Şimdi Ara

ZOOM X6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ZOOM X6 ADSL MODEMIM VAR EVİMDE KULLANIYORUM.STANDART BİR PC'YE BAĞLI .ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA İKİSİ Wİ-Fİ ÖZELLİKLİ LAPTOP OLMAK ÜZERE 3 BİLGİSAYAR HEM AĞI HEMDE İNTERNETİ KULLANIYORUZ.KURULAN ORTAK AĞDA HER HANGİ BİR SORUN YOK.FAKAT İNTERNETTE ÇOĞU ZAMAN SORUN OLUYOR.GİRDİĞİM SAYFALAR GÖRÜNTÜLENEMİYOR.HER ZAMAN DEĞİL AMA SIKLIKLA.YANİ BİR PC İNTERNETTE SORUNSUZ ÇALIŞIRKEN DİĞERİNDE BU SORUN GÖRÜLEBİLİYOR.AYNI OLAYI 3 BİLGİSAYARDA DA YAŞIYORUM.WIRELESS'I YADA MODEMİ AÇIP KAPATTIĞIMDA HER ZAMAN OLMASADA BAĞLANTI GELİYOR YA DA BİR SÜRE BEKLİYORUM BAZEN 1-2 SAAT.MSN MESSENGERDA KONUSURKEN BİR SAYFAYI AÇTIĞIMDA DA AYNISI OLUYOR..YANİ BAĞLANTI VAR AMA TARAYICILAR AÇMIYOR.PROBLEM SİSTEMİMDEN Mİ YOKSA TELEKOMDAN MI KAYNAKLANIYOR?.SİSTEMİMDEYSE 3 BİLGİSAYARDA AYNI PROBLEMI YAPACAK ŞEY NEDİR?İZMİRDE OTURUYORUM PCLERDE XP YUKLU.KONUYLA İLGİLİ TECRÜBESİ OLAN VARSA PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...

• problem modemden kaynaklanıyo malesef , modemi kapatıp tekrar hattın gelmesini beklemene gerek yok ağ bağlantılarına gir ordan wirelessda kablosuz ağı, kablo ile bağlı olanda ethernetten bağlı olan ikonu sağ tuşla tıkla menüsünde "onar" var ona bas tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: tussifed

SLMLAR,
    ZOOM X6 ADSL MODEMIM VAR EVİMDE KULLANIYORUM.STANDART BİR PC'YE BAĞLI .ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA İKİSİ Wİ-Fİ ÖZELLİKLİ LAPTOP OLMAK ÜZERE 3 BİLGİSAYAR HEM AĞI HEMDE İNTERNETİ KULLANIYORUZ.KURULAN ORTAK AĞDA HER HANGİ BİR SORUN YOK.FAKAT İNTERNETTE ÇOĞU ZAMAN SORUN OLUYOR.GİRDİĞİM SAYFALAR GÖRÜNTÜLENEMİYOR.HER ZAMAN DEĞİL AMA SIKLIKLA.YANİ BİR PC İNTERNETTE SORUNSUZ ÇALIŞIRKEN DİĞERİNDE BU SORUN GÖRÜLEBİLİYOR.AYNI OLAYI 3 BİLGİSAYARDA DA YAŞIYORUM.WIRELESS'I YADA MODEMİ AÇIP KAPATTIĞIMDA HER ZAMAN OLMASADA BAĞLANTI GELİYOR YA DA BİR SÜRE BEKLİYORUM BAZEN 1-2 SAAT.MSN MESSENGERDA KONUSURKEN BİR SAYFAYI AÇTIĞIMDA DA AYNISI OLUYOR..YANİ BAĞLANTI VAR AMA TARAYICILAR AÇMIYOR.PROBLEM SİSTEMİMDEN Mİ YOKSA TELEKOMDAN MI KAYNAKLANIYOR?.SİSTEMİMDEYSE 3 BİLGİSAYARDA AYNI PROBLEMI YAPACAK ŞEY NEDİR?İZMİRDE OTURUYORUM PCLERDE XP YUKLU.KONUYLA İLGİLİ TECRÜBESİ OLAN VARSA PAYLAŞMAK DİLEĞİYLE...

bende de aynı modem var ve aynı sorun oluyordu ayrıca onar a basınca 1 saat sonra fln sorun tekrar ortaya çıkıyordu. firmware güncelleştirmesi yaptım modemde sorun biraz azaldı fakat devam ediyordu sonra anti virus ve antispyware programları yukledim mcafee, norton, ad-aware SE personal fln ad aware bişi buldu onu sildim ve sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anorian -- 14 Ekim 2005, 14:12:09 >

• Evet bende de aynı modem ve aynı sorun var ve birebir aynı şeyler oluyo. Bakalım güncelleme ve antispy olayını deniyecem. İnşallah olur. Bundan önce de linksys vardı o da bozuldu garantiden yenisini yolladılar. Artık bütün Wireless modemlerin bozuk olduğunu düşünmeye başladım. Zaten bi arkadaşım da bir X6 aldı oda bıktığı için kabloyla bağlıyo

• http://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_x6.shtml
    bide bunu deneyin sanırım işe yarıyo...
  • arkadaşllar bende de ayunı modemden var. sorunsuz çalışıyor içinde türkçe firmware yüklü. sorunum sadece wireles da WPA şifrelemeyi açınca ortaya çıkıyor onu da oluşum.com.tr ye bildirdim amerika ile görüşüp bana geri döneceklerini söylediler ancak wireless ta 128 bit wep şifrelemede kesi
    nlikle sorun çıkmadı eğer firmware den olduğunu düşünüyorsanız oluşum.com.tr den destekteki yere mesaj bırakın email'inize turkçe firmware'i göndersinler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.