Şimdi Ara

ZOPO ZP998 / 9520 / 小黑2 / ROM -ROOT - RECOVERY / ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
8.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sso

Doğrudur hocam.

Bazan Windows 8 ise driverslar uygun yüklenmiyor.Device Manager de update ile tekrar yüklemek gerekebiliyorvs.

Halleder sanırım zaten

Windows 8.1 x86 kullanıyorum bende sıkıntı vermedi dediğim gibi muhtemelen pc yle alakalı bir konu
  • quote:

Driverları kontrol et hocam.ADB_usb_driver_120827_v3.7z

http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

SPtools Octacore farklı Dikkat

Imei yedeğini aldıysan orjinal stock romu yükle

Sonra tekrar denersin.

bu sitedeki Flash_tool u yükledim. cmw yi yükledi.
    miui de yüklendi. daha açmadım hemen kurcalayım rom nasılmış.
    Yardımlarınız için ikinizede çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

quote:

Driverları kontrol et hocam.ADB_usb_driver_120827_v3.7z

http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

SPtools Octacore farklı Dikkat

Imei yedeğini aldıysan orjinal stock romu yükle

Sonra tekrar denersin.

bu sitedeki Flash_tool u yükledim. cmw yi yükledi.
    miui de yüklendi. daha açmadım hemen kurcalayım rom nasılmış.
    Yardımlarınız için ikinizede çok teşekkürler.

İlginç bir durum halbuki benim konuya eklediğim flashtool da aynı sürüm numarasına sahip

Edit: Pardon linkteki bir sürüm üstüymüş onuda ekleyeyim konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 24 Mart 2014; 21:11:14 >

• S@HMeRDaN kullanıcısına yanıt
    Sabırsızlıkla bekliyoruz hocam

Geçmiş olsun..
  • imei yedeğini almadım. imei yok şuan. geri getirebiliyormuyuz. ilk orjinal imeide yok ikinci yüklediğim imeide.
  • quote:

imei yedeğini almadım. imei yok şuan. geri getirebiliyormuyuz. ilk orjinal imeide yok ikinci yüklediğim imeide.

Mobileuncle ile gir abi imeileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

imei yedeğini almadım. imei yok şuan. geri getirebiliyormuyuz. ilk orjinal imeide yok ikinci yüklediğim imeide.

Connectivity > girdim
    CDS Information aktif değil.
    neyse ben biraz araştırayım. tıkanırsam yardım isteyeyim. çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Connectivity > girdim
    CDS Information aktif değil.
    neyse ben biraz araştırayım. tıkanırsam yardım isteyeyim. çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın.

http://en.miui.com/thread-10061-1-1.html

Üstteki konuda ilk yöntemi uygula videolu anlatımı var videoda adam programa dosya gösterecek o dosya sende stock romun içinde mevcut

• Dolby ses yaması konuya eklendi örnek kamera resimleri ve oyun performansı yarın eklenecek.
  • selam, miui rom tamamen türkçe ve telefonun tüm fonksiyonları çalışıyormu?
    selam, yun OS romutürkçeleştirecekmisiniz. ve telefonun tüm fonksiyonları çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsi

selam, miui rom tamamen türkçe ve telefonun tüm fonksiyonları çalışıyormu?
    selam, yun OS romutürkçeleştirecekmisiniz. ve telefonun tüm fonksiyonları çalışıyormu?

MIUI de gesture hariç herşey çalışıyor Yunos turkcelestirme kolay bir iş değil ilerleyen zamanda olabilir henüz çok erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zp998 i ilk aldığımda yunos yüklüydü .. Gerçekten çok güzel bir işletim sistemi, çok iyi yapmışlar .. umarım yakın zamanda zamanın olurda çevirme işlemini başlatabilirsin. bekliyoruz. teşekkürler
  • selam, YourZgappsXS-4.2.2-2014.03.16.zip BUNU MIUI ye kurunca telefon kafayı yiyor... Açıldıktan sonra reset atıyor tekrar açıyor devamlı bir yanlışmı yapıyorum...
  • DÜZELTME: YourZgappsXS-4.2.2-2014.03.16.zip << BUNDA HERHANGİ BİR SORUN YOK.

--Üzerine bunu yükleyince " Dolby.zip " anlattığım sorunla karşılaşılıyor
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Hocam p 998 mi aldın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Hocam p 998 mi aldın ?

ZP998 Harun Bey tarafından hediye edildi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Hocam p 998 mi aldın ?

ZP998 Harun Bey tarafından hediye edildi

Harun bey kim promosyonu verdimi sirket :D

• Kesin bir tarih yokmudur telefonun cikisiyla ilgili harun bey çine yeni gitmis daha siparis verilmismi cihazlarin turkiyeye gelmesi prosedurlar vs... uzayacak gibi cihazin cikis tarihi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selam,

Zopo 998'e Miui ROM'u yükledim.

-- Dobly.zip 'i kurunca telefon lock screen'e girerken devamlı reset atıyor boot animasyon ekranına geliyor, loop oluyor işlem yapılmıyor...
    -- %90'ı türkçe, bazı kısımlar ingilizce kalmış.. (hatta kilit ekranındaki tarih-saat göstergesinde çince karakterler vardı.) Türkçeleştirme gayet iyi eline sağlık yakın zamanda %100e ulaşır inşallah.
    -- Zopo ortalama 25000~28000 arası Antutu'dan puan alabiliyor. Yani hızı ortalama iyi ama Bu ROMla telefon kasıyor... Klasörlere tıklyınca açılma animasyonu sırasında kasma var birçok yerde bu telefon miui v5 i kaldırabilecek
    sistem özelliklerinde olduğunu düşünüyorum , ROM iyi optimize edilmediği için kasma oluyor olabilir. (oyun falan kurmadım, oyunlarda falan kasmıyor olabilir ama normal işletim sistemi özelliklerini kullanırken kasa kasa hareket etmesi rahatsız edici, AKICI DEĞİL. )
    -- gesture sensor çalışmıyor, zaten arkadaş söylemiş (çokta önemli bi özellik değil bence)
    -- GPS tam doğru göstermiyor. yazılımı iyi ayarlanmamış olabilir. (başka denediğim romlarda gayet doğruya yakın ve hızlı çalışıyordu, bunda pek iyi değil)
    -- pil tasarufu/sarfiyatını deneyemedim, kastığı için pek beğenmedim kaldırdım hemen bu konuda bişey diyemiyeceğim.
    -- NFC özelliğinide denemedim :)

Ben eski ROM'a geri dönüyorum, standart android ama telefonun fonksiyonları çalışıyor...
    http://www.needrom.com/mobile/gizchina-rom-by-marsapa-2/ (bu linkteki gayet iyi şimdilik daha iyisi çıkıncaya kadar...)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.