanstan vazgeçilebilir ama ZoneAlarmı bir türlü update edemedim, hep hata verdi, bende eski üçlü programıma geri döndüm, önümüzdeki günlerde tekrar deniycem çünkü büyük ihtimalle update sorunu geçici bi sorundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vompine

Ya Zonealarm ISS 7 yi kurdum, biraz denedim ama bilgisayarı biraz kasıyo gibi, önceden NOD32+SygateFirewall+Spybot üçlüsünü kullanırdım ve sistem kaynaklarını minimum kullanırlardı. Gerçi iyi koruma için performanstan vazgeçilebilir ama ZoneAlarmı bir türlü update edemedim, hep hata verdi, bende eski üçlü programıma geri döndüm, önümüzdeki günlerde tekrar deniycem çünkü büyük ihtimalle update sorunu geçici bi sorundu.

hocam birde fsecure internet security 2007 denermisin
    sonra burda bize anlat bakalım tecrübelerini
    beğeneceğini cidden düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Ya Zonealarm ISS 7 yi kurdum, biraz denedim ama bilgisayarı biraz kasıyo gibi, önceden NOD32+SygateFirewall+Spybot üçlüsünü kullanırdım ve sistem kaynaklarını minimum kullanırlardı. Gerçi iyi koruma için performanstan vazgeçilebilir ama ZoneAlarmı bir türlü update edemedim, hep hata verdi, bende eski üçlü programıma geri döndüm, önümüzdeki günlerde tekrar deniycem çünkü büyük ihtimalle update sorunu geçici bi sorundu.

Hocam F Secure internet security 2007 yi denedim daha önce ve koruma yönünden çookta memnun kaldım, hatta şunu söyleyebilirm, şimdiye kadar bilgisayarı kullanırken güvenlik konusunda en rahat hissettiğim programdır, bilgisayarı kasma konusuna gelince, yanlış hatırlamıyorsam biraz kasıyordu ama şu kesinki fsecure koruması için bu performanstan vazgeçilebilir. Birde ( bir inceleme yapmadım sadece tecrübelerimden çıkarıyorum bu sonucu ) adamlar çok ciddi çalışıyorlar, örneğin henüz yeni çıkmış iki zararlı programı diğer antiviruslerle test ettiğimde ( nod32-avg-antivir-norton ) bu zararlıyı tespit edemediler, nod32 sadece birini tespit edebilmişti, fakat f secure ikisini birden tespit etmişti ve benim ağzım açık kalmıştı, yani update konusunda başarılı gibiler, viruslerin antiviruslerini çok çabuk çıkarıyorlar, hatta adamların virus haritaları filan vardı, işte hangi virus nerelere doğru yoğunluk göstererek yayılıyor filan bilgi veriyordu, ayrıca lisanslı kullanıcılar içinde güvenlik haberleri gönderiyorlardı sık sık, potansiyel zararlıları yakalamada ise başarılı olduklarını hatırlıyorum, tabi bu tecrübem sadece iki zararlı için geçerli. Şimdi sorcaksın şu anda niye kullanmıyosun diye sorun lisans olayları işte, benim amacım genelde ücretsiz programlarla maximum güvenlik sağlamak ama ücretsiz programlarla bu çoğu zaman mümkün olmuyor tabi Ha birde şu var, bazen umulmadık antivirusler umulmadık virusleri bulabiliyorlar, örneğin bikeresinden bi zararlıyı sadece avast ve f secure bulabilmişti, bazende f secure ın kaçırdığı virusleri hiç ummadığınız antivirusler yakalayabiliyor, %100 güvenliği elbette hiçbir antivirus programı sağlayamıyor ama F secure benim için en güvenilir programlardan biri. Umarım faydalı bilgiler verebilmişimdir

• quote:

quote:

quote:

Hocam F Secure internet security 2007 yi denedim daha önce ve koruma yönünden çookta memnun kaldım, hatta şunu söyleyebilirm, şimdiye kadar bilgisayarı kullanırken güvenlik konusunda en rahat hissettiğim programdır, bilgisayarı kasma konusuna gelince, yanlış hatırlamıyorsam biraz kasıyordu ama şu kesinki fsecure koruması için bu performanstan vazgeçilebilir. Birde ( bir inceleme yapmadım sadece tecrübelerimden çıkarıyorum bu sonucu ) adamlar çok ciddi çalışıyorlar, örneğin henüz yeni çıkmış iki zararlı programı diğer antiviruslerle test ettiğimde ( nod32-avg-antivir-norton ) bu zararlıyı tespit edemediler, nod32 sadece birini tespit edebilmişti, fakat f secure ikisini birden tespit etmişti ve benim ağzım açık kalmıştı, yani update konusunda başarılı gibiler, viruslerin antiviruslerini çok çabuk çıkarıyorlar, hatta adamların virus haritaları filan vardı, işte hangi virus nerelere doğru yoğunluk göstererek yayılıyor filan bilgi veriyordu, ayrıca lisanslı kullanıcılar içinde güvenlik haberleri gönderiyorlardı sık sık, potansiyel zararlıları yakalamada ise başarılı olduklarını hatırlıyorum, tabi bu tecrübem sadece iki zararlı için geçerli. Şimdi sorcaksın şu anda niye kullanmıyosun diye sorun lisans olayları işte, benim amacım genelde ücretsiz programlarla maximum güvenlik sağlamak ama ücretsiz programlarla bu çoğu zaman mümkün olmuyor tabi Ha birde şu var, bazen umulmadık antivirusler umulmadık virusleri bulabiliyorlar, örneğin bikeresinden bi zararlıyı sadece avast ve f secure bulabilmişti, bazende f secure ın kaçırdığı virusleri hiç ummadığınız antivirusler yakalayabiliyor, %100 güvenliği elbette hiçbir antivirus programı sağlayamıyor ama F secure benim için en güvenilir programlardan biri. Umarım faydalı bilgiler verebilmişimdir

hocam benim masaüstü bilgisayarım penitum3 onda nod32 kullanıyorum
    yeni masaüstü almiim dedim kendime core2duo işlemcili son model bir hp laptop aldım.alet uçuyor tabikine.onda fsecure internet security 2007 kullanıyorum.hem türkçe hemde oem sürümü sanırsam 20ytl ye aldıydım.kasma hiç hissetmedim söölim.
    ayrıcana bir kerede penrium3 bilgisayarıma kurdum o zaman açılışta biraz daha geç açılıyordu ama sonra kasma olmuyordu.birde tarama sırasında problemi vardı.ama adamlar geçenlerde update yaptılar o problemde düzelmiş.ondan sonra pentium3 de denemedim.
    fsecure ile ilgili bi sürü araştırma test felan okudum.adamlar yeni 2007 de iyice aşmışlar.
    internet security diyorsan bence fsecure internet secuirty 2007 hocam

quote:

hocam araştırmadan konuşuyorsun:)) (şaka darılma haaa)

fsecure da sadece kaspersky engine yok bi kere. o multı-engıne bir antivrus.
    f-secure içinde kaspersky engine dışındada bi sürü daha engine var.:)
    zaten bu yüzden f-secure herzaman kasperskydan iyi bir antivirüstür. testlerde hep kasperskydan iyi çıkar.

f-secure engine leri
    1. AVP: Kaspersky (extended database) engine
    2. Libra: F-secure signature base engine
    3. Orion: F-secure heuristics base engine
    4. Draco: Ad-aware engine
    5. BlackLight: F-secure Rootkit detection engine
    6. Pegasus: Norman engine

Bi de f-secure da deepguard olayı var. amcalar artık iyice aştılar:)

ayrıcana KIS kendisine ait bir proaktif güvenlik kullanıyor ve herşeye maydanoz oluyor beta program sanki meret rahat durmuyor rahatsız ediyor bir de hatalı uyarıları cabası:) f-secure ise norman sandbox kullnır ve daha sağlam oturaklı ve daha iyi bir güvenliğe sahip

kasperskyın firewallının ne kadar kötü olduğunu sölemeye gerek yok dimi:) f-secure ise onun yanında harika

kasperskyın bulamadıklarını hep f-secure bulmuştur yaniii. bir örnek mesela:)

f-secure ile nod32 bulmuş kaspersky uyumuş:) daha bööle elimde çok örnek var sööölimm:) neyse tabiiki bu tek başına önemli değil.

kastıran antivirüs olmasıda ayrı bir sorun kaspersky kardeşimizin:)

aklından kaspersky geçiyorsa kesinlikle f-secure 2007 internet security kullanın hocam.

hocam bizde ööle reklam felan yok.biz doğru bildiğimizi savunuruz reklam yapmayız.fsecure da felanda çalışmıyorum.halep ordaysa arşın burda deneyin görün.tırmalamayın hangisi iyi acep diye. benden tavsiyedir.

• vompine dostum
    son mesajımı yanlış anlama sakın!!!
    sana karşı olduğum için veya senin bana karşı olduğpunu düşündüğüm için yazmadım bazı şeyleri.
    sadece kendi adıma genel olarak fikrimi yazdım.senle yazdıklarımın bir ilgisi yok.aynı fikirdeyiz zatiii.
  • quote:

vompine dostum
    son mesajımı yanlış anlama sakın!!!
    sana karşı olduğum için veya senin bana karşı olduğpunu düşündüğüm için yazmadım bazı şeyleri.
    sadece kendi adıma genel olarak fikrimi yazdım.senle yazdıklarımın bir ilgisi yok.aynı fikirdeyiz zatiii.

Ok :) teşekkür ederim
  • quote:

quote:

oooo bak bu habere çok sevindim ben.bayadır zone alarm security suite kullanıyordum ama antivirüsinden şüphe ediyordum.artık onada güvenebilirim.sorun yok o zaman.

zonealarm aslında firewall programı.hemde en iyisi diyebilirim.arkasında şirketlerin ençok kullandığı firewall olan checkpoint firması var.bu işi cidden biliyorlar.diğerleri zonealarm yanında acemi çırak kalır:))
    birde zonealarm security suite var.hani senin kullandığın.ondada firewall-antivirus-antispy ve daha bi sürü bi şey var.firewall ve o bi sürü bi şey onların.antivirüs ve antispy onların deil.mesela antivirüs kaskaspersky:))

antivirüs programı olmadığını bende biliyorumda içinde antivirüzte barındırdığı ve kastırmadığı için öyle söylemiştim.uzun zamandan beri firewallunu kullanıyordumda antivirüz özelliğide eklenince öyle kullanmaya başladım.o kadarda cahil değilim yani
    fsecure çok övmüşünüz zone alarm securtiy suiteden memnunum ama acaba onuda mı bir denesem diyorum.

• quote:

quote:

quote:

antivirüs programı olmadığını bende biliyorumda içinde antivirüzte barındırdığı ve kastırmadığı için öyle söylemiştim.uzun zamandan beri firewallunu kullanıyordumda antivirüz özelliğide eklenince öyle kullanmaya başladım.o kadarda cahil değilim yani
    fsecure çok övmüşünüz zone alarm securtiy suiteden memnunum ama acaba onuda mı bir denesem diyorum.

Bana kalırsa tecrübe açısından mutlaka dene, Fsecure güvenilir programdır bence, ama interneti bilinçli kullanırsan Zonealarm ISSde oldukça yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.