Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Birkac sorum var.
    1. Zopo 998 in kutusundan 3000 mah ikinci batarya cıkıyor mu?
    2. Gps sorunu vardı giderildim mi?
    3. Ekran kalitesi nasıl?
    4. Gmd elite mi zopo 998 mi ikisi arasında gidip geliyorum bi türlü karar veremedim.

1- Öyle bir şey yok. 2. bataryasıda aynı. Ama zopo ya başvuru yapıldı denildi firma tarafından çalışma yapıcaz dendi ama şu an bir cevap gelmedi. Ama ileride olabilir mi olabilir belki.
    2- Gps sorunu sadece 998 özel bir durum değil. Bütün mtk işlemcili telefonlarda var. Ama bir sorun olduğu kesin. Sadece yola çıkmadan önce gps uydularını buldurmanız gerekiyor.
    3- Ekran kalitesi muazzam. Güzel ve canlı renkleri var. Şöyle söyleyeyim sana samsung galaxy s 4 ten çok çok iyi ekranı. Renkler ve keskinlik çok iyi.
    4-Şimdi hocam bende bu iki telefon arasında kaldım. Bataryanın çıkarılamayışı ve sd kart olayı beni soğuttu eliteden. Ha birde fiyat olarak 1300 tl den çıkınca hepten soğudum. performans olarak elite tabi ki zopo dan üstündür. Bunu antutu puanlarından da görebilrisin. Ama bu demek değil ki zopo çöptür. Şu an ki oyunlardan hiçbirini takılarak oynatmaz. Gayet stabil oyun oynatıyor. Donma kasılma olmaz. 10-15 gün içinde android 4.4 kitkat güncellemesi alacak. Ben şöyle düşündüm. Zamanımızda teknoloji çok hızlı ilerliyor. Her gün yeni bir teknoloji çıkıyor. benim iphone 5 alacak maddi durumum da var s5 alcakta. Ama ben zopoyu tercih ettim. Hem Türkiye ye yeni girmiş firma hem de bu büyük firmalar karşısında alternetif olması için. Sen almazsan ben almazsam bu firmalar silinir gider ve başkalrı bu iş için uğraşmaz ve bu tekel kırılamaz. Yurtdışındaki fiyatları biliyorsunuzdur arada ne kadar uçurum oluyor. Ben bu telefonu 900 tl ye aldım. Bir sene sonra sıkılırsam veya başka bir cihaz dikkatimi çekerse onu alabilirim. o zaman çok kaybım olmaz diye düşünüyorum. Çünkü elite ile arasında 400 lira fark var. Bir şans vermek istedim ve ben telefondan gayet memnunum. Beklediğimden daha iyi çıktı. Tavsiye ederim ama son karar gene sana ait. Bu arada sanırım zopo nun Türkiye geliş macerasını takip etmişsindir. Dgtech insanlarda olumsuz bir imaj bıraktı.Bu da aklının bir köşesinde olsun ama herkese bir şans vermek lazım. Şu an telefonların resmi olarak herhangibir sıkıntısı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Arkadaşlar, dg marketten Zopo alsam imei sini nasıl çözerim ?Evde kullanılmayan imei kaydı yapılmamış bir sürü tlf var.Arkasına bakıp numarasını uncle la girebilirmiyim ?Veya onunla tcell,avea vs bayiine gidip direk kayıt ettirebilirmiyim ?

Hocam imei kaydına falan gerek yok. Şu an bütün telefonların imei işlemleri tamamlandı zaten. Herşey yasal öyle imei değiştirme falan kalmadı.Sen yinede bir dgtech i ara net bilgi al ama benim bildiğim artık o olaylar sona erdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

arkadaşlar,
    ZOPO İÇİN DİKKATE ALMALARI GEREKEN EN ÖNEMLİ MESAJLARIMIZ OLACAK
    Huawei G700 ile Zopo zp 980+ arasında kalmış biri olarak ben şahsen

Çünkü 1- Marka imajı
    2- Rakip firmaların satış ve servis avantajları
    3- Piyasa talep durumları
    4- Satışın sadece ithalatçı şirket tarafından yönetilmek istenmesi
    5- En önemlisi piyasaya girişte olumsuz imajın oluşması.
    6- iki aya kadar Mİ3 - Mİ4 anlaşmaları yapılmak üzere,
    6- 21 servis anlaşması var deniyor, hani nerede muhatap olan varmı? acaba GARANTİ İÇİN!

Tamam donanım açısından üstünüm dersiniz ama yukarıdaki aşılması gerekenleri
    olumlu bir satış ve hizmet politikanız varsa aşabilirsiniz.
    Herkes bilir Elektronik piyasası acımasızdır. Hele birde ithal ürünlerle rakipseniz.

Biz ZOPO nun piyasaya yerleşsin istiyoruz ama yukarıda bahsettiğim olumsuzluklara bir çözüm bulma ve
    Fiyatların % 30 - 40 civarında şok indirim yaparak piyasayı ters düz etmek gibi daha çok kullanıcıya ulaşılabilinir
    ve Daha sonraki partilerde piyasada bir yer edilebilinilir belki, ne dersiniz.

Tabii bu bizim şirket dışından gördüğümüz, Sonuçta KENDİLERİ BİLİR!

HERKESE HAYIRLI İŞLER DİLEĞİ İLE,

Hocam size katılıyorum ama fiyat olarak zaten uygun diyebilinecek telefonlar tabii gönül ister yüzde kırk indirimi.

• bence fiyatlar uygun değil daha da düşmesi lazım
  • ZP998.
    Bu telefon benimde ilgimi cekti.dunden bu yana arastiriyorum.ama tamam diyemedim.2defa kapidan dondum.alayimmi almiyayimmi diye.
    Samsung ve htc kullandim.bunlari enazindan elden cikarman basit.
    Sonucta verilen para az degil.telefon degistirirken azda olsa para etmeli.
    Bir diger cekincem yetkili servis olayi.
    Kullananlar yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 25 Haziran 2014; 21:23:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. ZP700 hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı? Fiyat/performans oranıyla dikkatimi çeken bir telefon oldu ama tereddütlerim var. Cihazın kronik bir sorunu var mıdır ve özellikle telefon kullanımı yönünden (şebeke çekimi, sesin alınması/karşıya gitmesi, vs.) eleştirilen bir yönü mevcut mudur? Eşime almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihazla da uğraşmak istemem. Bu anlamda alternatif tekliflerde bulunacak arkadaşlar olursa, ona da açığım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilimanjaro34

Merhaba arkadaşlar. ZP700 hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı? Fiyat/performans oranıyla dikkatimi çeken bir telefon oldu ama tereddütlerim var. Cihazın kronik bir sorunu var mıdır ve özellikle telefon kullanımı yönünden (şebeke çekimi, sesin alınması/karşıya gitmesi, vs.) eleştirilen bir yönü mevcut mudur? Eşime almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihazla da uğraşmak istemem. Bu anlamda alternatif tekliflerde bulunacak arkadaşlar olursa, ona da açığım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ben size zp 780 oneririm. Elde tutugunuz zaman kslite hissini veriyor. Su an bilinen bir kronik sorunu yok.memnun kalirsiniz. Fiyat bitaz daha fazla ama bence deger.

• BU KAPAKLI kılıflar...samsung giibi işlevleri yaparmı?
    yoksa sadece koruma içinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

BU KAPAKLI kılıflar...samsung giibi işlevleri yaparmı?
    yoksa sadece koruma içinmi?

998 ve 990+ modellerinin kapaklı kılıflarının işlevleri var ekranı kapattığında sadece saati gösteriyor, bildirimleri gösteriyor, müziği kontrol ediyor vs.
  • Zopo zp780 icin rom tavsiyesi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

quote:

Merhaba arkadaşlar. ZP700 hakkında bilgisi/tecrübesi olan var mı? Fiyat/performans oranıyla dikkatimi çeken bir telefon oldu ama tereddütlerim var. Cihazın kronik bir sorunu var mıdır ve özellikle telefon kullanımı yönünden (şebeke çekimi, sesin alınması/karşıya gitmesi, vs.) eleştirilen bir yönü mevcut mudur? Eşime almayı düşünüyorum ama sorunlu bir cihazla da uğraşmak istemem. Bu anlamda alternatif tekliflerde bulunacak arkadaşlar olursa, ona da açığım. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ben size zp 780 oneririm. Elde tutugunuz zaman kslite hissini veriyor. Su an bilinen bir kronik sorunu yok.memnun kalirsiniz. Fiyat bitaz daha fazla ama bence deger.

Başka bir sitede şöyle bir yorum görmüştüm:

780'in + Yönleri

- Tasarım
    - Ekran büyük
    - Daha canlı ekran görüntüsü

ZP700'ün + Yönleri

- OTG Desteği
    - Bildirim ışığı
    - Daha ucuz olması (bugün itibarıyla biri 561 TL - diğeri 472 TL; aradaki fark: 89 TL)

Buna renk seçeneğinin ZP700'de daha fazla olmasını da ilave edebiliriz. Bu tabloya göre ZP700 bana daha mantıklı gibi geldi. Ama tasarım/kalite konusunda haklısınız. Bununla birlikte ZP700 de iyi gibi duruyor...

• quote:

quote:

quote:

Başka bir sitede şöyle bir yorum görmüştüm:

780'in + Yönleri

- Tasarım
    - Ekran büyük
    - Daha canlı ekran görüntüsü

ZP700'ün + Yönleri

- OTG Desteği
    - Bildirim ışığı
    - Daha ucuz olması (bugün itibarıyla biri 561 TL - diğeri 472 TL; aradaki fark: 89 TL)

Buna renk seçeneğinin ZP700'de daha fazla olmasını da ilave edebiliriz. Bu tabloya göre ZP700 bana daha mantıklı gibi geldi. Ama tasarım/kalite konusunda haklısınız. Bununla birlikte ZP700 de iyi gibi duruyor...

Hocam zaten zp700 f/p telefonu olarak öne çıkıyor zaten ama zp780 bence daha alınası bir telefon. Sadece kişisel fikrimdir.

• ZP998 BEYAZ bende sipariş ettim.
    nasip olursa yarın elime geçer.
  • Hayırlı uğurlu olsun abi eminim ki memnun kalıcaksın.

• quote:

Hayırlı uğurlu olsun abi eminim ki memnun kalıcaksın.

inşallah.da AVEA çalışmıyor diye yazılar okudum..doğrumudur?
  • Ozelden yazdım.

• bu defa da fiyatları arttırmışlar la? karaborsaya mı girdi, Ne iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra47

bu defa da fiyatları arttırmışlar la? karaborsaya mı girdi, Ne iş?

İndirim yapmışlardı belirledikleri süre doldu herhalde
  • bugün cihaz elime geçti.
    htc butterflydan geçtiğim için biraz yadırgadım.sonra alıştım..
    sizlerin yardımıyla birkaç güne tamanen çözerim.
    beyaz olan arkadaşlar..arka kapak kirli gibimi?
    yani tam beyaz değil..sizinkiler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adela -- 28 Haziran 2014; 0:21:46 >
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    dün farklıydı..bugün olmuş zam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.