Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
557
Cevap
14
Favori
21.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kolombo_449

merhabalar zopo zp990+ captain s kullanicisiyim.6 inc ekranli gayet hoş bir cihaz. tabiki discoveryden sonra biraz büyük gelsede alisiyorsun. cihaz güzel fakat batarya performansi biraz zayif. batarya arayisi içindeyim şuan. cihazda ufak tefek kasilmalar oluyor ama oyun performansi çok iyi. bu arada batarya satan varsa aliciyim haberiniz ola.

cihazda ufak tefek kasilmalar oluyor derken oyunlarda mı yoksa genel olarak mı
  • Bugün itibari ile ZP998 beyaz kullanıcıyım.. Beni de ekleyebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • organizma O kullanıcısına yanıt
    MTK işlemcili telefonlara imei atılabiliyor hocam pasaporta ve paranıza yazık etmeyin :). Programlar veya uygulamalar sayesinde kolaylıkla imei atabilirsiniz.
  • 980 ve 998 arasında kaldım aradaki tek fark 400 maah batarya biri 5.5 biride 5 inc değilmi başka fark varmıı kamera vs yada tasarım siz hangisini tercih edersiniz
  • 998 de nfc ve dokunmadan sayfaları değiştirme var. Ben 998 in tasarımını daha ilgi çekici buluyorum.Daha keşke 998 alsaydım diyeceğinize maddi imkanlarınız müsait ise 998 alın benim fikrime göre.Karar yinede size ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsace34

998 de nfc ve dokunmadan sayfaları değiştirme var. Ben 998 in tasarımını daha ilgi çekici buluyorum.Daha keşke 998 alsaydım diyeceğinize maddi imkanlarınız müsait ise 998 alın benim fikrime göre.Karar yinede size ait.

Bana görede 998 uygun diye düşünüyorum çok araştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetosm

quote:

merhabalar zopo zp990+ captain s kullanicisiyim.6 inc ekranli gayet hoş bir cihaz. tabiki discoveryden sonra biraz büyük gelsede alisiyorsun. cihaz güzel fakat batarya performansi biraz zayif. batarya arayisi içindeyim şuan. cihazda ufak tefek kasilmalar oluyor ama oyun performansi çok iyi. bu arada batarya satan varsa aliciyim haberiniz ola.

cihazda ufak tefek kasilmalar oluyor derken oyunlarda mı yoksa genel olarak mı

cihazda menü tuşuna bastıktan sonra sayfalar arası geçişte ufak kasılmalar oluyor. ayrica zp990+ için türkçe olan romlar arıyorum nerden bulabilirim bilginiz var mı?

• bende kız arkadaşım için zp700modelini beğendim,digitalmarket güvenilir mi?sipariş veren oldu mu?birde 50liralık dh indirimi var deniliyordu geçerli mi hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz beni zopo c2 mt6589 siyah b versiyon
  • quote:

zopo nun kendi sitesinde batarya satılıyor. Batarya 15 dolar

http://www.zopomobileshop.com/en/153-original-battery-3000mah-for-zopo-zp990.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

bende kız arkadaşım için zp700modelini beğendim,digitalmarket güvenilir mi?sipariş veren oldu mu?birde 50liralık dh indirimi var deniliyordu geçerli mi hala?

Güvenli ve indirim hâlâ geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün dijitalmarkete üye oldum 50 TL DH indirimi uyguladılar ama hala sipariş vermedim.

Bu arada Zp 988 bataryası da burda

http://www.zopomobileshop.com/en/233-original-battery-2400mah-for-zopo-zp998.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smrt_Sistem -- 17 Nisan 2014; 23:17:05 >
  • Hocam ekledim sizi de listeye. Başka sipariş veren veya aktif kullanan var mı?
  • Hocam beni de ekler misin.

ZP998 Beyaz

Hanıma da alacağım bir tane ama hala karar veremedim ZP780 mi ZP700 mi olsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Hocam beni de ekler misin.

ZP998 Beyaz

Hanıma da alacağım bir tane ama hala karar veremedim ZP780 mi ZP700 mi olsun diye

Her ikisini de görmüş biri olarak ZP780 diyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

ZP998 Beyaz

Hocam işten güçten burnumuzun dibinde ki PERPA ya gidemedim.Önümüzde ki hafta kısmetse bir boşluk ayarlayıp gideceğim PERPA ya..inceleyip alırız birini

• quote:

quote:

ZP998 Beyaz

neden hocam? bende iki cihaz arasındayım kız arkadaşım sosyal ağlar,ufak oyunlar oynar.iki cihazında teknik özellikleri aynı ekran. boyutundışında.4,7inç bayan için daha iyi gibi hemde 50 lira daha uygun.mesut çeviğin incelemesinde beğendim açıkcası cihazı,hard kullanıcılar hariç yeterli cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mandepxl

quote:

quote:

ZP998 Beyaz

neden hocam? bende iki cihaz arasındayım kız arkadaşım sosyal ağlar,ufak oyunlar oynar.iki cihazında teknik özellikleri aynı ekran. boyutundışında.4,7inç bayan için daha iyi gibi hemde 50 lira daha uygun.mesut çeviğin incelemesinde beğendim açıkcası cihazı,hard kullanıcılar hariç yeterli cihaz.

Tasarım + Sağlamlık Hissi + Ekran Boyutu

Bunlar dışında ne yazılımda ne donanımda bir farkları yok

• Yaz hocam yaz. 2 kasım 2013 ten bu yana aktif 990 kullanıyorum.

• Seyit 780 şu tutulduğu zaman sağlam bir his veren beyaz telefondu değil mi? Eğer o ise bence 780 i tercih edin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.