Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi yöntemle uyguladınız acaba cwm yi?
    Sorununuz çözülmezse diğer forumdan yardım alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 18 Haziran 2014; 11:50:10 >
  • 998 var bende , yılbası bir tanede 980+ alacagım çinden
  • Telefonum sende mi firma telefonumu vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intro701 -- 18 Haziran 2014; 13:18:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

quote:

Orijinalden alıntı: erddem05

zp998 de dokunmadan kullanma nasıl aktive ediliyor? Benim telefonumda çalışmıyor şu anda.

hocam ayarlar gesture sensing kısmına basın. Sağ üstteki çubuğu kaydırın yeşil olsun. Allataki seçeneklerden nerde çalışmasını istiyorsanız tik koyun.

Teşekkürler. Gece uğraşıp buldum sonunda mesajı yazdıktan sonra.
  • Merhaba, bu telefonu önerir misiniz?

Discovery 2 veya elite düşünüyordum da buna da bi bak dediler. Kamera kalitesi, özellikle sağlamlılığı nasıl? Discovery'nin sağlamlılığı berbat olduğu için uzak duruyordum
  • zp 988 güzel bir cihaz. Kamerası bence hiç fena değil. Tamamen karanlıkta fotoğraf çekimi yaptım başarılı sayılır bence. GPS ini henüz denemedim. Pili de S. Acar'ın dediği gibi bir tutarsızlık sergiledi. %11 ken kapatıp açınca % 40 oldu birden. Bir kaç şarjdan sonra düzelir dedi S.Acar. S3 e göre internet hızı ve arayüz oldukça hızlı. Yani cihaz gayet hızlı, tabi bunu bir de uygulama ve oyun yükledikten sonra tekrar değerlendirmek lazım bence. Çift hat kullanıp performanslı bir cihaz kullanmak isteyenler için ideal bence. Henüz oyun oynamadım. Genel anlamda yeterli geldi bana. Belki tam f/p cihazı olması için bir 100 tl daha ucuz olabilirdi. Kronik bir sorun çıkmazsa iyi ve yereli bir cihaz bence. Yalnız anlamadığım bir nokta var. Telefonda 2 ayrı disk görünüyor. Birisi 4 diğeri 12 gb. Uygulama yüklerken 4 gb dolunca otomatik olarak 12 gb lık bölümemi dpolayacak acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

beyler 1000 tl ye g2 bulunuyorken zoponun üst seviye cihazlarını almanızı önermiyorum sadece bi öneri.

Sen git 700 tl ye gelirse şaomi al arkadaş boşuna da buralara da yazma git kendi konuna yaz. Boşa işgal etme. Bak burası kullanıcı kulubü. Birde vazgeçin şu lg g2 fetişiştliğinden. Şaomi bin lira civarında gelirsede bakalım orayada lg g2 alın yazabilecek misin? İşin gücün ortalığı karıştırmak.

ben şuan lık yazıyorum xiaomi gelince tabiki xiaomi diyecğim işgal değil amaç boşuna para harcanmasını önlemek gbi bişi xiami nerden çıktı:) gelişi zorunamı gitti yoksa:)
    alacak almasın alanada hayırlı olsun
    fahişistliğe gerek yok gerçekler ortada zaten,:) faşistlik yapan düşünsün onu ben one plus one xiaomi konularında bana faşist diyen olmadı ama siz hep zopolardasınız asıl faşistlik kimde merak ettim madem lg g2 dedim için faşist diyosun bide xioami konusuna gir diyosun muratai misin sen bu lafın aynısını ona sokmustumda nasıl gidio satışlar iiyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 18 Haziran 2014; 18:15:57 >

• quote:

quote:

quote:

beyler 1000 tl ye g2 bulunuyorken zoponun üst seviye cihazlarını almanızı önermiyorum sadece bi öneri.

Sen git 700 tl ye gelirse şaomi al arkadaş boşuna da buralara da yazma git kendi konuna yaz. Boşa işgal etme. Bak burası kullanıcı kulubü. Birde vazgeçin şu lg g2 fetişiştliğinden. Şaomi bin lira civarında gelirsede bakalım orayada lg g2 alın yazabilecek misin? İşin gücün ortalığı karıştırmak.

ben şuan lık yazıyorum xiaomi gelince tabiki xiaomi diyecğim işgal değil amaç boşuna para harcanmasını önlemek gbi bişi xiami nerden çıktı:) gelişi zorunamı gitti yoksa:)
    alacak almasın alanada hayırlı olsun
    fahişistliğe gerek yok gerçekler ortada zaten,:) faşistlik yapan düşünsün onu ben one plus one xiaomi konularında bana faşist diyen olmadı ama siz hep zopolardasınız asıl faşistlik kimde merak ettim madem lg g2 dedim için faşist diyosun bide xioami konusuna gir diyosun muratai misin sen bu lafın aynısını ona sokmustumda nasıl gidio satışlar iiyimi

Konuyla ilgim yok ancak yine de söyleyeyim;

1 - Alsace'yi tanıyorum muratai veya firmayla bir bağlantısı yok

2 - muratai'yi tanıyorum kendisi Singapur'da yaşıyor senede 2 ay Türkiye'ye geliyor o sırada da yanında birkaç cihaz getirip satıyor (Maksimum 6 cihaz felan) ve onunda firmayla bir ilgisi yok buna emin olabilirsin

• 1- Ben muratia falan degilim. Kendisini tanimam. Onunla ve firmayla zerre kadar ilgim yok. Zopo telefonlari bu forumda gordum ve aldim.
    2- Turkceni biraz gelistir. Bak yukarda ne yazmisim fasist mi fetisist mi? Bir okumayi ogren oncelikle. O yazdigin yorumda da sana kimse fasist demedi. Tabiki bu kelimenin de anlamini biliyor musun acaba? Orada bir kere kendi kendine gelin guvey olup bayagi bir sallamissin. Neyse senin anlican dille anlatayim o zaman. Bu konudan once general mobile discovery elite konusunu takip ediyordum. Orada bu cihaz devamli lg g2 ile kiyaslanip durdu. Sonra zopo konusunu takip ettim. Ayni olaylar burda da oldu. Hatta one plus one konusunda bile bunu ima edenler oldu yuh dedim. Bu forumda hemen her telefon konusunda birileri su fiyata lg g2 var o alinir yaziyor. Lg g2 fetisistligi dedigim olay budur. Sende tam bunu yazdin.
    3- Yukarda ki mesajimda nerde xiami yazmisim onu da goster. Ben devamli saomi yazarim.
    4- Telefonlarin ucuz gelmesi beni niye gersin ki. 700 liraya saomi gelsin bir tane de ondan alirim. Telefonlarin pahali gelmesi benim neyime kazanc katsin ki. Ama sen butun telefon konularinda fiyat konusunda trolluk yaptin. Yok yurtdisi fiyati suymus en fazla su fiyattan satilmaliymis falan diye. Sen getir alalim diyincede kivirdin. Bakalim 240 dolarlik saomi ne kadar fiyattan gelecek hepimiz gorucez. Ucuz gelmesi benimde karima diger firmalar fiyat kirmak zorunda kalicak.
    5- Burasi kullanici kulubu ve bilgi almak isteyenler geliyor. Mrrak telefon almak isteyenler forumda gerekli konulari inceleyebilecek kapasitede insanlar. Sana fikrini soran olursa cevap verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 18 Haziran 2014; 20:28:35 >

• quote:

1- Ben muratia falan degilim. Kendisini tanimam. Onunla ve firmayla zerre kadar ilgim yok. Zopo telefonlari bu forumda gordum ve aldim.
    2- Turkceni biraz gelistir. Bak yukarda ne yazmisim fasist mi fetisist mi? Bir okumayi ogren oncelikle. O yazdigin yorumda da sana kimse fasist demedi. Tabiki bu kelimenin de anlamini biliyor musun acaba? Orada bir kere kendi kendine gelin guvey olup bayagi bir sallamissin. Neyse senin anlican dille anlatayim o zaman. Bu konudan once general mobile discovery elite konusunu takip ediyordum. Orada bu cihaz devamli lg g2 ile kiyaslanip durdu. Sonra zopo konusunu takip ettim. Ayni olaylar burda da oldu. Hatta one plus one konusunda bile bunu ima edenler oldu yuh dedim. Bu forumda hemen her telefon konusunda birileri su fiyata lg g2 var o alinir yaziyor. Lg g2 fetisistligi dedigim olay budur. Sende tam bunu yazdin.
    3- Yukarda ki mesajimda nerde xiami yazmisim onu da goster. Ben devamli saomi yazarim.
    4- Telefonlarin ucuz gelmesi beni niye gersin ki. 700 liraya saomi gelsin bir tane de ondan alirim. Telefonlarin pahali gelmesi benim neyime kazanc katsin ki. Ama sen butun telefon konularinda fiyat konusunda trolluk yaptin. Yok yurtdisi fiyati suymus en fazla su fiyattan satilmaliymis falan diye. Sen getir alalim diyincede kivirdin. Bakalim 240 dolarlik saomi ne kadar fiyattan gelecek hepimiz gorucez. Ucuz gelmesi benimde karima diger firmalar fiyat kirmak zorunda kalicak.
    5- Burasi kullanici kulubu ve bilgi almak isteyenler geliyor. Mrrak telefon almak isteyenler forumda gerekli konulari inceleyebilecek kapasitede insanlar. Sana fikrini soran olursa cevap verirsin.

Faşist ligin ne oldugunu çok iyi biliyorum imla hatasına takılmayın size diklekçe yazmıyorum birini bu şekilde küçük düşürmek için başka yöntem bulamadınızmı sizde cevap çok zopoda hisseniz var mubarek bana kimsenin fikrimi sonrasına gerek yok xiaomi muhabettinide anlamadım zaten neyi ispatlamaya calisiosun alacak olanların sayfası kapandi neden acaba :) biraz mantıklı düşününce herşey ortada .ha insanlara ucuz ve iyi olanı al deyince faşist oluyorsam ozaman sende dandik ve pahalıcıların fasistisin bu arada gmd de 240 dolardi dünya pazarında 600 e geldi ve hala diyorum zopo da size pahalıya geldi aldınız kotu yaptiniz demiyorum aldinizda piyasa boyle degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 19 Haziran 2014; 9:05:34 >

• Sende algılama sorunu var herhalde. Ben sana fasiştlikle ilgili tek kelime yazmamışım ama sen kendi kendine gelin güvey olmuşun. Daha da senin gibi gereksiz insanlara adam yerine koyup cevap vermem.
  • quote:

Sende algılama sorunu var herhalde. Ben sana fasiştlikle ilgili tek kelime yazmamışım ama sen kendi kendine gelin güvey olmuşun. Daha da senin gibi gereksiz insanlara adam yerine koyup cevap vermem.

LG yi yeğleyen benim kime ne dedin beli çevirme senin adam demenlemi insanlar adam oluyor saniyorsun

• sen ne içiyon birader sana ne diyorum ben sen ne anlıyorsun.
  • Arkadaşlar merhabalar konuyu tesadüf olarak otomobil forumundaki bir kullanıcının imzasından buldum..

Öncelikle amacım sizleri rahatsız etmek, muhalefet olmak değil bilgi almaktır..

Bana bu telefonlar hakkında biraz bilgi verebilir, en üst modeli özellikleri ve fiyatını söyleyebilir misiniz?

Anladığım kadarıyla rakiplerine kıyasla daha uygun fiyata daha yüksek güç ve özellik sunuyor..?

Son olarak kendim yakın zamanda Samsung Note3 telefon aldım bataryası çok uzun gidiyor, kalem fln. güzel dediler bu sebeplerden..

Samsung Note3 telefonla kıyaslanacak bir modeli var mıdır, fiyatı nedir ve maddeler halinde kıyaslarsanız çok sevinirim..

Kusura bakmayın şimdiden sizleri yorduğum için..

EDIT: İnternette ufak bir araştırma yaptım güzel bir forum buldum, sizler için yararlı olabilir diye düşünüyorum, belki biliyorsunuzdur ama..

http://forum.zopomobileshop.com/thread-1725-1-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRToX -- 19 Haziran 2014; 14:04:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Arkadaşlar merhabalar konuyu tesadüf olarak otomobil forumundaki bir kullanıcının imzasından buldum..

Bana bu telefonlar hakkında biraz bilgi verebilir, en üst modeli özellikleri ve fiyatını söyleyebilir misiniz?

Anladığım kadarıyla rakiplerine kıyasla daha uygun fiyata daha yüksek güç ve özellik sunuyor..?

Son olarak kendim yakın zamanda Samsung Note3 telefon aldım bataryası çok uzun gidiyor, kalem fln. güzel dediler bu sebeplerden..

Samsung Note3 telefonla kıyaslanacak bir modeli var mıdır, fiyatı nedir ve maddeler halinde kıyaslarsanız çok sevinirim..

EDIT: İnternette ufak bir araştırma yaptım güzel bir forum buldum, sizler için yararlı olabilir diye düşünüyorum, belki biliyorsunuzdur ama..

Hocam zoponun en iyi telefonu şu an için zp 998 adlı modeli. Bu telefon gerçek 8 çekirdek işlemcili (Mtk 6592 ve 1,7 ghz hızında çalışıyor.) 2 gb ram var. Grafik işlemcisi olarak mali 450 kullanıyor. 16 gb dahili hafızası var. 5,5 inç ips ekranı var (Sharp üretimi). 14 mp arka kamera ve 5 mp ön kamerası var. Sd kart takılabiliyor. Dokunmadan sayfa değiştirme özelliğivar. otg destekliyor. Teknik özellikleri içinwww.zopo.com.tr sitesini inceleyebilirsin. Fiyatı 950 tl. 2 yıl garantisi var. Telefonla rom root olayları ile ilgileniyorsan telefon rootlu geliyor ve üzerine rom atarken bir sorunla karşılaşırsan garanti kapsamına alınıyor.
    Hocam Note 3 ile karşılaştırmak gerekirse Note 3 bir gömlek üstün bir telefondur. Bu telefon galaxy s4 ile karşılaştırılabilir. Ama Note 2 den daha iyi diyebiliriz.(Kendi fikrim.) Başka sorunuz olursa cevaplarız. Verdiğiniz site ingilizce şu an Türkiye'de bir forum var zaten. Oradan telefon için her türlü desteği alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Arkadaşlar merhabalar konuyu tesadüf olarak otomobil forumundaki bir kullanıcının imzasından buldum..

Hocam zoponun en iyi telefonu şu an için zp 998 adlı modeli. Bu telefon gerçek 8 çekirdek işlemcili (Mtk 6592 ve 1,7 ghz hızında çalışıyor.) 2 gb ram var. Grafik işlemcisi olarak mali 450 kullanıyor. 16 gb dahili hafızası var. 5,5 inç ips ekranı var (Sharp üretimi). 14 mp arka kamera ve 5 mp ön kamerası var. Sd kart takılabiliyor. Dokunmadan sayfa değiştirme özelliğivar. otg destekliyor. Teknik özellikleri içinwww.zopo.com.tr sitesini inceleyebilirsin. Fiyatı 950 tl. 2 yıl garantisi var. Telefonla rom root olayları ile ilgileniyorsan telefon rootlu geliyor ve üzerine rom atarken bir sorunla karşılaşırsan garanti kapsamına alınıyor.
    Hocam Note 3 ile karşılaştırmak gerekirse Note 3 bir gömlek üstün bir telefondur. Bu telefon galaxy s4 ile karşılaştırılabilir. Ama Note 2 den daha iyi diyebiliriz.(Kendi fikrim.) Başka sorunuz olursa cevaplarız. Verdiğiniz site ingilizce şu an Türkiye'de bir forum var zaten. Oradan telefon için her türlü desteği alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ilginiz için..

Sanırım şuan benim için Note3 doğru bir tercih olmuş, pek fazla bu işlerden anlamayan biri olarak..

İleri zamanlarda daha güzel telefonlar üretilir ise zopo tarafından, fiyat olarak daha ucuza daha yüksek kaliteyi almak isterim..

Tekrardan teşekkür ederim cevabınız için..

• Telefon hafıası ile ilgili dün bir soru sormuştum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? ''Yalnız anlamadığım bir nokta var. Telefonda 2 ayrı disk görünüyor. Birisi 4 diğeri 9,5 gb. Uygulama yüklerken 4 gb dolunca otomatik olarak 9,5 gb lık bölümemi depolayacak acaba?''
  • Evet şimdi baktım 2 tane hafıza gözüküyor. Bende bilmiyorum ama buyuk ihtimalle diğer hafızaya kayıt yapar.
  • Hocam şöyle de olabilir. Sanırım bu hafızayı iki parçaya bölmüşler. Pc deki gibi sanırım c veya d harddiski gibi. Böyle bir şey olabilir.
  • Samsung galaxy s4 de toplam 16 gb tek parca olarak gozukuyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.