Arkadaşlar merhaba ZoomEx borsası yeni başlattığı etkinlikte kayıt olup 20 $ üstü işlem açmanıza size ek 20$ veriyor . İşlemleri kendiniz karşılamanız halinde size ekstra 10$ veriyorum . [Ödüller dağıtıldıktan sonra] Ödül dağıtımı 31 Temmuz sonrası yani ödül hemen hesabınıza gelmiyor. Borsaya para yatırım çekme konusunda da herhangi bir sorun yoktur. Peki bu etkinlikten nasıl kazanç sağlayacağız ? Yapmanız gerekenler ;
2.Hesabına 22$+ üstü XRP gönder 3.Bir kere Exchange bölümünden USDT çevir 4.Trade kısmından USDPERPETUAL kısmına gel ve XRPUSDT bul 5.Vadeli kısmından cross yerine Isolated i seç ve 2 seçeneği de 1x e getir 6.Bakiyenin hepsini seç ve 30 saniyeliğine işlem aç [Zarara girmezsiniz] 7.Sonra tekrardan XRPnizi alıp çekebilirsiniz. 8.Son işlem olarak lütfen Google Form'u doldurunuz. REFERANS LINKIM TIKLA //////////////////////// REFERANSSIZ LINK TIKLA İşlemleri benim karşılamamı istiyorsanız telegramdan bana ulaşabilirsiniz @Kriptokazan1 Lütfen güven konusunda bir sıkıntınız olmasın. Karşılama şartlarım ; 1.Bu forumda en az 5 aylık bir geçmişi olmalı 2.En az 5+ Pozitif trade e sahip olmalı 3.İletişim kanallarını benimle paylaşmalı . Şimdiye kadar bir çok arkadaşımızın işlemlerini gerçekleştirdim lütfen çekinmeyin. Kendi yatırımı karşılayacak arkadaşlar için bir navigasyon hazırladım kontrol etmenizde fayda var. Borsaların etkinlikleri değiştirme haklarını elinde tutar . Eğer borsa sizlere ödeme yapmamışsa bana da yapmamışdır . Bu tip ödememe olanaklarında sorumlu değilimdir. HAYIRLI VE BOL KAZANÇLAR < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSurmeli -- 12 Temmuz 2022; 21:50:49 > |
Bildirim