Şimdi Ara

ZOOM X4 yeni versiyon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerimde zoom X4 modem kullanıyordum. Eve de aynısından aldım . Ama aldığım modemin yazılımıyla eski X4 yazılımı farklı emulada kullanıyorum. Ama evdeki modemi kuramıyorum. Örneğin Advanced Setup ayarlarında virtual server sekmesi yok. Bu sebeplede yüksek download için port kontrollerini nereden yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Kısacası eski versiyonda kullanımı bilmeme karşı yenisinde tam bir acemi olarak ortada kaldım. bu konuda bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilly -- 27 Aralık 2004, 17:25:07 >

• port niye açıyorsunki? ben hiç ayarlara dokunmadan falan çok güzel download yapıyorum
  • ya ilgin için sağol. ama sorun port açma değil. sanki önceki dha kullanılır pozisyondaydı. o nedenle garipsedim bu daha seçenekli ama öğrenmek zaman alacak sanırım
  • Isyerindeki Admin'le beraber baktigimizda oradaki modemin firmware versiyonu 2.4.1 oldugunu gorduk. Oraya da modemi taktik modemin dIsI aynI ama icerisi resmen kel alaka. Versiyon 5 kusur yapilmis ne port aciliyor ne de virtual server veya DMZ var. Bu modemler Turkiye'de herhalde hergun en az 10 tane satiliyordur ama kullanim klavuzlari hala eski versiyona gore. Yardimci olabilecek biri yok mu ? (port acmaya gerek yok demeyin lutfen
  • arkadasım advanced setup sayfasından nat dugmesıne tıkla.gelen sayfada nat rule entry sekmesını sec orda ayarlar bastan asaga
    RDR
    BIRTANE ID ATA YANI NATTAKI SIRA ORNEGIN DEFAULTTA 1 VARSA SEN 2 BOS ISE 2 YAZ
    PPO
    TCP VEYA UDP HANGISINI ACACAKSAN MESELA ILK OLARAK AYNI IP ICIN TCP
    MAKINENIN ADRESI 10.0.0.3 VEYA LAN KULLANIYOSAN 10.0.0.2
    ALTADA AYNISINI YAZ
    GLOBAL IPLERI BOS BIRAK 0 0 0 0 YAZANLAR OYLECE KALSINLAR
    ALTTAKI AYARLARA DA HIC DOKUNMAZSAN 0 DAN 65565 E KADAR OLAN YANI TUM PORTLARIN ACILMIS OLUR:)
    SAVE SETTINGS
    WRITE YAP CIK

SIMDI GELELIM BENIM DERDIMEEE
    YA BEN INTERNETE CIKTIGIMDA 10.0.0.4 OLARAK GORUNUYORUM
    SESLI KONUSMA PROGRAMIM RAVE 2 KARSIDAN SES VERMIYOR BENDEN GIDIYOR LITTLE FIGHTER BAGLANAMIYORUM...CIKIS OLARAK LOCAL IPIMIN GORUNMESI ICIN NE YAPMALIYIM???
    ALLAH ASKINA CEVAP KIMSE NEDENINI BILMIYOMU YAAA.NASI TEKNIK SERVISSS:(:(:((:(:(

• quote:

Orjinalden alıntı: chilly

ya ilgin için sağol. ama sorun port açma değil. sanki önceki dha kullanılır pozisyondaydı. o nedenle garipsedim bu daha seçenekli ama öğrenmek zaman alacak sanırım

destek@olusum.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.