Bildirim
zoom x4 bios
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana biosun silindiği teşhisini koyduran olayları bi anlatsan ? 10.0.0.3 - 10.0.0.2 le girdiğinde ne oluyor ? Usb mi Eth. kullanıyorsun ? Biraz açıkla bakalım..........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 9 Haziran 2006; 12:29:11 > -
ethernet kullanıyorum.10.0.0.2 yapıp ayarlara girmeye calıstıgımda admin yazıp şifreyi girdiğimde kabul etmiyordu.şifrei yanlış girmediğime eminim.bi kaç kere denedikten sonra bu sefer sadece lan ışığı yanıyor link ışığı hiç yanmıyor.Bilgisayarcıya götürdüğümde biosu silinmiş dedi ve uğraşmakta istemiyolar. -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanbe
ethernet kullanıyorum.10.0.0.2 yapıp ayarlara girmeye calıstıgımda admin yazıp şifreyi girdiğimde kabul etmiyordu.şifrei yanlış girmediğime eminim.bi kaç kere denedikten sonra bu sefer sadece lan ışığı yanıyor link ışığı hiç yanmıyor.Bilgisayarcıya götürdüğümde biosu silinmiş dedi ve uğraşmakta istemiyolar.
Arkada bir delik vardır çalışırken oraya bir iğne sok resetle 3-4 kere bastır sonra
kullanıcı adı admin
şifre zoomadsl -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanbe
ethernet kullanıyorum.10.0.0.2 yapıp ayarlara girmeye calıstıgımda admin yazıp şifreyi girdiğimde kabul etmiyordu.şifrei yanlış girmediğime eminim.bi kaç kere denedikten sonra bu sefer sadece lan ışığı yanıyor link ışığı hiç yanmıyor.Bilgisayarcıya götürdüğümde biosu silinmiş dedi ve uğraşmakta istemiyolar.
İhtimalleri yazıyorum bi denesen.........
Önce reset at (modemin arkasında küçük delikten)bi daha girmeye çalış.Başka bi adaptör kullan.Admin diye şifre girmeye çalıştığına göre şifreni değiştirmemişsin.Anlatmak istediğim şifren birilerince değiştirilmiş olabilir.Eğer doğruysa email şifrelerinde alınmıştır.TTNET'e başvur.Hepsi olumsuzsa bios olayına bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 9 Haziran 2006; 12:30:00 > -
bencede bios son çaren olsun..
x4 bende de var... bazen hiç sorun yokken bile bağlanmadığı oluyo....tekrar ayarlarını yapıyorummm....
biraz sorunlu aletler galiba.. -
reset yapmıstım ama duzelmedi.yine bi kaç kere denerim.Onun dısında sorun bağlantıda değil.Cunku modemin link ışığı yanmıyor.Modemi görmüyor bilgisayar.Birde usb den falan denicem belki olur -
Lan drıver kurulumu pc de?Link ışığı yanmıyor diyorsun, adsl hatlar kesik falan olmasın....x4 ten geçmişte kullanmıştım, en küçük voltaj oynamasında bi hoş olurlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 9 Haziran 2006; 21:35:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X