Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alsace34

Hocam 3g olayini bi testedeyim buraya yazarim. Hocam birde kapatmadan fakan bahsetmissin ama olayi anlayamadim. Daha acik yazarmisiniz? Bu arada ben bataryayi tam doldurdum %100 olduktan sonra gp den battery calibration programini kurarak bataryayi kalibre ettim haberiniz olsun. Seyit nasil bir rom bu? Flip cover falan caliscak mi?

Henüz Flip Cover'ın nasıl çalıştırılacağını bulamadım bulabilirsem eklerim şuan Gesture'yi aktif etmeye çalışıyorum
  • O nasil bir sacmalik telefonun ozelligi kapatilir mi ya guncelleme sapitmis mi ne? Su yeni romuda bekliyoruz helecanla. Demek ki dgtect te isler iyi gitmiyor ki indirim yapmislar o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

O bu değil de digitalmarket.com.tr indirime gitmiş ya la

samsung olacaklar başımıza benden demesi :D samsung gibi inerde iner fiyatlar.. ya piyasadan çekilecekler yada satamıyorlar telefonlarını ondandır bu indirim. teknoshoplara giremedikten sonra bu telefonların tanınırlıgı forumla sınırlı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

O nasil bir sacmalik telefonun ozelligi kapatilir mi ya guncelleme sapitmis mi ne? Su yeni romuda bekliyoruz helecanla. Demek ki dgtect te isler iyi gitmiyor ki indirim yapmislar o zaman.

Sapıttılar mı unuttular mı bilmiyorum ancak bildiğim tek şey 6 ayda 3 güncelleme aldığımız
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    akşamları yatmadan şarj %20-15 falan kaldıgında blutut gps wifi ne varsa açıyorum. Wifi ile youtubeden 2 saatlik bir film açıyorum ekran max parlaklıkta 1 saat sonra pil bitip telefon kendılıgınden kapanıyor. Öylece yavaş şarj ediyorum. telefonu kapatömadan şarj takınca hızlı şarj devreye giriyor, hızlı olan şarjda hızlı gidiyor. Kapalı yapımca daha uzun sürüyor sayanması. Hız testi için speed test diye bişey indirdim marketten onu kullandım.
  • Evet bende bır test programı kullanıyorum sarjım azalınca denıcem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

quote:

samsung olacaklar başımıza benden demesi :D samsung gibi inerde iner fiyatlar.. ya piyasadan çekilecekler yada satamıyorlar telefonlarını ondandır bu indirim. teknoshoplara giremedikten sonra bu telefonların tanınırlıgı forumla sınırlı kalır.

1. daha önce nasıldı ki fiyatlar, şimdi nasıl ?
    2.yıl 2014.yeterince internette ararsanız ölüme bile çare bulunur.
    3.990+ en yüksek performanslısı deil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

quote:

1. daha önce nasıldı ki fiyatlar, şimdi nasıl ?
    2.yıl 2014.yeterince internette ararsanız ölüme bile çare bulunur.
    3.990+ en yüksek performanslısı deil mi ?

- 30TL gibi bir indirim yapmışlar tüm ürünlerde
    - 998 firmanın amiral gemisi performansları aynı ancak 998'in bazı kendini ayırıcı özellikleri var

• zp998+ beyaz benıde ekle hocam
  • Arkadaşlar kendinizi listeye ekletirken telefon modeli ve rengi belirtelim lütfen.
  • mrb arkadaşlar. ZP980+ mı yoksa Moto g mi? hangisini almamı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra47

mrb arkadaşlar. ZP980+ mı yoksa Moto g mi? hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Tartışmasız zp980 + derim. Her açıdan üstün bir makine moto g ye göre. Hüç düşünme hocam 980 bir gömlek üstün. SAna karşılaştırma linkinide yollayayım.
    http://www.devicespecifications.com/en/comparison/9c7b5f64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 23 Haziran 2014; 8:44:50 >
  • quote:

hocam fiyatları daha çook inecek. iyi bir giriş yapamadılar cefasını baya çekecekler gibi.
    tipi çok hoşuma gidiyor ama garantisi sıkıntı yaratır mı emin olamıyorum.2-3 kez güncelleme falan aldık diyenler var. bu güncellemeler neyi içeriyor acaba kitkat a yükselme mi yoksa sorunları mı düzeltmeye çalışıyorlar.
  • quote:

tipi çok hoşuma gidiyor ama garantisi sıkıntı yaratır mı emin olamıyorum.2-3 kez güncelleme falan aldık diyenler var. bu güncellemeler neyi içeriyor acaba kitkat a yükselme mi yoksa sorunları mı düzeltmeye çalışıyorlar.

Geçen hafta bir güncelleme geldi sanırım bu kitkat öncesi hazırlık içindi. Bir iki hafta içinde kitkat ta gelecek deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 23 Haziran 2014; 8:50:23 >
  • quote:

Garanti konusunda bende bişey diyemem ve güncelleme konusu şöyle son verilen güncelleme de sorunları duzelttiler aynı zamanda da kitkat'a zemin hazırladıkları söyleniyor

verdiğin linkte bazı yerler doldurulmamış bazıları da eksik yazılmış. neyse bir iki hafta daha ancak alırım zaten o zamana kadar arada bir bakarım buraya.

moto g nin 1GB RAM lı olduğunu unutmuşum. zorla dayatmasalar almıcam artık.

ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama testlerde zopoların sıcaklıkları dikkatimi çekti neredeyse hiç ısınmıyorlar bu doğru mu sizce? hep 25-26 derece. sizdekiler oyun oynarken, internette gezinirken çok ısınıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47ULTRA07 -- 23 Haziran 2014; 9:13:44 >
  • quote:

verdiğin linkte bazı yerler doldurulmamış bazıları da eksik yazılmış. neyse bir iki hafta daha ancak alırım zaten o zamana kadar arada bir bakarım buraya.

moto g nin 1GB RAM lı olduğunu unutmuşum. zorla dayatmasalar almıcam artık.

ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama testlerde zopoların sıcaklıkları dikkatimi çekti neredeyse hiç ısınmıyorlar bu doğru mu sizce? hep 25-26 derece. sizdekiler oyun oynarken, internette gezinirken çok ısınıyorlar mı?

İnternette gezinirken falan isinma olmuyor benim alettr fakat uzun sure oyun oynanilirsa kameranin hemen atinda bolgesel bir isinma oluyor hissedilecek boyutta.Beni rahatsiz etmiyor ya da el yakmiyor fakat 998 kullananlar ozellikle bu isinmadan cok bahsediyorlar, iki model arasindaki isinma sorunu farkli olabilir, bilmiyorum.

Not: 990+ kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beexkt -- 23 Haziran 2014; 10:24:21 >

• İnternette gezerken çok ısınmıyor ama oyunlarda ısınma yapıyor. Eşimde gaalxy s4 var telefonda oyun kurulu değil. Sadece internette gezer ama telefon felaket derecede ısınıyor. Ama ben oyun oynadığım halde ondan daha az ısınıyor. Isınma derkende telefonun arkasında çok fazla ısınma yok. Sadece kamerasının metal kısmı ısınıyor yanlış anlaşılma olmasın. eşimin tlefonunun ise arka taraf komple ısınıyor. Ütü yapabilirsin s4 ile. Birde verdiğim linkte olmayan yerler hakkında bir yorum yapamıcam ama motog ile 980+ yı kıyaslamam bile. Garanti konusunda bende bir şey diyemeyeceğim malum olayları biliyorsunuzdur sanırım. Ama bence artık müşteri kazanmak için bu garanti olaylarında kolaylık sağlamak zorundalar diye düşünüyorum ki zaten ellerinde tek seçenek bu kaldı. Diğer her şey ellerine yüzlerine bulaştı. Benim nacizane tavsiyem 980+ dır. Hocam para senin keyif senin istediğini alabilirisn. Hayırlısı olsun demekten başka birşey düşmez bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

quote:

Orijinalden alıntı: erddem05

Telefon hafıası ile ilgili dün bir soru sormuştum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? ''Yalnız anlamadığım bir nokta var. Telefonda 2 ayrı disk görünüyor. Birisi 4 diğeri 9,5 gb. Uygulama yüklerken 4 gb dolunca otomatik olarak 9,5 gb lık bölümemi depolayacak acaba?''

Hocam ayarlardan uygulama yuklenecek yeri otomatik olarak sec problem cıkmaZ

Gördüm, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.