Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muharrem hocam Seyit'in forumda bununla ilgili bir konu vardı ordan indirebilirsin.
  • Telefonun hızlı yerine yavaş şarj olmasını nasıl sağlayabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla orjinal şarj aletini kullanınca bayağı yavaş şarj ediyor zaten hocam. Veya daha düşük amperli bir şarj aleti alabilirsin.
  • @alsace34

30-B.E ---zp990+ siyah
    listeden silebilirsin
  • Çıkardım hocam sizi listeden hayırlısı olsun artık.
  • bende 980+ kullanıyorum ekleye bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Valla orjinal şarj aletini kullanınca bayağı yavaş şarj ediyor zaten hocam. Veya daha düşük amperli bir şarj aleti alabilirsin.

İlk 1-2 gün yavaş şarj etti
    Daha sonra bi pil kullan programı kurup hızlı şarjı seçtim. O günden beri hızlı şarjda. Programı kaldırsam da hala hızlı şarj ediyor.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: b.b.king

bende 980+ kullanıyorum ekleye bilirsiniz

selam 998 kullanıyorum tel oyunlarda acayip ısınıyor 980+ da durum nedir birde telin hoşunuza gitmeyen bir olayı varmıdır.
  • hocam hangi programı kurdunuz ismi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: b.b.king

bende 980+ kullanıyorum ekleye bilirsiniz

selam 998 kullanıyorum tel oyunlarda acayip ısınıyor 980+ da durum nedir birde telin hoşunuza gitmeyen bir olayı varmıdır.

980+ tada durum aynı gerçekten cihaz çok ısınıyor ki neredeyse hiç oyun oynamıyorum
    Clash of clans var arada bi giriyorum çok durmuyorum birde death triger2 var onuda denemek için indirdim toplam 30 dakika falan oynamışımdır
    oyundan sonra adamın kulağını yakıyor cihaz .. önceden GMD vardı ilk seri ön siparişle almıştım onda baya oynuyordum ama çok az ısınma oluyordu sorun çıkmıyordu.
    Cihazın sevmediğim yönüne gelince flaşı çok yetersiz gece çekimini unutun
    Birde GMD cihazına sadece parmaklarımı algılıyordu araç kullanırken falan cihazın ekranını açık şekilde bacak arama koysam bile menülere falan girmiyordu bu cihazda unutursam açık şekilde menülere falan giriyor sebebini bilmiyorum bi sorunmudur onuda bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
    eldivenle kullanımla alakalı birşey sanırım...

• Ben 990+ kullaniyorum ve wi-fi de cok kopma oluyor acaba herkeste oluyor mu benim cihazda mi sorun var cihazi normal kullanirken arada kopuyor ama bir uygulamaya ornegin clash of clansa girince 30 saniyeye kopuyor. Yardım edebilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    Sildiğim için maalesef adını unuttum. Ama şarjın uzun gitmesi icin bayagi alternatifleri vardı. Ve Türkçe'ydi.

• Gene mi sillmişler öbür konuyu yaw?
  • diğer konunun DH tarafından kaldırılması çok yanlış olmuş..
    ZOPO alacağız diye paramızla rezil olduk.. tamam tatsız konuşmalar oldu ama,
    bu şirketten bir telefon alacak olan bir kişi önceden neler yaşandığını ve gelecekte neler beklediğini bilme hakkı vardı.
    satışa çıkacak süresi + ~iki ay para yatırdıktan sonra, iptal ettiğime hiç pişman değilim.
  • saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wickersan -- 16 Haziran 2014; 9:49:40 >
  • bEN KULLANIYOM GÜZEL TELEFON
  • Arkadaşlar diğer konu kapatılmış. İsterseniz buradan devam edelim. Şu an telefonlar btk da imei kayıt işlemi yapılıyor. Bugün itibari ile bitecek deniyor. Ama buna pek çok kimse itibar etmiyor ama beklemedeyiz. Bu arada telefonu eline geçmeyen arkadaş var mı acaba?
  • az önce facebookdan gördüm.imei kayıtları bitmiş ve yeniden satışa başlanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende gördüm şuan iki imei numarası da kayıtlı gözüküyor. Herkese hayırlı uğurlu olsun.
  • Bende 2 adet zp780 var ve dün kapandı telefonlar.

Bugün aradım, Btk nın bize verdiği son tarih bugün idi dediler.

Telefonlarda hala tık yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.