Şimdi Ara

ZOPO KULLANICILARI KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
14
Favori
22.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    zP998 siyah,hayırlısı verdik siparişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Dün attım zaten marşapa baya güzel bir rom olmuş.bir kaç bug var onlarda düzelirse baya iyi olur.

Ne gibi buglar ben pek rastlamadım

Faceden ara ara dışarı atıyor. Xperia launcherde takılmalar oluyor. Rehbere ekledigim resimler acayip görünüyor. Hem dikey ekledim hemde yatay ikisindede sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 15 Nisan 2014; 7:26:39 >
    ben sipariş vermedim, cihazlar gelsin direk yerlerine gidip 998 ve 990+ i görerek alacağım ve büyük ihtimalle ben de beyaz alacağım hocam :) çok tatlı görünüyor beyaz 998..
  • Bende siyahını canlı gördüm ama nette araştırınca beyaza rengi çok hoşuma gitti. Benimde ilk beyaz telefonum olacak hayırlısıyla.
    Aynen benimde ilk beyaz :)
    Hep ama hep siyah kullandım yada koyu renk işte şimdiki titanium gri note 2 gibi.. hem değişiklik de lazım
  • Sipariş vermedim ama gelir gelmez perpaya gidip alacağım. Yani beni de 990+ için listeye yazabilirsiniz.
  • Madem Kullanıcı Kulübü benide yaz ZP998 Siyah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepete eklemistim bayadir bekliyordu dayanamadim sipariş geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Zopo Zp 988 siparişi veripte teslim alanlar görüşlerini belirtirlerse çok memnun olurum
  • Hocam herkes sipariş verdi ama telefonlar gümrükten çıkmadı daha onu bekliyorlar. Ordan çıkınca teslim edecekler bize. ondan sonra inceleme yapar fikirlerimizi beyan ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsace34 -- 16 Nisan 2014; 16:07:28 >
  • benide yaz büyük ihtimal teller geldinde sahip olcam telefona zp998 siyah
  • Eğer yazılıyorsa benide yazabilirsiniz.
    Bir ZP780 de bana yazalım
  • Arkadaşlar merhaba
    Arkadaşım Çin guangzhou da, bu 900+ veya zp998 aldırtmak istiyorum, bulunabilirlik ve Çin'de bulunabilecek fiyat Aralığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. (ilk tercihim olan xiaomi mi3 64 gb bulduramadım çünkü Çin'de ) Birde şayet alabilirsem telefonu pasaport kaydı yaptırmak istiyorum fakat çevremdeki arkadaşlarım nerdeyse bana enayi muamelesi yapıyor. MTK işlemcilere kayıt gereksiz imei sorunu kolaylıkla hallediliyor diyorlar bu ne derece doğrudur acaba. Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

• Hocam renk ne acaba?
  • Hocam şu an telefonu kesin sipariş verenleri ve kullananları yazabiliyorum. Telefonu alınca sizleri de eklerim.Anlayış gösterirseniz sevinirim.
  • hocam bildiğim kadarıyla bazı programlarla telefona imei atılabiliyor mtk işlemcili telefonlarda.
  • Zopo 998 Beyaz Bekleniyor
  • merhabalar zopo zp990+ captain s kullanicisiyim.6 inc ekranli gayet hoş bir cihaz. tabiki discoveryden sonra biraz büyük gelsede alisiyorsun. cihaz güzel fakat batarya performansi biraz zayif. batarya arayisi içindeyim şuan. cihazda ufak tefek kasilmalar oluyor ama oyun performansi çok iyi. bu arada batarya satan varsa aliciyim haberiniz ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolombo_449 -- 17 Nisan 2014; 11:29:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.