Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an buraya kendini bildiren kişi sayısı bu kadar.
  • sipariş i ayın sonunda vermeyi düşünüyorum ilk parti bi dağıtılsın bakalım neler olacak
  • zp 998 siyah
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

internet olmadan kullanırsanız iki günü çıkarır. İnternet sürekli açık face mail whatsapp filanda kullanıyosanız günü çıkarmıyor. Bir saat nete giriyorum yarım saat konuşma on onbeş dakika whatsapp senkron kapalı ekran modu otomotikte sabah 8 gibi şarjdan alıyorum saat 2-3 gibi şarj %5 lere düşüyor.Birde sürekli bluetooth açık ve kulaklığa bağlı tabi cihaz yeni batarya belli bir süre sonra kapasitesine ulaşır diye biliyorum. 4-5 defa şarj olmuş batarya.

Sizin pil biraz fazla çabuk tükeniyor.
    Viber kurulu mu? Kuruluysa wifi yi sürekli açık tutar onun ayarı var. Standby da wifi yi kapatma seçeneği var wifi ayarlarında gelişmiş kısmında. Yalnız uyku modunda wifi kapalı tutarsanız data paketinizden yer, ancak bu uygulamalar fazla data kullanmıyor o yüzden sıkıntı olmaz.

Bluetooth kulaklık sürekli bağlı olunca bu kadar şarj yememesi lazım, bluetooth v2.1 yada daha üstü ise kulaklığınız daha az enerji tüketmesi lazım bluetooth un.

acaba arka planda çalışan uygulama mı bırakıyorsunuz da pili tüketiyor bu kadar?

• quote:

internet olmadan kullanırsanız iki günü çıkarır. İnternet sürekli açık face mail whatsapp filanda kullanıyosanız günü çıkarmıyor. Bir saat nete giriyorum yarım saat konuşma on onbeş dakika whatsapp senkron kapalı ekran modu otomotikte sabah 8 gibi şarjdan alıyorum saat 2-3 gibi şarj %5 lere düşüyor.Birde sürekli bluetooth açık ve kulaklığa bağlı tabi cihaz yeni batarya belli bir süre sonra kapasitesine ulaşır diye biliyorum. 4-5 defa şarj olmuş batarya.

İlk aldığımda benzer problemlerini yaşadım ancak batarya kullandıkça oturdu şuan gayet rahat kullanım süreleri vermeye başladı
  • 980+ siyah sipariş verecem stoklara girdiğide
  • muratai kullanıcısına yanıt
    murat hocam viber yok wifiyide pek kullanmam genelde kapalı 3g sürekli açık tele çift sim takılı. bluetooth kulaklıklarımın en kötüsü samsung hs3000 değişe değişe kullanıyorum diğer kulaklıklarım sany mw600 ve mw1
    uygulama olarakta face twitter instagram foursquare yüklü başkada bir şey yüklü değil. dört tanede küçük çaplı oyun yüklü farm hereos,darts 3d,one epic ve subway surfers var birde garanti ile enpara internet şubesi başkada bir şey yüklü değil telde ha birde nova launcher kurulu lisanslı.
    Şarj dün ile bugün daha iyi gitmeye başladı zamanla biraz daha düzelirse akşama kadar yeterse işimi görür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 12 Nisan 2014; 16:18:30 >
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Arka planda cik duran uygulama veya oyun varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980+ nın alttaki dokunmatik 3 tuşunun ışığı hiç yanmıyor galiba
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Sarji bugun daha iyi gitti. Birde custon rom attim biraz kullanayim bakayim nasil. Zopoya eli yuzu duzgun saglam bir rom lazim. Simdi attigim romun bataryasi iyi gidiyo ama sebeke cekim gucu baya bi dusuk stokda bes dis cektigi yerde customla uc dis cekiyo.
  • Yalnız beyaz telefon ben mi sipariş vermişim?
  • quote:

Yok hocam. Sarji bugun daha iyi gitti. Birde custon rom attim biraz kullanayim bakayim nasil. Zopoya eli yuzu duzgun saglam bir rom lazim. Simdi attigim romun bataryasi iyi gidiyo ama sebeke cekim gucu baya bi dusuk stokda bes dis cektigi yerde customla uc dis cekiyo.

Marsapa ROM kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Dün attım zaten marşapa baya güzel bir rom olmuş.bir kaç bug var onlarda düzelirse baya iyi olur.
  • quote:

Dün attım zaten marşapa baya güzel bir rom olmuş.bir kaç bug var onlarda düzelirse baya iyi olur.

Ne gibi buglar ben pek rastlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zopo 998 Siyah sipariş vermiştim. İkinci bataryanın 3.000 gelmeyeceğinin yüksek ihtimal olması vb nedenlerden dolayı F/P orantısında fiyatı yüksek olduğu için siparişin iptali için talepte bulundum. Bakalım nolacak...

Ürün İade No: #4 Durumu: Awaiting Products
    Ekleme Tarihi: 14/04/2014
    Sipariş No: 348
    Mişteri: dh....
  • 15-25 teslimat tarihi ayın 14 ü oldu ses yok
  • Hocam adamlar zaten kesin olarak gelecek demedi ki 3000 mah pil. Sadece çalışma yapıyoruz dediler. Ben gidip bizzat konuştuğumda pil için zopo ile görüşme yaptıklarını söylediler ama sonuçta bu adamlar distiribitör. Zopo neyi verirse onu satacaklar. 3000 mah lık pil için yeniden pil yaptırmaları gerekiyormuş ki bu zaten ilk partiye yetişmesi çok zor bir olaydı. Sizin için hayırlısı olsun. En kötü ihtimalle ilerde çıkınca alırız bir tane 3000 mah batarya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

Yalnız beyaz telefon ben mi sipariş vermişim?

6 ya 1 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zynek -- 14 Nisan 2014; 12:48:43 >
  • evet artık tarih bekliyoruz
  • telefonlar gelsin artık yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.