Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam diğer forumda bir arkadaş firmayı aramış cuma gününe kadar halledilecek bu imei işlemleri. O zaman sizin telefonlarda gelir bence. Bu hafta süre verin bence. Biliyorum çok sıkıntılı bir durum. Haftasonuda gelmezse iptal edersin. o kadar beklediğine değsin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

ZOPO Türkiye kilitlendi.. biz şimdi ne yapacağız.. ortada yetim kaldık

şaka bir yana "iptal" etsem mi acaba ?
    990+

Hocam iptal edince paylaş bende iptal edeceğim...
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    hocam benim anladığım tac kodunu btk ya bildirememişler eğer o firma zopo firmasından distribütörlük almadıysa sizin telefonlar yalan olur ben söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

hocam benim anladığım tac kodunu btk ya bildirememişler eğer o firma zopo firmasından distribütörlük almadıysa sizin telefonlar yalan olur ben söyleyeyim

Yok hocam yanlış anlamışsınız distrübütörlük de sıkıntı yok zaten bizzat ZOPO açıklama yapmıştı durumla ilgili
  • ertanx kullanıcısına yanıt
    telefonun hatırına hep bekledik bu kadar süre............ @alsace34

iptal için kredi kartları servisinden "mal/hizmet" alınamadı diyeceğiz de (!!) bu itirazın bir süresi yok mu dur?............ @ertanx
  • Hayırdır birader kim kullanmıyor telefon su anda karşımda ve bana bakıyor. Hayırdır arkadaş sen sipariş verip alamadın mı acaba? Şöyle telefonu tam olarak kullanayım buraya bir inceleme yazacağım merak etme sen.
  • Hocam firmayı arayıp sordunuz mu bir gelişme var mı diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

kullanıcısı yok ki klübü olsun
    anca mağdurlar klubü açılabilir
    konu kilit talep ediyorum

kardeşim neyin kilidini talep ediyorsun... bak burada bir topluluk var kendi sorunlarımızı paylaşıyoruz..

Bu durumda olmamızın DH 'inde kabahati vardır.. reklamda aldı.. incelemede yaptı.. niye bu kadar geç kaldı konunun kitlenmesine? kısaca,
    hiç kimse bu işin içinde öyle kolayca sıvışmaya kalkmasın...!

ilgisi olmayanlar... bulaşmasın buraya!!!!
  • ah ulen ah, xiaomi mi3 var gelicek 2 aya, tozu dumana katıcak, o zaman görücem ben bu zopo yu, kim kimin peşinden koşacak o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

1 ayı geçti mağduruz nasıl ilgimiz yok ? asıl adamlar ilgisiz biz mi suçluyuz telefonları geöndermediler mağdur ettiler diye ?

yanlış anlama.. tabii ki seni yakından ilgilendiriyor..

AMA bu konuyu da kitlersen nerede fikir alışverişinde bulunacağız, digitalmarketin ekmeğine yağ süreriz..
  • en azından POTANSİYEL KULLANICI Diyebiliriz
  • Diğer konuyu açmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Diğer konuyu açmışlar

seni yakalamışken sorayım.
    Yarına kadar olumlu bir şeyler olur mu sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Diğer konuyu açmışlar

seni yakalamışken sorayım.
    Yarına kadar olumlu bir şeyler olur mu sence ?

Bende emin değilim haber bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Hayırdır birader kim kullanmıyor telefon su anda karşımda ve bana bakıyor. Hayırdır arkadaş sen sipariş verip alamadın mı acaba? Şöyle telefonu tam olarak kullanayım buraya bir inceleme yazacağım merak etme sen.

Hayirdir falan ne ayak birader mahallendeki cay ocagindami sandin kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık burda yazalım, seyıdın konusunun bohu cıkdı...bu arada benı aktıf kullanıcı yap alsace
  • Bu arada eksik kodlar gelmiş Barış bey diye biriyle konuştum sesi aynen Seyit e benziyodu iyi mi?
    Seni nasıl aktif kullanıcı yapacam biraz cahilimde bu konularda.
  • j

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zp998 in facebookunu güncelledim. açılmıyor nasıl bir çözümü olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

arkadaşlar zp998 in facebookunu güncelledim. açılmıyor nasıl bir çözümü olabilir

ayarlar-uygulamalardan facebook u bul ve guncellemeyı kaldır oyle kullan.veya daha oncekı surum bı facebook apksını kur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.