Şimdi Ara

ZOPO ZP998 / 9520 / 小黑2 / ROM -ROOT - RECOVERY / ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu aralar Elite ve ZP998 arasında kalmış durumdayım.
    998'in kamera kalitesini öneriyormusunuz.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevyil

Merhaba,
    Teşekkürler.

Elite Lite vs ZP998 için şunları yazmıştım diğer konuda aynen kopyala-yapıştır yapıyorum

Beyler madem General Mobile Elite Lite için fiyat verdi ve milletin kafası 998 ile Elite Lite arasında kaldı o zaman ufak tarafsız bir karşılaştırma yapalım yalnız bunu performans olarak yapmayalım çünkü aradaki fiyat farkı ortada Antutu skorları benchmark testleri vs herşey ortada performans olarak zaten biliniyorlar biz şöyle genel bir karşılaştırma yapalım...

Elite Lite GPU olarak Adreno 330 kullanıyor, ZP998 Mali MP4 700 Mhz kullanıyor burda Elite Lite daha cazip.

Elite Lite CPU olarak Snapdragon S800 kullanıyor, ZP998 MT6592 kullanıyor burda işlemci kalitesi bakımından yine Elite Lite önde.

Elite Lite 2.400 Mah Batarya kapasitesi taşıyor ve bataryası çıkmıyor yani yolda şarjınız bitse yapılabilecek hiçbirşey yok öte yandan batarya ömrü bitince ne olacağı meçhul arkasında Telpa'nın olduğunu unutmamak lazım ;) , ZP998 2.400 Mah Batarya kapasitesi sunuyor ve çift batarya ile geliyor şarjınız bitse dahi cebinizdeki yedek bataryayı takabilirsiniz ki buda toplamda 4.800 Mah batarya demek böyle bir bataryanın yetmeyeceği biri olduğunu düşünmüyorum ve yine bataryası daha yüksek kapasiteli bir batarya ile değiştirilebiliyor burda ZP998 çok daha cazip

Elite Lite tek simkart girişine sahip, ZP998 ise çift SIM kart girişine sahip bu belki benim veya sizin için pek bişey ifade etmiyo olabilir anca genelde memur kesim çift simkartlı bir telefona ihtiyaç duyuyor ibu bakımdan yine ZP998 daha cazip

Elite Lite SD Kart desteklemiyor, ZP998 64GB SD kart destekliyor ilk bakışta idare ederim gibi görünsede günümüz oyunlarının 1GB den fazla olduğunu düşünürsek aslında çok önemli bir durum Elite bir süre sonra sizi dar boğaza sokabilir ancak ZP998 e Class 10 64GB hafıza kartı alırsanız 16+64 GB toplamda 80GB lik bir depolamanız olur ki bu da çoğu kişinin evindeki masaüstü bilgisayarında olanda daha büyük bir HardDisk demektir bu yönden yine ZP998 çok daha cazip

Tüm bunlara ek olarak Elite Lite 999 TL ZP998 ise DonanımHaber kullanıcılarına 899 TL

Karar sizin...

Kamera performansına örnek olması açısından birkaç resim yüklerim bugün veya yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: cevyil

Merhaba,
    Teşekkürler.

Elite Lite vs ZP998 için şunları yazmıştım diğer konuda aynen kopyala-yapıştır yapıyorum

Beyler madem General Mobile Elite Lite için fiyat verdi ve milletin kafası 998 ile Elite Lite arasında kaldı o zaman ufak tarafsız bir karşılaştırma yapalım yalnız bunu performans olarak yapmayalım çünkü aradaki fiyat farkı ortada Antutu skorları benchmark testleri vs herşey ortada performans olarak zaten biliniyorlar biz şöyle genel bir karşılaştırma yapalım...

Elite Lite GPU olarak Adreno 330 kullanıyor, ZP998 Mali MP4 700 Mhz kullanıyor burda Elite Lite daha cazip.

Elite Lite CPU olarak Snapdragon S800 kullanıyor, ZP998 MT6592 kullanıyor burda işlemci kalitesi bakımından yine Elite Lite önde.

Elite Lite 2.400 Mah Batarya kapasitesi taşıyor ve bataryası çıkmıyor yani yolda şarjınız bitse yapılabilecek hiçbirşey yok öte yandan batarya ömrü bitince ne olacağı meçhul arkasında Telpa'nın olduğunu unutmamak lazım ;) , ZP998 2.400 Mah Batarya kapasitesi sunuyor ve çift batarya ile geliyor şarjınız bitse dahi cebinizdeki yedek bataryayı takabilirsiniz ki buda toplamda 4.800 Mah batarya demek böyle bir bataryanın yetmeyeceği biri olduğunu düşünmüyorum ve yine bataryası daha yüksek kapasiteli bir batarya ile değiştirilebiliyor burda ZP998 çok daha cazip

Elite Lite tek simkart girişine sahip, ZP998 ise çift SIM kart girişine sahip bu belki benim veya sizin için pek bişey ifade etmiyo olabilir anca genelde memur kesim çift simkartlı bir telefona ihtiyaç duyuyor ibu bakımdan yine ZP998 daha cazip

Elite Lite SD Kart desteklemiyor, ZP998 64GB SD kart destekliyor ilk bakışta idare ederim gibi görünsede günümüz oyunlarının 1GB den fazla olduğunu düşünürsek aslında çok önemli bir durum Elite bir süre sonra sizi dar boğaza sokabilir ancak ZP998 e Class 10 64GB hafıza kartı alırsanız 16+64 GB toplamda 80GB lik bir depolamanız olur ki bu da çoğu kişinin evindeki masaüstü bilgisayarında olanda daha büyük bir HardDisk demektir bu yönden yine ZP998 çok daha cazip

Tüm bunlara ek olarak Elite Lite 999 TL ZP998 ise DonanımHaber kullanıcılarına 899 TL

Karar sizin...

Kamera performansına örnek olması açısından birkaç resim yüklerim bugün veya yarın

Benim için iki telefon arasındaki en önemli kıstas kamera kalitesi.
    Elite'nin lite versiyonunu düşünmüyorum 16gb olmasından dolayı ayrıca kamerasının iyi olduğu söyleniyor.
    ZP998'in pilinin çıkması ve kart slotu çok iyi ayrıca.
    Kamera için örnek resimleri merak ediyorum.

• Yunos yüklü ZP998 Ekran Görüntüsü

ZOPO ZP998 / 9520 /  小黑2 / ROM -ROOT - RECOVERY / ANA KONU
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Hocam harun beyin size verdiği cihaz,satışa çıkarılacak son durumdaki cihazlardan yoksa geliştirme aşamasındaki bir cihazmı birde,acaba cihazlar Türkiyeye geldiğinde cihaza yazılım olarak ekleme felan yapılcakmı yani DGTech firması kendine özgü programlar yükleyecekmi cihaza yoksa cihaz çinden geldiği haliylemi son kullanıcıya ulaştırılacak birde,şu rom ve root olayını ne olacak bari en azından root atmak öldürmesin garantiyi
  • Color OS Türkçe ROM test ediliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Hocam harun beyin size verdiği cihaz,satışa çıkarılacak son durumdaki cihazlardan yoksa geliştirme aşamasındaki bir cihazmı birde,acaba cihazlar Türkiyeye geldiğinde cihaza yazılım olarak ekleme felan yapılcakmı yani DGTech firması kendine özgü programlar yükleyecekmi cihaza yoksa cihaz çinden geldiği haliylemi son kullanıcıya ulaştırılacak birde,şu rom ve root olayını ne olacak bari en azından root atmak öldürmesin garantiyi

Evet satışa çıkacak son ürün

Yazılım ekleme olarak ilk başta cihaz Zopo nun avrupaya gönderdiği standart halde gelecek daha sonra güncelleme yapılarak türkiye için özelleştirilmis bir rom yayınlanacak tabi tüm bunlar için zaman lazım

Cihazlar hicbirsekilde yazilimsal sebeplerden ötürü garanti dışına çıkmayacak rom root recovery gibi durumlarda garanti dahilinde kalacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu yazılım olayının garantiye girmesi çok iyi birşey diğer firmaları sırf bu yüzden bile zora sokabilir,özelleştirilmiş ROM dan kasıt nedir acaba ? MIUI gibi mi bi özelleştirme olacak yoksa cihaz kodu şeklindemi ayrılıcak acaba kusura bakmayın böyle sorular soruyorum ama
  • stock romu yükledim telefon açıldı. ama CWM Recovery 6.0.4.4 aynı şekilde deniyorum olmuyor. program donup kalıyor.
    ayrıca flash tool programında senden izler kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 24 Mart 2014; 18:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

stock romu yükledim telefon açıldı. ama CWM Recovery 6.0.4.4 aynı şekilde deniyorum olmuyor. program donup kalıyor.

Cwm yi kontrol edicem bu kadar arada ne gibi gibi izler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Bu yazılım olayının garantiye girmesi çok iyi birşey diğer firmaları sırf bu yüzden bile zora sokabilir,özelleştirilmiş ROM dan kasıt nedir acaba ? MIUI gibi mi bi özelleştirme olacak yoksa cihaz kodu şeklindemi ayrılıcak acaba kusura bakmayın böyle sorular soruyorum ama

Genel anlamda görselliği değiştirilmiş dil dosyalari düzenlenmiş bir romdan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

stock romu yükledim telefon açıldı. ama CWM Recovery 6.0.4.4 aynı şekilde deniyorum olmuyor. program donup kalıyor.

CWM Recovery'i şimdi test ettim problem yok

• Telefonu bi alayım direk MİUI ya girişcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Cwm yi kontrol edicem bu kadar arada ne gibi gibi izler?

hani google arama yaparken eski aramalar çıkarya ona benzer bişey.
    bu arada imeide uçmuş. bilinmeyen imei diyor.
    hiç başlamasamıydım şu rom işine
  •  ZOPO ZP998 / 9520 /  小黑2 / ROM -ROOT - RECOVERY / ANA KONU

biraz bekledikten sonra telefon açılıyor.
  • quote:

biraz bekledikten sonra telefon açılıyor.

Muhtemelen bilgisayarla ilgili bir durum veya Recovery yüklendi de biz farkında değiliz recovery'e girmeyi dener misin
  • bilgisayar olabilir. leptoptan deneyim bide.
    senide yorduk kusura bakma.
    Keşke iyi bilen birileri olaydıda romlarla ilgli izlenimleri aktarabilseydi.
  • Driverları kontrol et hocam.ADB_usb_driver_120827_v3.7z

http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

SPtools Octacore farklı Dikkat

Imei yedeğini aldıysan orjinal stock romu yükle

Sonra tekrar denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sso -- 24 Mart 2014; 20:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sso

Driverları kontrol et hocam.ADB_usb_driver_120827_v3.7z

http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

SPtools Octacore farklı Dikkat

Imei yedeğini aldıysan orjinal stock romu yükle

Sonra tekrar denersin.

Gerekli Sp Tools'u ve Driverları konuda verdim zaten hocam MTK6592 için spflash tools un v5 i kullanıyor
    Doğrudur hocam.

Bazan Windows 8 ise driverslar uygun yüklenmiyor.Device Manager de update ile tekrar yüklemek gerekebiliyorvs.

Halleder sanırım zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.