iki ay önce Zoom X5 aldık 4 portlu. İki arkadaş kullanıyoruz ama birtürlü verim alamadık. arkadaş Emüle yi açınca benim bilgisayar internete giremiyo , kapatınca herşey normal. bu işi düzenleyebilecek bir ayar varmı yada proğramda olabilir. yani ben bağlı deyilken internete girmezken arkadaş band genişliğinin hepsini kullansın. Ben internete girdiğimde otomatikmen band genişliği benim içinde açılsın . arkadaş full dowload edeceğine yarım etsin banada internet kalsın. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
ikinizde netlimiter kurun makinenize. sonrada baglantıyı ikiye bölüp atıyorum 10 k ile sabitleyin geleni.sen internette degilken netlimiteri kapatır ve baglantıyı kullanır..
net limiter de kullandık. ama net limiter ile sadece net limiterin açık olduğu bilgisayar sınırlanıyo. ağdaki diğer bilgisayarlar gene internete giremiyo. Bu işi modemden yapmak lazım yada çok gelişmiş bir firewal kullanmak lazım. da nası yapacaz hangi proğramı kullanacaz. Kerio diye bir fire wal var, ama çok gelişmiş bir ayarı var . Bi kurdum modem sayfasına bile giremedim. Format çekmek zorunda kaldım.Bu Kerio yu kullanmayı bilsek işimiz hallolur heralde. Yada buna benzer bildiğiniz proğramlarda olur. yeter ki şu interneti randımanlı olarak kullanabilelim.
bizde de aynı sorun vardı, net limiterla hallettik
iki bilgisayar net limiter kur ve iknizede 26/2 verin iş bu kadar basit