Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona 2 adet mp3 attım zil sesi yapayım diye.
    nasıl sesi dye MÜZİK açtım..bir türlü kapayamıyorum..
    2 müzikği devamlı çalıyor...çareyi müzkleri silmekte buldum..
    telefonda;3noktalı ayar yokmu benmi bulamıyorum..
    mesela müzikte.galeride..ayar için..
  • HARİKA SANIRIM GENERAL MOBİLE LIN POLİTİKASINI BENİMSEDİLER.
    AMA KLAVUZU KARGA OLANIN BELLİDİR AKİBETİ
    BİR DÜNYA İMAJ -PAZARLAMA VE PİYASA SORUNUN OLSUN SEN KALK BİDE
    ZAM ZAM ZAM ...... BEKLİYOR VE ÜZÜLEREK SEYREDİYORUZ... PAZARLAMA CEO SUNUN MARİFETLERİNİ..
    YAZIK EDİYORLAR KENDİLERİNE.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Hayırlı uğurlu olsun abi eminim ki memnun kalıcaksın.

inşallah.da AVEA çalışmıyor diye yazılar okudum..doğrumudur?

Avea kullaniyorum , calismayan birsey henuz gormedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

HARİKA SANIRIM GENERAL MOBİLE LIN POLİTİKASINI BENİMSEDİLER.
    AMA KLAVUZU KARGA OLANIN BELLİDİR AKİBETİ
    BİR DÜNYA İMAJ -PAZARLAMA VE PİYASA SORUNUN OLSUN SEN KALK BİDE
    ZAM ZAM ZAM ...... BEKLİYOR VE ÜZÜLEREK SEYREDİYORUZ... PAZARLAMA CEO SUNUN MARİFETLERİNİ..
    YAZIK EDİYORLAR KENDİLERİNE.

İnsanlar geç getirdiniz cihazları indirim yapın indirim yapın diyince adamlar indirim yaptılar bir kaç gün. Zaten en başında da indirimin geçici olduğunu söylemişlerdi. Şimdi de yapılan indirimi geri çektiler zam falan yapılmış olmadı yani. Bence bir süre en doğrusu bu. Biz ön sipariş verenler bunca zahmet 1 hafta erken alıp 20 lira az vermek için çekmiș olmamalıydı. Ha bir kaç hafta sonra kalıcı indirim yaparlar yapsınlar, o sorun değil ama sıcağı sıcağına olmamalı bana kalırsa sabit bir fiyat azalması.

Firmaya bende çok laf ettim zamanında doğru yanlış her şeyi eleştirmeye ne kadar meraklısına ya cidden...

• Benim zaten firmayla alakam yok arkadaşlar. Bir telefon aldım. Burada bilgi almak isteyenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten firmanın facebook sayfasından açıklama yapıyorlar. Benim indirimden haberim yoktu. Bugunde bitmiş. Sonuçta mal adamların ister indirim yapar isterse zam yapar. Kimseye zorla satmıyorlar yani. İsteyen alir isteyen almz.

• beexkt seni tanımıyorum kaç kez seninle mesajlaştık ki herzaman eleştir yaptığımı söylüyorsun
    bu merak değil piyasadan pazarlamadan şirket yönetmekten biraz haberin olsa hazm ederdin bu sözlermi
    firmanın elemanı değilsin eeee ozaman neden bu gocunma bırak üzerine alan alsın.

ben s.acar VE alsace34 gibi konu ile daha fazla bilgisi olanlarla durum empatisi yapmak istedim zaten onlarda anladılar ne demek istediğimi
    doğru s.acar her zaman kendileri bilir diledikleri tarz bir satış politikası sergileyebilirler.
    Ben cep telefonunda iphone samsung ve bilinen kartellerin karşısında tüketiciye değer veren
    farklı firmaların piyasada yer edinsin istediğimden eleştirme yapıyorum.
    Benimde hiç firma ile bağlantım yok.
    Sanırım biz tüketiciler daha bilinçli tercihlerimizle bu firmaları yönlendireceğiz ki sonuçta yine onlar kazanacaklar.

ELEŞTİRİYE TAHAMMÜL EDEMEYEN SOSYAL PLATFORMLARDA NE İŞ VAR

HAYIRLI GÜNLER GENÇLER

• Zaten adamlar bu satış stratejisi ile bakalım ne kadar satış yspacaklar. Zam yapmadılar indirimi geri almışlar ama bence yanlış oldu. Piyasada yer edinmeleri için fiyat politikalarını gözden geçirmeleri lazım.

• Onu bunu bırakın da Marsapa isimli geliştirici ZP998'e Kitkat'ı vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Onu bunu bırakın da Marsapa isimli geliştirici ZP998'e Kitkat'ı vermiş

Çok iyi haber ama sıtabilite nasıl benim için önemli olan o bir kaç arkadaş test etsede bizde yüklesek romu..
  • Oooo kitkat

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Çok iyi haber ama sıtabilite nasıl benim için önemli olan o bir kaç arkadaş test etsede bizde yüklesek romu..

Bu ROM Marsapa'ya ait değil, ROM Kumo K8 isimli bir cihaza ait ve cihaz tıpkı HKPhone Revo Max8 gibi ZP998'in birebir aynısı yani aynı model telefonu farklı marka ve modelle satan 3 firma var şuan. Kumo firması ZOPO ve HKPhone firmalarından erken davranıp K8 cihazına KitKat verdi ben şuan Kumo K8'in orjinal Kitkat ROM'unu indiriyorum bakalım gerçekte nasılmış
  • Bekliyoruz geri dönüşünü güzel haber bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Bu ROM Marsapa'ya ait değil, ROM Kumo K8 isimli bir cihaza ait ve cihaz tıpkı HKPhone Revo Max8 gibi ZP998'in birebir aynısı yani aynı model telefonu farklı marka ve modelle satan 3 firma var şuan. Kumo firması ZOPO ve HKPhone firmalarından erken davranıp K8 cihazına KitKat verdi ben şuan Kumo K8'in orjinal Kitkat ROM'unu indiriyorum bakalım gerçekte nasılmış

heralde bir kaç gün test edersin bizde uygunsa yükleriz romu

• quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Bekliyoruz geri dönüşünü güzel haber bu.

Gesture gelmis
    Smart wake gelmis
    Arayuzdeki frame atlamalari gitmis

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    Smart wake den kasıt, tap2wake değilmi yani çift tıkla uyandırma yada harf çizerek uyandırma felan ?
  • Kitkat bir baska dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Smart wake den kasıt, tap2wake değilmi yani çift tıkla uyandırma yada harf çizerek uyandırma felan ?

Aynen
    Cok iyi yaaa

• S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmak için kernel editliyorlar,ah birde şu yaptıkları kernel O/C desteklese, MTK müsaade etmiyor demesinler, kaynak kodlarıda aldı çoğu firma zaten, ne olur yani biride çkıp cyanogenmodla felan anlaşmaya çalışsa, yada O/C destekli kernel verse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Harflerle uyanma var ama cift dokunus ile uyanma yok onun yerine parmagini asagidan yukariya surukluyon uyaniyo

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.