Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hey Allahım bu dgteche Allah akıl fikir ver Yarabbi. güyaa yeni girdiler piyasaya güya kendilerini tanıtacaklar 980+ olmuş 885 lira 990ı demiyorum bile. heralde satılmasın diye uğraşıyorlar tebrik ediyorum kendilerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

hey Allahım bu dgteche Allah akıl fikir ver Yarabbi. güyaa yeni girdiler piyasaya güya kendilerini tanıtacaklar 980+ olmuş 885 lira 990ı demiyorum bile. heralde satılmasın diye uğraşıyorlar tebrik ediyorum kendilerini.

Adamlar doğru duzgun distribitor olmaya calisiyorlar iste kendi fiyalatini arttirip bayiilik sistemine gecip, sonrasinda parakende satislar degil toplu satislar yapmak gibi seyler hani ? Ustte dedigim gibi n11.comda var suan bir bayiinin sattigi telefonlar, gidin alin eski fiyatlardan.

Adamlar dusuk fiyattan satsa bayiileri yok n11.comdan niye satilmiyo diye elestirilir gecmeye calisirlar bu sefer kendi sitelerindeki fiyatlar ne denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam n11 den bakin. Adamlardan daha ucuza veriyorlar. Tanindik sitelerde satilmiyor denildi alin size satis. Ama bende anlamadim dgtech ne yapmaya calisiyor.

• noldu son durum, siparişler gönderildi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

noldu son durum, siparişler gönderildi mi

Hocam sen bayagi geride kalmissin. Trlefonlar gekeli 1 ayi gecti nerdeyse. Su snda kullaniyorum ve bu kadsr bekledigim icin kesinlikle pisman degilim bekledigime degmis. Telefon on numara bence ve herkese tavsiye ederim.

• Gözünüz aydın o zaman, hayırlı olsun, ben hala sıkıntı devam ediyor sandım

• zopo 980 + almak istiyorum, siparişlerde sıkıntı var mı ? imei sorunu kalktımı, kargo kaç günde elimde olur ?
  • biri video inceleme yapsa. Kamera performansı,video performansı, oyun performansları( zor oyunları çalıştırıyor mu basit oyunları filan) menü geçişleri vb bi inceleme yapsa birileri de bizde görsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi93

biri video inceleme yapsa. Kamera performansı,video performansı, oyun performansları( zor oyunları çalıştırıyor mu basit oyunları filan) menü geçişleri vb bi inceleme yapsa birileri de bizde görsek

Salı gününü bekleyin

• bende zopo 980+ kullanıyorum 10 numara telefon
  • 990+ ile 998 arasında 998i üstün kılan özellikler neler?
    hemen olmasa bile ileride bu tellere android L gelecek mi?
    genel olarak telefondan şikayeti olan var mı? (tel elinize geçtikten sonraki kısımda)
  • Ustün kılan derken hocam ekran biraz daha buyuk, nfc ,eldivenle dokunma , birde bence amiral gemisi modeli oldugu için daha fazla custom rom ve içerik bulabilrsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Ustün kılan derken hocam ekran biraz daha buyuk, nfc ,eldivenle dokunma , birde bence amiral gemisi modeli oldugu için daha fazla custom rom ve içerik bulabilrsin.

990+ demiş 980+ değil ^.^

998'in nfc, eldivenle kullanım ve bana kalırsa tasarım avantajı var.

990+'ınsa 32GB ROMlu olması, ekran boyutu avantajı.

998e daha çok custom rom var ve surekli degistiren, deneyen biriyseniz buda bir avantaj sayilabilir ama 990+ ve 980+in da romlari pek az denilemez yabanci kaynaklarda

• cevaplar için teşekkürler... 990+ nın kronik sorunları vs.. var mı? android L için firma günclleme çıkarmasa bile bu custom romlar ile android L kullanılabilir mi? android tel kullanmadığım için rom konusunda tecrübem yok. siz olsanız 998 mi 990+ mı alırdınız? (teknik özellikleri es geçersek, güncelleme,dayanıklılık vs. gibi konular için)
    yabancı dil olmadığı için de tel ile pek bilgim yok. tr de yeni giriş yaptı. malum olaylardan dolayı çoğu kişi markadan uzak durdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DusSoSa

cevaplar için teşekkürler... 990+ nın kronik sorunları vs.. var mı? android L için firma günclleme çıkarmasa bile bu custom romlar ile android L kullanılabilir mi? android tel kullanmadığım için rom konusunda tecrübem yok. siz olsanız 998 mi 990+ mı alırdınız? (teknik özellikleri es geçersek, güncelleme,dayanıklılık vs. gibi konular için)
    yabancı dil olmadığı için de tel ile pek bilgim yok. tr de yeni giriş yaptı. malum olaylardan dolayı çoğu kişi markadan uzak durdu.

Ben 990+ kullanıyorum.Karar vereceğin zaman seni etkileyecek tek şey ekran boyutu olmalı bana kalırsa.Dokunmadan kontrolmüş, eldivenle kullanımmış aldıktan sonra 1-2'den fazla kullanmayacağın özellikler sonuçta.Ben büyük ekran severim ve 990+ kullanıyorum, çoğu kişiye çok büyük geliyor 998 tercih ediyor.

Android L'in gelmesi firmaya ve aynı donanımı üreten diğer firmalara bağlı.Zopo Kitkat yayınlamadan cihazlara kitkat güncellemesi geldi mesela.Çünkü bu telefonların tasarımdan donanıma birebir aynılarını farklı ülkelerdeki farklı üreticiler üretiyor ve satıyorlar.HKPhone gibi.Eğer onlardan birisine bile gelirse bizim cihazlara da uyarlanacaktır.

Güncelleme konusunda birisine güncelleme verildiği taktirde diğerine de verileceği kesin bana kalırsa çünkü aynı donanımda ve benzer kullanıcılara hitap eden modeller bunlar.Sadece her zaman 998'e bir kaç gün, belkide 1-2 hafta erken güncelleme gelecektir daha çok sattığından ve daha ön planda tutulduğundan dolayı.Dayanıklılık olarak ikiside sağlam cihazlar, ucuz çin üretimi telefonların çoğunda olan gacur gucur etme olayı, fiziksel tuşların boşlukta olması gibi şeyler zaten yok artık bu tarz firmalarda.

Fakat ısınma sorunu 998'de daha büyük.Sebebinide söyleyeyim iki cihazında kamerasının hemen altı ısınıyor, oyun oynanıldığında falan (işlemcisi burada sanırım cihazların).Fakat zp998'de kameranın altında metal bir parça var ve ısınmayı çok daha fazla hissettiyor haliyle.990+'ta bu kısım plastik ve sadece bilinçli bir şekilde buraya dokununca bu ısınma hissediliyor.Bölgesel bir ısınma bu cihazın genelinde olmuyor ve normal kullanımda elin pek ulaşamayacağı bir yerde zaten.998 kullanıcıları çok dert yandıklarından bu konuda bunuda söyleyeyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beexkt

quote:

cevaplar için teşekkürler... 990+ nın kronik sorunları vs.. var mı? android L için firma günclleme çıkarmasa bile bu custom romlar ile android L kullanılabilir mi? android tel kullanmadığım için rom konusunda tecrübem yok. siz olsanız 998 mi 990+ mı alırdınız? (teknik özellikleri es geçersek, güncelleme,dayanıklılık vs. gibi konular için)

Ben 990+ kullanıyorum.Karar vereceğin zaman seni etkileyecek tek şey ekran boyutu olmalı bana kalırsa.Dokunmadan kontrolmüş, eldivenle kullanımmış aldıktan sonra 1-2'den fazla kullanmayacağın özellikler sonuçta.Ben büyük ekran severim ve 990+ kullanıyorum, çoğu kişiye çok büyük geliyor 998 tercih ediyor.

Android L'in gelmesi firmaya ve aynı donanımı üreten diğer firmalara bağlı.Zopo Kitkat yayınlamadan cihazlara kitkat güncellemesi geldi mesela.Çünkü bu telefonların tasarımdan donanıma birebir aynılarını farklı ülkelerdeki farklı üreticiler üretiyor ve satıyorlar.HKPhone gibi.Eğer onlardan birisine bile gelirse bizim cihazlara da uyarlanacaktır.

Güncelleme konusunda birisine güncelleme verildiği taktirde diğerine de verileceği kesin bana kalırsa çünkü aynı donanımda ve benzer kullanıcılara hitap eden modeller bunlar.Sadece her zaman 998'e bir kaç gün, belkide 1-2 hafta erken güncelleme gelecektir daha çok sattığından ve daha ön planda tutulduğundan dolayı.Dayanıklılık olarak ikiside sağlam cihazlar, ucuz çin üretimi telefonların çoğunda olan gacur gucur etme olayı, fiziksel tuşların boşlukta olması gibi şeyler zaten yok artık bu tarz firmalarda.

Fakat ısınma sorunu 998'de daha büyük.Sebebinide söyleyeyim iki cihazında kamerasının hemen altı ısınıyor, oyun oynanıldığında falan (işlemcisi burada sanırım cihazların).Fakat zp998'de kameranın altında metal bir parça var ve ısınmayı çok daha fazla hissettiyor haliyle.990+'ta bu kısım plastik ve sadece bilinçli bir şekilde buraya dokununca bu ısınma hissediliyor.Bölgesel bir ısınma bu cihazın genelinde olmuyor ve normal kullanımda elin pek ulaşamayacağı bir yerde zaten.998 kullanıcıları çok dert yandıklarından bu konuda bunuda söyleyeyim dedim.

Zopo 998 KitKat güncellemesinde

Isınma ve GPS sorunu oldukça halledilmiş.Mediatek işlemcili telefonlar arasında GPS konusunda en iyisi olmuş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sso

quote:

quote:

Zopo 998 KitKat güncellemesinde

Isınma ve GPS sorunu oldukça halledilmiş.Mediatek işlemcili telefonlar arasında GPS konusunda en iyisi olmuş durumda.

İyi haber o zaman hayırlı olsun

• quote:

quote:

Ustün kılan derken hocam ekran biraz daha buyuk, nfc ,eldivenle dokunma , birde bence amiral gemisi modeli oldugu için daha fazla custom rom ve içerik bulabilrsin.

990+ demiş 980+ değil ^.^

998'in nfc, eldivenle kullanım ve bana kalırsa tasarım avantajı var.

990+'ınsa 32GB ROMlu olması, ekran boyutu avantajı.

998e daha çok custom rom var ve surekli degistiren, deneyen biriyseniz buda bir avantaj sayilabilir ama 990+ ve 980+in da romlari pek az denilemez yabanci kaynaklarda

Ekran küçük yazcakmışım hocam oruçtan büyük yazmışım kusura bakmayın. 990 almak isterseniz yanınıazda çantayla dolaşmanız gerekecek. çünkü cebe sığacak bir boyutta değil bu da aklınızda olsun. Güncelleme ve diğer konulardaki yorumlara katılıyorum.

• Bu arada kitkat ta bayağı bir şeyde geldi. Smart wake , gps düzenlemesi ve ısınma sorunları giderilmiş gibi.
  • quote:

Evet hocam n11 den bakin. Adamlardan daha ucuza veriyorlar. Tanindik sitelerde satilmiyor denildi alin size satis. Ama bende anlamadim dgtech ne yapmaya calisiyor.

yarın bir arkadaşımın kartıyla 1060 liralık alış veriş yapıcam alacaklarımın arasında 980+da var.arkadaşımın kartıyla 205 lira indirimli almış olacagığım. hayırlısı olur inşallah. aklıma takılan tek konu kamera performansı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.