Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yeni güncelleme olan 4.4 kitkat yükleyin. Uyduları çok hızlı buluyor. Eskiden balkona çıkıp arattığım uydular şimdi telefonu pencere yaklaşatırınca bulunmaya başladı. Tavsiye ederim sürümünüzü yğkseltin bir an önce.
  • 5 inç istiyorum. 5,5 çok büyük geliyor bana. en ideal 980+ mı almalıyım? genelde 990 ve 998 var alanlar içinde 980+ çok tutulmuyor mu? aralarında çok fark var mı? kronik bi sorun falan var mı? 980+ da da yedek batarya geliyor mu? bide tam alayım mı almayayım mı diye düşünürken birden fiyat yükselttiler. şimdi indirim yapmalarını bekliyeceğim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • zopoya box ile yazılım yapan bir yer varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Box ile yaxılım derken ?

• Zopo, Oppo Find 7'ye benzer bir telefon mu çıkarıyor? Haberi olan var mı?
  • Onu bunu bırakında Kitkat almaz dediğimiz ZP780 bile Kitkat almış la
  • İyi olmuş işte. Ne guzel.

• Arkadaşlar zopo 980+ almayi düşünüyorum ne dersiniz nasildir acaba

• Epeydir 998 kullanıyorum.Onu bunu diyeni boşverin.Parasını sonuna kadar hakeden bir pda.

• Arkadaslar zp980+ ile lg g2 16gb ile takas dusunen olursa iletisime gecebilir istAnbul ici onceliklidir:)

Zp998 xe olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakarqa -- 14 Temmuz 2014; 2:46:53 >
  • ZOPO 980+ kullanan yok heralde sorularımıza cevap veren olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victory3301

5 inç istiyorum. 5,5 çok büyük geliyor bana. en ideal 980+ mı almalıyım? genelde 990 ve 998 var alanlar içinde 980+ çok tutulmuyor mu? aralarında çok fark var mı? kronik bi sorun falan var mı? 980+ da da yedek batarya geliyor mu? bide tam alayım mı almayayım mı diye düşünürken birden fiyat yükselttiler. şimdi indirim yapmalarını bekliyeceğim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam 980 ile 998 arasında ozellik olarak bir fark yok ekran farkı var vede yazılım farkı var. İstediğini alabilirsin. Ben daha önceki modelini kullanmıştım 980 olanını çok güzel telefondu.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgiler için
  • Kitkat la birlikte tam bir f/p telefonu oldu benim için. Ben çinden 300 dolara almıştım.
  • Yurt dışıdan gelen Zopo zp780 telefonun dış hopörlörü patladı, arızalı parçayı nereden bulabilirim.
  • Hocam isterseniz bir dgtech e sorun benim pek ümidim yok yedek parçalar daha gelmemişti. Eğer parçalar geldiyse ücreti mukabilinde onarım yapacağız demişlerdi. Bir şansını dene hocam.www.zopo.com.tr
  • Yedek parça stokları daha girmemiş bekliyeceğiz veya yurt dışından sipariş edeceğim merak ettiğim zp700 modeli ile uyumlumudur..
  • zopo beni çok üzdü yok geldi gelmedi
    bilmem bişey alabilenlere hayırlı olsun
    taaa o zaman dan bu zamana telefondan soğumuştum
    şimdi ise Lg G2 32gb siparişi verdim n11 den
    nasip değilmiş zopo
    bir de şu mtk işlemcili telefonların GPS sorunu
    beni bu telefondan iyice soğuttu
    Tüm zopo kullananlara arızasız günler dilerim
  • kit kattan sorna pide bir iyileşme oldumu?
  • zp700 alanlar bir resim atsınlar kamera performansına bakalım ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.