Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonlar güzelmiş bataryası ne kadar gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani soyle aciklayayim sabah batarya tam doluydu. Yaklasik 15-20 dk telefonda konustum. Gun icinde net kapaliydi. Malum ay sonu netim bitmek uzerede. Aksam saat bes bucuktan beri wifi full acik. Yaklasik yarim saat nete girdim. Yarim saat oyun oynadim. Suan kalan batarya yuzde kirk sekiz. Bu arada telefonu saat yedide sarjdan aldim. Telefonu cok adiri kullanan biri degilim. Bana gayet yeterli geldi. Ayrica kutudan iki tane batarya cikiyor. Bana yetmez dersrniz bir powerbank almanizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 19 Haziran 2014; 21:33:33 >
  • 998 Telefonu şarjı tam oalrak bitince kapalı olarak saj ediyorum. Battary doctor kurulu, işe yarıyor gibi.
    Tüm gün 3g whatup açık günde 1 saat görüşme yapıp 1 saat facebook falan bakıyorum akşam %50 gibi oluyor, ertesi günüde çıkarıyor akşamına pili tam boşaltıp gece yine şarj ediyorum
  • çok kullanmazsanız normal olarak 2 gün yeter şarjı.
  • Ayarlar kısmında gesture sensing sekmesi kaybolmuş. Dün bir güncelleme gelmişti ondan sonra oldu herhalde.
  • evet güncellemeden sonra olmuş. Ben güncellemediğim için şu an bende aktif.
  • Arkadaslar guncellemeden sonra şarjda gözle görülür bir artış oldumu.

• Ben guncellemedim. Dun sabah sarjdan aldim. İnternetim kapaliydi. 15 dakika konusma. 15 dakika oyun ve aksam 1 den sabah 7 ye kadar wifi acik kalmis su an kalan sarjim yuzde 57. Guncellemedim cunku custom rom olan hk romu kullaniyorum. Onun icin guncelleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Ben guncellemedim. Dun sabah sarjdan aldim. İnternetim kapaliydi. 15 dakika konusma. 15 dakika oyun ve aksam 1 den sabah 7 ye kadar wifi acik kalmis su an kalan sarjim yuzde 57. Guncellemedim cunku custom rom olan hk romu kullaniyorum. Onun icin guncelleyemedim.

Yeni ROM yolda HKPhone serisinin ömrü bu kadardı daha uzun soluklu ve daha profesyonel bir ROM geliyor

• zopo 998 lazım arkadaşlar satan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

evet güncellemeden sonra olmuş. Ben güncellemediğim için şu an bende aktif.

peki ben kapatmak istersem nasıl kapatacağım bunu bilginiz var mı? Ayrıca ya pil kalibre olduğundan ya da güncellemeden dolayı bir artış oldu pil ömründe.
  • 2 ay önce sipariş verdiğim (Çinden) beyaz ZP998 dün elime geçti.Eğer yurtdışından alanları da ekliyorsanuz beni de ekleyebilirsiniz.Telefonu çok beğendim.
  • Zp998 den sonra pc yi acmaz oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: erddem05

Telefon hafıası ile ilgili dün bir soru sormuştum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? ''Yalnız anlamadığım bir nokta var. Telefonda 2 ayrı disk görünüyor. Birisi 4 diğeri 9,5 gb. Uygulama yüklerken 4 gb dolunca otomatik olarak 9,5 gb lık bölümemi depolayacak acaba?''

Hocam ayarlardan uygulama yuklenecek yeri otomatik olarak sec problem cıkmaZ

• Arkadslar zp1000,ekran ogs ymis herhalde yere dusunce ekranda catlak var goruntu net ama dokunmatik calismiyor.istanbulda nerde yaptırabalirim.yada paneli(yada her neyse)siparis edebilecegim guvenli bir site var mı??

• 998de soyle bir sikinti var.pil %50 altina indikten sonra 3g hizi surunuyor. Wifi sorunsuz ama 3g kagni hizinda 0,2 mb civarinda. Sarj % 75 te denedigimde 1,5 mb oluyor. Can sikici durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

998de soyle bir sikinti var.pil %50 altina indikten sonra 3g hizi surunuyor. Wifi sorunsuz ama 3g kagni hizinda 0,2 mb civarinda. Sarj % 75 te denedigimde 1,5 mb oluyor. Can sikici durum.

Bende öyle bir durum olmadı hiç gerçi bugün öğlene kadar seyitin romu kullanıyordum. Bugün son stok rona geçtim yine öyle bir durum yoktu.

• Rom kurmayi bilmedigimden aldigim haliyle kullaniyorum. Bugun fark ettigim birseydi. Umarim tekrarlanmaz.

• O bu değil de digitalmarket.com.tr indirime gitmiş ya la
  • Hocam 3g olayini bi testedeyim buraya yazarim. Hocam birde kapatmadan fakan bahsetmissin ama olayi anlayamadim. Daha acik yazarmisiniz? Bu arada ben bataryayi tam doldurdum %100 olduktan sonra gp den battery calibration programini kurarak bataryayi kalibre ettim haberiniz olsun. Seyit nasil bir rom bu? Flip cover falan caliscak mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 22 Haziran 2014; 13:00:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.