Bildirim
Zoom ADSL X4 Modem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ethernetten kurarken cd ye ihtiyacın yok ki. modemle pc'yi ethernetten bağlıyorsun ağ bağlantılarıma girip etkinleştir diyorsun bu kadar. hiç bir zaman ethernet için cd kullanmadım, modem adsl X4 benim de. -
http: ye ip yazmıyomuyuz -
internet olduğunu gösteriyor ama explorer i açtığımda türktelekomun bir sayfası geliyor -
alala ben de neden olmuyor hiç öyle bir şey. neyse ttnin sayfasında kullanıcı adı şifre gibi şeyleri girmen gereken bir şey çıkması lazım. o ayarları kaydedecen bir nevi explorera 10.0.0.2 yazıp modemin içine girip kullanıcı adı şifre yazma gibi oluyordu galiba o şekilde işliyordu içine modemin. sanırsam -
18 haneli şifre istiyen bi sayfa adsl bilgilerinize ulaşmak için diyor yani modemin kendi sayfası değil -
10.0.0.2 yazıp denemedim ben 192.168.2.1 yazıodum bide öyle deneyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swardest -- 2 Haziran 2007; 22:35:34 > -
ethernet kablosunu taktıktan sonra internet explorer ac bi tane oraya dahttp://10.0.0.3 bu nu gir gelen yerde senden kullanıcı adı ve sifre isteyecek
kullanıcı adı = admin
sifre = zoomadsl
syfaya girdikten sonra da
ayarları yapıosun aynen su sekilde
daha sonra da değisiklikleri kaydet de işlem tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypodenz -- 2 Haziran 2007; 22:40:17 > -
arkadaşlar bende de zoom x4 var usb le bağlanıyorum. eternetden bağlanıyım diyorum kabloyu takıyorum hiç bir tepki yok ağ bağlantılarında da görünmüyor. acaba eternet kartımı yok bende sizce nedir sorun -
sağolun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swardest -- 2 Haziran 2007; 22:53:37 > -
quote:
Orjinalden alıntı: georgemcfly
arkadaşlar bende de zoom x4 var usb le bağlanıyorum. eternetden bağlanıyım diyorum kabloyu takıyorum hiç bir tepki yok ağ bağlantılarında da görünmüyor. acaba eternet kartımı yok bende sizce nedir sorun
ethernetten bağlıorum demişsin demekki ethernet kartın var. dediğim gibi ağ bağlantılarıma gir ağ bağlantılarını görüntüle de yerel ağ bağlantılarından hangisi aktif değilse sağ tıkla etkinleştir de bu kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X