Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HKPhone, KOMU veya diğerlerinin fason üretim ZOPO olduğunu unutmayın yani ZOPO yazılım desteğini çekerse hiçbiri yazılım desteği veremez, diyeceksin ki o zaman KOMU nasıl ZOPO'dan önce KitKat verdi onu şöyle açıklayayım ZOPO'nun test amaçlı KOMU'ya gönderdiği Kitkat'ı yayınladılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

quote:

Orijinalden alıntı: beexkt

quote:

Ustün kılan derken hocam ekran biraz daha buyuk, nfc ,eldivenle dokunma , birde bence amiral gemisi modeli oldugu için daha fazla custom rom ve içerik bulabilrsin.

990+ demiş 980+ değil ^.^

998'in nfc, eldivenle kullanım ve bana kalırsa tasarım avantajı var.

990+'ınsa 32GB ROMlu olması, ekran boyutu avantajı.

998e daha çok custom rom var ve surekli degistiren, deneyen biriyseniz buda bir avantaj sayilabilir ama 990+ ve 980+in da romlari pek az denilemez yabanci kaynaklarda

Ekran küçük yazcakmışım hocam oruçtan büyük yazmışım kusura bakmayın. 990 almak isterseniz yanınıazda çantayla dolaşmanız gerekecek. çünkü cebe sığacak bir boyutta değil bu da aklınızda olsun. Güncelleme ve diğer konulardaki yorumlara katılıyorum.

Ben cebimde tasiyorum 990+ı da hissediliyor yani, cogu insan bundan rahatsiz olabilir.Birde bize daha gelmedi kit kat umarim bize de gelir cift tiklama ile uyanma falan :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

@beexkt

HKPhone, KOMU veya diğerlerinin fason üretim ZOPO olduğunu unutmayın yani ZOPO yazılım desteğini çekerse hiçbiri yazılım desteği veremez, diyeceksin ki o zaman KOMU nasıl ZOPO'dan önce KitKat verdi onu şöyle açıklayayım ZOPO'nun test amaçlı KOMU'ya gönderdiği Kitkat'ı yayınladılar

Doğrudur

• Hocam kameradan tam olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama çokta kötü değil bence performansı. s4 daha iyi diyebiliri. Hele ön kamerası daha da iyi. Bu arada hayırlı olsun. Alınca listeye ekletirsiniz kendinizi bir hatırlatın.
  • quote:

Hocam kameradan tam olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama çokta kötü değil bence performansı. s4 daha iyi diyebiliri. Hele ön kamerası daha da iyi. Bu arada hayırlı olsun. Alınca listeye ekletirsiniz kendinizi bir hatırlatın.

s4 mü iyi anlamadım dediğinizi :) gece çekimlerini berbat olmasını istemiyorum mesela. gündüz çekimleri illaki iyidir.

tamam bilgi veririm
  • S4 ten bana göre daha iyi ama gece pek kullanmadım o çekimine bir şey diyemicem.

• beexkt kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim. son güncelleme ile sorunlar kısmen de olsa sanırım düzeltilmiş. n11 de 998 modelini bulamadım. stokta olduğu zaman duruma göre almayı düşünüyorum. dm de fiyatlara zam yapmasaydı direk oradanda düşünebilirdim. biraz bekleyeceğim.
    görüşlerini bildiren herkese tekrar teşekkürler.
  • Barcada Gece cekimi
  • Ornekler taze

• Merhaba arkadaşlar. geçen hafta arkadaşa dm den 998 almıştık. aldığımız ilk gün wifi yi açınca otomatik yazılım güncellemesini gördü ve bizde 18.06.2014 tarihli son güncellemeyi yaptık. bugün baktım zopomobileshop ta zp998 için android 4.4 gelmiş. wifi güncellemelerinden check ettiğimizde güncelleme yok dedi. acaba bir süre beklemek falan mı lazım? yada belli bir sıraya göre mi güncellemeler otomatik gidiyor?

http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levoas -- 8 Temmuz 2014; 15:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoas

Merhaba arkadaşlar. geçen hafta arkadaşa dm den 998 almıştık. aldığımız ilk gün wifi yi açınca otomatik yazılım güncellemesini gördü ve bizde 18.06.2014 tarihli son güncellemeyi yaptık. bugün baktım zopomobileshop ta zp998 için android 4.4 gelmiş. wifi güncellemelerinden check ettiğimizde güncelleme yok dedi. acaba bir süre beklemek falan mı lazım? yada belli bir sıraya göre mi güncellemeler otomatik gidiyor?

4.2.2'den 4.4.2'ye geçiş ota olarak yapılamayacakmış altta verdiğim linkteki adımları uygulayın ve yedeklerinizi alın

http://zopomobileforum.com/forum/rom-amp-mod/386-official-android-44-kitkat-yayinlandi.html

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar. geçen hafta arkadaşa dm den 998 almıştık. aldığımız ilk gün wifi yi açınca otomatik yazılım güncellemesini gördü ve bizde 18.06.2014 tarihli son güncellemeyi yaptık. bugün baktım zopomobileshop ta zp998 için android 4.4 gelmiş. wifi güncellemelerinden check ettiğimizde güncelleme yok dedi. acaba bir süre beklemek falan mı lazım? yada belli bir sıraya göre mi güncellemeler otomatik gidiyor?

4.2.2'den 4.4.2'ye geçiş ota olarak yapılamayacakmış altta verdiğim linkteki adımları uygulayın ve yedeklerinizi alın

http://zopomobileforum.com/forum/rom-amp-mod/386-official-android-44-kitkat-yayinlandi.html

Teşekkürer Seyit kardeş. vakit bulduğumuzda deneyelim. takılırsak destek isteriz.

iyi çalışmalar,

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürer Seyit kardeş. vakit bulduğumuzda deneyelim. takılırsak destek isteriz.

iyi çalışmalar,

Linkini verdiğim forumda elimden geldiğince destek veriyorum merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: wickersan

Ornekler taze

fikir verdi teşekkür ederim :)

• Elden geldigince yardima devam

• Video inceleme nerede dün gelecekti galiba?
  • Hocam zp 998 in incelemesini mesut çevik çok yanlı bir şekilde yapmış. Forumda konusunu bulabilirsiniz eğer tabii videoyu silmediyse. Ayrıca zp 980+ yıda teknoseyirde Levent beyler inceledi. Buralardan takip edebilirsin. Eğer mesut çevik videoyu silmediyse aradaki inceleme farkini görebilirsin. Bu incelemesi zopoyu kötüleme üzrrine olmuş.ayrıca m.çeviğin zopo zp700 inceleme videosuda bu forumda mevcut.

• Hepsini anladım da, bütün firmalar fiyat kırarken bu Zopo sürekli artırıyor.
    Distribütör kendi sitesinde fiyatları bir süre önce artırmıştı.
    n11.com sitesinde bir bayisi ZP980+ 'ı önce 849TL den satışa başladı, şimdi 884TL olmuş.!
    Sanarsın " bulunmaz hint kumaşı " ..!
    " Fazla naz aşık usandırır " , vazgeçtim, başka tel bakıyorum..
    Haaa bu arada, sattıkları da yok, o ayrı bir konu.
  • Ben zp780 almayi dusunuyorum garanti konusunda sıkıntı yasar miyim? Kullanan varsa memnun kalmadigi yonler neresi?

• Zp998 gps sorununu aşabilen var mı?
    Mühendislik kodundan girip fixliyorum ama yine de performans düşük. Sanırım gps anreni zayıf kalıyor. Youtubeden ilave aleminyum folyodan amten yapıp takanlar gördüm ama denemedim. Deneyen veya başks çözüm bulsn var mı?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.