Şimdi Ara

Zonguldak mı Tekirdağ mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben Zonguldaktayım açık konuşacam eğer adam gbi okumaya geliceksen zonguldak iyidir ama kuçuk bir şehır burası gidebileceğin birtek cafeler var yazında deniz başka hçbirşey yok kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugyuh

Beyler ben Zonguldaktayım açık konuşacam eğer adam gbi okumaya geliceksen zonguldak iyidir ama kuçuk bir şehır burası gidebileceğin birtek cafeler var yazında deniz başka hçbirşey yok kardeşim.

yazın ortamı güzeldir zonguldağın ben de yeni geldim
  • Sen yeni geldiğin için öle be güzel kardeşim ben 21 senedir burdayım şehir dışına çıkınca görmemişler gibi davranıyorum çünkü görmedim
  • fakülte tekirdağ merkez olsa hiç düşünme t.dağa git derdim ama çorluda olduğu için düşünebilirsin
  • merkez olsa buyur gel misafirim ol ama çorlu olmadı aslında merkezle arasında 30 dk var, ama merkez bir başkadır, sen yinede tekirdağa gel zonguldaktan daha iyidir
  • tekirdağ daha iyidir şuan tekirdağ teknik bilimler 2. sınıfa gidicem ama ben yanlış tercih(istemedigim bölüm denk geldi) ile hayatımı kararttım tercihlerini doğru yaparsın umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomial

merkez olsa buyur gel misafirim ol ama çorlu olmadı aslında merkezle arasında 30 dk var, ama merkez bir başkadır, sen yinede tekirdağa gel zonguldaktan daha iyidir

saolasın inş kazanırsak gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

tekirdağ daha iyidir şuan tekirdağ teknik bilimler 2. sınıfa gidicem ama ben yanlış tercih(istemedigim bölüm denk geldi) ile hayatımı kararttım tercihlerini doğru yaparsın umarım

ilk sene hazırlığı merkezde okuyormuşsun,bide mecburiymiş öyle mi ?
  • Başka Zonguldakta yada Tekirdağda okuyan yada yaşayan yokmu ? Fikirlerini alalım.Zaten öyle çok sosyal biri değilim ama arada gezmek isterim tabi arkadaşlarımla
  • Zonguldak yazıpta hayatını karartma. Aşırı pahalı bir şehirdir, ufaktır, denizine de 5 sene kalmama rağmen 1 kere girmişliğim yok.

1 sene boyunca hazırlık için incirharmanı kampüsüne 16 kişilik minibüste 48 kişi gitmek nasıl birşey ben bilirim.

Tek güzel yanı var o da hertarafın yeşil olması.
  • bu kadar kötü mü
  • konuyu unutmuşum ben çorlu'da okudum hiç tavsiye etmiyorum bunalıma girmiştim ben geldiğimde, ne deniz var ne sosyal yaşantı. sosyo kültürel yapısı da oturmamış arada kalmış bir ilçe daha ağır konuşurdum ama ramazan günaha girmeyeyim
  • Zonguldak o kadar kötü değildir be gayet güzel bir şehirdir sadece biraz kirli ve sosyal olanakları fazla gelişmemiştir(bar disco)
  • zonguldak'ta çok sıkılırsın
  • çorluya okumaya gelmeni pek tavsiye etmem. aslında insanı iyidir ama her taraf doğudan sadece çalışmak için gelen insnalarla doldu. e böyle olunca da sosyal aktivite adına hiç bir gelişim olmadı. her taraf fabrika ama sokağa çıksan oturacağın doğru düzgün 1-2 yer bulabilirsin, başka da yok. ama gerek istanbula gerek edirneye gerekse de tekirdağ'a yakınlığıyla benim tercihim yine de çorlu dan yana olurdu. yazın staj bulma derdin olmaz, fabrika sayısı gerçekten çok fazla. havası kirlidir, zonguldak çorluya göre cennet gibi kalır, tabi çevre kirliliği bakımından. insanı ne olursa olsun zonguldaktan özgürdür.

fakülte çorlunun biraz dışında, minibüsle gitmek zorunda kalacaksın , ayrıca çorluda kyk yurdu var mı bilmiyorum. ama yine de ucuza kira bulabilirsin. bir de ben üniversiteye girecekken trakya üniversitesi makine bölümü hakkında pek de iyi şeyler duymadım. yine de araştır, kararını ver..

• quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

çorluya okumaya gelmeni pek tavsiye etmem. aslında insanı iyidir ama her taraf doğudan sadece çalışmak için gelen insnalarla doldu. e böyle olunca da sosyal aktivite adına hiç bir gelişim olmadı. her taraf fabrika ama sokağa çıksan oturacağın doğru düzgün 1-2 yer bulabilirsin, başka da yok. ama gerek istanbula gerek edirneye gerekse de tekirdağ'a yakınlığıyla benim tercihim yine de çorlu dan yana olurdu. yazın staj bulma derdin olmaz, fabrika sayısı gerçekten çok fazla. havası kirlidir, zonguldak çorluya göre cennet gibi kalır, tabi çevre kirliliği bakımından. insanı ne olursa olsun zonguldaktan özgürdür.

fakülte çorlunun biraz dışında, minibüsle gitmek zorunda kalacaksın , ayrıca çorluda kyk yurdu var mı bilmiyorum. ama yine de ucuza kira bulabilirsin. bir de ben üniversiteye girecekken trakya üniversitesi makine bölümü hakkında pek de iyi şeyler duymadım. yine de araştır, kararını ver..

Yazdıklarınız için teşekkürler , tekirdağ çıkarsa mühendislik çorluda diye biliyorum ama yurtlar uzak mıymış okula ? .Bide Trakya yı da istiyordum ama nerden biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepon -- 11 Ağustos 2011; 17:23:06 >

• Tekirdağ'a gelme derim. Sahil yolu ve Tekiradan ibaret bir şehir. Hele ki çorluda okursan lanet edersin hayatına. Her ırktan her cinsten her pislikten insan var. Yukarda arkadaşın dediği gibi kültürel yapısı olmayan bir ilçe. Çevrende çorlu çok büyük diyenler olabilir onlara kulak asma , sadece sanayi ilçesidir Çorlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepon

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

tekirdağ daha iyidir şuan tekirdağ teknik bilimler 2. sınıfa gidicem ama ben yanlış tercih(istemedigim bölüm denk geldi) ile hayatımı kararttım tercihlerini doğru yaparsın umarım

ilk sene hazırlığı merkezde okuyormuşsun,bide mecburiymiş öyle mi ?

ben öyle birşey duymadım ben tknik bilimlerde okuyorum ama koskoca kampüsü var sanmıyorum merkzde oldugunu
  • İki üni de kalitesiz bence boşuna okuma Şehir olarak tekirdağ daha iyi.İki şehirede gitmedim ama çevremden duyduğuma göre tekirdağ daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

İki üni de kalitesiz bence boşuna okuma Şehir olarak tekirdağ daha iyi.İki şehirede gitmedim ama çevremden duyduğuma göre tekirdağ daha iyi.

1 sene daha kalamam malesef
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.