Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendi üzerine alınmış herhalde
    yarası varsa
    madem hoşuna gitmiyo
    yazma demi ama
    illa küfürlü mü konuşalım
  • Bende size ZP1000 hakkında biraz bilgi vereyim. Telefon un bataryası çıkmıyor ve hafıza kartı takılmıyor. bunun haricinde gayet şık, ince, güzel telefon. Telefonu eline alınca kaliteli hissi veriyor. Kameraya gelecek olursak, gün ışığında gayet güzel resimler çekiyor fakat gece için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. ön kamerası da gayet başarılı. Telefon hız konusunda iyi. antutu test programından 27000 puan alıyor. SM S4 le başa baş sayılır ama 3D grafik konusunda s4 ün gerisinde. mali 450mp grafik işlemci var. Oyun oynayan birisi olarak beni tatmin etmedi (gerçi fiyat bakımından s4 ün yarısından daha ucuz bir telefon). asphalt 8 de grafik ayarlarını orta seviye ye getirerek sorunsuz oynuyorsun ama ayarı yüksek yaparsan çok hafif görüntü de sekme olabiliyor. takılma yok ama görüntünün akışında sıkıntı oluyor. Bu dediklerim yüsek grafik donanımı isteyen oyunlarda geçerli. Telefonu kullanırken hiç bir takılma sıkıntı yok. Bataryası fazla kurcalamaz isen 1 günü rahat çıkarıyor. Gerçi hiç test etme fırsatım olmadı. Henüz Türkiye de bu model yok ama yinede izlenimlerimi aktarayım dedim :)
    Merak ettiğiniz bir husus olursa buradan yazarım.
    Bir kaç kamera örneklerine şu linkten bakabilirsiniz.https://imageshack.com/a/vTLq/1

• quote:

Orijinalden alıntı: salagil

Telefon cok guzel. Beyaz rengin uzerine ince desen olsa daha iyi olurmus note 3 gibi. Gri parlak cerceve ileride soyulacak hissi veriyor. Mal oldukca tok duruyor, gicirdama yapmaz gibi. Kamera tusu gereksiz bence. Tus kilidi acarken el kamera tusuna gidiyor. İsletim sistemi cok kabak, daha suslu olmasi lazimdi. Bildirim cubugunu kaydirinca kisa yollar yok, cift parmak kaydirmak lazim. Telefonu acinca ota uzerinden guncelleme uyarisi geldi hemen. Ahize sesi bana dusuk geldi biraz.
    Merak ettiginiz birsey varsa sorabilirsiniz, cihazi satana kadar kurcalicagim biraz...

soyulma olması mumkun mu samsungun telefonlarındaki gibi
  • Mumkun. Flip cover alip kullanirsaniz birsey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir telefonlar hala gelmedimi?
  • Malesef daha gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    990+
  • Beni listeden silermisin
    Ben siparişimi iptal ettirdim
  • tamam çıkardım listeden sizi.İyi forumlar.
    Zaten konunun adını değiştirin isterseniz. Zopoyu bekleyipte kullanamayanlar klubü olsun. Zopo sayesinde kanser olmaya yüz tutanlarda olabilir. Y.E.B. 1991 yolda bildiğim sorsunbakalımda bizde iade edelim artık bir sonuç olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Zaten konunun adını değiştirin isterseniz. Zopoyu bekleyipte kullanamayanlar klubü olsun. Zopo sayesinde kanser olmaya yüz tutanlarda olabilir. Y.E.B. 1991 yolda bildiğim sorsunbakalımda bizde iade edelim artık bir sonuç olmazsa.

+++1
  • Ona doğru gidiyoruz hocam ben alıştım beklemeye ya. Alışkanlık mı yaptı ne bende.
    Benim anlamadığım,

http://digitalmarket.com.tr/zopo-780 , ben şimdi hayırlısıyla bu 780 modelini almak istiyorum.

Zarif bir ürün gibi gözüküyor ve performansıda iyi sanırım(oyun oynamıyorum zaten, rehbere girerken kasmasın yeter)

Ekranıda büyük maşallah malzeme kaliteside iyi gibi.

Şimdi bu ürünü sipariş edicem misal, Bu ürün türkiye'de değilmi?

Yani ne kadar sürede elime ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şapkalı Mantar

Benim anlamadığım,

http://digitalmarket.com.tr/zopo-780 , ben şimdi hayırlısıyla bu 780 modelini almak istiyorum.

Zarif bir ürün gibi gözüküyor ve performansıda iyi sanırım(oyun oynamıyorum zaten, rehbere girerken kasmasın yeter)

Ekranıda büyük maşallah malzeme kaliteside iyi gibi.

Şimdi bu ürünü sipariş edicem misal, Bu ürün türkiye'de değilmi?

Yani ne kadar sürede elime ulaşır.

felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama umutsuz bir vaka olarak gözüküyor. ürün güzel ama teslimat sorun inşallah yanılırım

• Smrt_Sistem kullanıcısına yanıt
    Ben anlayamadım ki olayı yahu niye 20 25 güne gelemiyor. digitalmarket com tr de kargo süre 1-3 günnü iş süresi içinde elinize ulaşır gibi bilgilendirmeler yer alıyor.

Ürün niye gelemiyor yani onu anlamış değilim

Koca firma teslimatta mı sorun yaşıyor bumudur yani
  • Hocam ürünler Türkiye de firmanın elinde şu an zaten. Ama btk dan imei kayıt işlemi yapılması gerekiyor yoksa telefon 1 ay sonra kapanır. Bunun kayıt yapılabilmesi için zopo çin den bir belgge gelmesi lazım. Bir belge vardı ama yanlış olmuş. O belgenin düzenlemesi devam ediyor. Pazartesi veya salı günü belgenin ulaşması bekleniyor. Belge ulaştıktan sonra kayıt işlemi 2 gün sürüyormuş. Eğer bir hafta veya 10 gün bekleyebilirseniz telefonu alabilirisiniz. Bizde önsipariş verdik bu sorunları yaşıyoruz. Firmanın demesine göre en geç mayıs onu sonu ürünler kargoya verilebilecek.
  • Arkadaşlar bende mayısın başında dm sipariş vermiştim. Konu hakkında araştırma yapmadım. Türkiyeye geldi zannediyordum. Sitede de tel 3 gün içinde elinde olacağı yazıyordu. Aradım bir gün sonra ürünü ne zaman kargolarsınız, bana gelen cevap henüz gümrükte Türkiyeye yeni giriş yapılıyor oldu. Dedimki neden sitenizde o zaman 3 gün yazıyor. Paramı geri istiyorum hemen satışı sollandırın dedim. Aynı gün sipariş verdim yurtdışından tel ülkeye giriş yaptı fakat elime henüz ulaşmadı. Telefon sağlıklı bir biçimde elime ulaşırsa size kullanıcı yorumlarını ileteceğim. Sipariş ettiğim tel zopo zp 980+ octa core 2gm ram olanı. Çok büyük ekran kullanmak istemediğimden bu tel siparişini verdim.
  • Hocam kullanıcı yorumlarınız arkadaşlara yardımcı olacaktır. Tabi bekleyip iptal etmeyenlere :) Bu arada sizi de listeye ekliyorum. Birde renk tercihinizi söylerseniz iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 27 Mayıs 2014; 13:43:03 >
  • ZOPO KULUBUMUZ varmış hayırlı olsun.
    sanal değil gerçek zp998 ile aranızdayım arkadaşlar.

Esenlikler...
  • ZOPO Türkiye kilitlendi.. biz şimdi ne yapacağız.. ortada yetim kaldık

şaka bir yana "iptal" etsem mi acaba ?
    990+
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.