Arkadaşlar öncelikler herkese iyi günler diliyorum. Büroda kullandığımız bilgisayara uzak masaüstü bağlantısı yapmaya çalışıyorum. Bir türlü bağlantıyı kuramadım (sunucu çok meşgul olabilir veya uzak masaüstü aktif olmayabilir diyor). Windows ta uzak masaüstü kullanıcısı oluşturdum. Windows un kendi firewall unu açtım. Harddiski paylaşıma açtım. modemden 3389 nolu portu da açtım. Büroda kullanılan modem zoom 5654. Firmware update yaptım. Firewalla ilgili bir problemim var sanırım ama firewall u tamamen kapatmama rağmen bir türlü sorun çözülmedi. Yardımlarınızı bekliyorum arladaşlar... Benim için çok önemli
ip sabit mi statik mi ?
BAZEN WİNDOWS YENİLEMEDEN BU TÜR PROBLEMLERİ CÖZEMEZSİN MODEMEN PORT ACTIĞINA VE FİREWALL AYARLARINI DOĞRU YAPTIĞINDAN EMİNMİSN... ÇÖZEMEZSEN BUNUN İÇİN PROGRAMLAR VAR NETOPS KULLANIYORDUM BEN
AYRICA SABİT IP DEMEK STATİK IP DEMEK
yaw kafam karışık ta statik mi dinamik mi yazacağıma... sabit mi statik mi yazmışım. kusra bakmayın
ip dinamik. olayı çözebilsem statik hale getirtcem ama. Bu sorun uzun zamandır devam ediyor. Windows u bi kaç kere kurdum yani. Sorunum windowsla ilgili değil
dostum uzak masaüstü hata ne olursa olsun aynı msjı verir.. uğraşmak lazım eğer yapamıyorsan program kullan
quote:
Orjinalden alıntı: dj_celik
BAZEN WİNDOWS YENİLEMEDEN BU TÜR PROBLEMLERİ CÖZEMEZSİN MODEMEN PORT ACTIĞINA VE FİREWALL AYARLARINI DOĞRU YAPTIĞINDAN EMİNMİSN... ÇÖZEMEZSEN BUNUN İÇİN PROGRAMLAR VAR NETOPS KULLANIYORDUM BEN