Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Bunu yapmak için kernel editliyorlar,ah birde şu yaptıkları kernel O/C desteklese, MTK müsaade etmiyor demesinler, kaynak kodlarıda aldı çoğu firma zaten, ne olur yani biride çkıp cyanogenmodla felan anlaşmaya çalışsa, yada O/C destekli kernel verse

Yapamazlar oyle bisey yaparlarsa piyasadaki hali hazirda bulunan OC'li MT6592T nin bir anlami kalmaz o isler o kadar basit yurumuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yazilimi yukledim.facebook gitmis.

• Programlari nasil duzenliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: adela

Programlari nasil duzenliyoruz.

Programları düzenlemekten kastınız nedir ayrıca diğer tarafta daha çok yardımcı olan çıkacaktır, orada kullanıcı sayısı buraya nazaran çok daha fazla üyelik problemini hallettim sorun bizim mail sunucunun değişmiş olmasıymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: adela

Programlari nasil duzenliyoruz.

Programları düzenlemekten kastınız nedir ayrıca diğer tarafta daha çok yardımcı olan çıkacaktır, orada kullanıcı sayısı buraya nazaran çok daha fazla üyelik problemini hallettim sorun bizim mail sunucunun değişmiş olmasıymış

Programdan kastim.menuler kullandiklarim ayni yere toplamak.suanki alfebatik.

• Telefonlara oc yapınca cağ mı atlıyor ki bu kadar kafaya takıyorsunuz sasırıyorum

• Telefonlara oc yapınca cağ mı atlıyor ki bu kadar kafaya takıyorsunuz sasırıyorum

• oc ne ki yaw;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

oc ne ki yaw;?

Overclock islemci hizi aşıtma kisaca

• En sonunda kit kat yükseldim ama bu dgtech zam yapmış. Bir ara kampanya yapmışlardı. 998 in fiyatı 950 tl idi şimdi 996 tl olmuş. Bu fiyat politikasıyla satışların artması zor. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.
  • kit kat geldi demek. guzel haber.
  • Daha resmisi gelmedi ama gayrıresmisi geldi. smart wake falan var. ekrana c ciziyin kamera açılıyor falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

En sonunda kit kat yükseldim ama bu dgtech zam yapmış. Bir ara kampanya yapmışlardı. 998 in fiyatı 950 tl idi şimdi 996 tl olmuş. Bu fiyat politikasıyla satışların artması zor. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

geçen hafta 920+5=925 tl idi..cuma yapmışlar zammı sanırım..
    kitkat yüklemek basitmi?
  • Abi diger forumda anlatimi var ama once yuklemek cwm denen birsey yuklemen lazim. Ondan sonrasi cok badit birkac islem ile halloluyor. Detayli anlatimlar var orda. Ama bu kitkat baska bir firmanin verdigi bir kitkat. Sanirim bir iki haftaya resmi kitkat gelironu daha kolay yuklersin. Stock yani telefonu geldigi gibi kullaniyorsun di mi?

• alsace34 kullanıcısına yanıt
    tabii geldiği gibi kullanıyorum..çok karıştırmam..
    beklerim..kendi kitkat nı.
  • Arkadaşlar merhaba ,
    450 liraya sıfır gibi 10 günlük zopo 780 'mi , 525 liraya 8 aylık sorunsuz temiz yurtdışı Galaxy S3 'mü alınır ? Her 2 telide bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Telefonları her özelliği ile artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim. Not: teknik özelliklerini 2 sininde az çok biliyorum karşılaştırma sitelerinden baktım. Benim için mühim olan teoride değil, pratikte kullanım esnasındaki özellikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Arkadaşlar merhaba ,
    450 liraya sıfır gibi 10 günlük zopo 780 'mi , 525 liraya 8 aylık sorunsuz temiz yurtdışı Galaxy S3 'mü alınır ? Her 2 telide bilen arkadaşlar yorum yaparsa çok memnun olurum. Telefonları her özelliği ile artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim. Not: teknik özelliklerini 2 sininde az çok biliyorum karşılaştırma sitelerinden baktım. Benim için mühim olan teoride değil, pratikte kullanım esnasındaki özellikleri.

S3 almanı öneririm.
  • selamünaleyküm arkadaşlar foruma yeni üye oldum.Zopo zp980 almak istiyorum ama yurt içi taksit yapan bir site varmı bildiğiniz?
  • Hocam cep telefonuna taksit yasak nerde yapiyorlar ki?

• Telefonlar bir bayii tarafından n11.com'dan satılıyor artık.Almak isteyenlere duyurulur, dgtech fiyatlarından daha ucuz haliyle (bayiilik sistemine teşvik amaçlı)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.