Şimdi Ara

Zoom x5 modem | Wan - PPP Konfigürasyonu Sorunsalı | Lütfen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

(öncelikle konu yanlış bölümde ise modlarımızdan doğru bölüme taşınmasını rica ediyorum)

5-6 yıldır internet (ttnet) kullanıcısıyım. Bugüne kadar birçok net sorunum oldu. Yeni sorunumdan bahsetmek istiyorum.

Zoom modem arayüz sayfasını sıksık ziyaret ederim. Değerlerimin değişkenliğine bakmak için. Sistem durumuna vs. bakarken yeni bir sorunu farkettim. Modemi ne zaman kapatıp açsam veya pc yi ilk açtığımda, internete direkt bağlanamıyorum.Demek istediğim birkaç dakika veya daha uzun bir süre beklemeden internetim açılmıyor.Resimlerle anlatmak gerekirse,

Zoom x5 modem arayüzünde sistem durumuna girdiğimde;
    İşaretlediğim wan durumu sekmesinde değerler hemen verilmiyor.Belirsiz bir süre beklemem gerekiyor.Bu sorun Nat konfigürasyonundaki zaman aşımı sürelerinden olabilir mi, veya başka neden olabilir?

(not: wan, ppp, nat vs. gibi internet terimleri hakkında pek bilgili değilim.)

Wan konfigürasyonu ayrıntılarına girdiğimde sorunu daha açık bir şekilde göstermek istedim;

Alttaki resimde ise internetim çalışır halde, WAN durumunun olması gereken ayarları.

Evet sorunum ( ya da sorun değil ben öyle algıladım ) tam olarak böyle. Anlatabildiysem ne mutlu. Yardımcı olabilecek varmı? Teşekkür ederim şimdiden...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndmm -- 11 Şubat 2014; 18:24:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.