Beyler dehşet derecede beni deli eden bir sorun var başımda Kimsenin başına gelmemiş bir sorun olabilir çünkü kime sorduysam ilginç gibisinden yanıtlar aldım Modemden gönderilen data dehşet dercede yüksek Size bir örnek vereyim
ATM Status
Tx Bytes 127730 Rx Bytes 74730
Tx Cells 2410 Rx Cells 1420
Sorunum bu şekilde başlıyor Normalde bunun tam tersi olmalı ama her neden se kafasına göre arada sırada iyi oluyor ama genelde bu şekilde kötü, bağlantı kurulduktan sonra 5 ile 10 dk içerisinde ki bu genelde 5 dk dan daha az modem kilitleniyor, kapat aç yapmak zorunda kalıyorum
ilk denediğim modem Alcatel SpeedTouch ikinci Zoom X4 üçüncü Zoom X5 Modem değiştirmek çözüm değil
Şimdi sizce ne yapmalıyım ben bu Swich, hub ve modemi parçalamadan bir yardım edin bana
gerçekten de tarihte bir ilk
bende d-link te oluyordu modem kitlenme olayı degiştirdşm gecti ama senin koydugun masada bi problem war galiba manyetik alan yapıor :D
kesinlikle sistemdeki makine veya makinelerde spy benzeri bişey var gerekli temizlik işlemlerini yap düzelir
Pek ilgisi yok ama sunu belirticem Bu Zoom serisinde kendi IP mizle kendimizi göremiyormuşuz, ama dışardakiler görebiliyorlarmış.. Komik ama böyle.. Açıp kapayınca DMZ yi silme devam ediyor ama bunun çözümünü bilen varsa cevabını bekliyorum..
Modemin FirmWare versiyonu Zoom Ver 3.1.4 , yani en son versiyon..