Zor bir karar. Sizce hangi ARAÇ ???
-
-
Uzun yola da sık gidilecek ise tartışmasız D sedan veya sw araç
Üstelik 508 özelinde değil
D sedan varken modaya uyup C suv almazdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.6 turbo-benzinli olmak kaydıyla 5008 GTLine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tucson derim, gerçek suv deneyimi yaşarsınız.
-
Bir tuscon - bir 5008 eşit bakalım 🤔 forumun çoğunluğu karar vermede etkili olacak
Pejo adblue sensörü sorun. Gerçi şuan dizel sorun.
Hyundai alıp LPG taktıranı gördüm.
Dün iki aracıda test ettim.
5008 7 kişilik ama arka iki koltuk rahat kullanım seviyesinde değil. Aracı alsam oturan olmayacak belkide ama güzel araç hoşuma gitti. Geniş ferah.
Tucson da çok teknolojik geldi. O aracıda beğendim. İsim yazdırdım ayın 15 inde arayacaklar. Bir araç kesin bende ama o kadar para verilecek ve diğerini alıp aklımın diğerinde kalmasını istemiyorum.
ben tucson alırdım. en azından suv tadı alırım. 5008 çok süslü ve suv tadı vermiyor.
-
Ben 508 sandım
5008 miş 😀
Ben ikisini de tercih etmezdim
O yüzden tercih belirtmiyorum
Olur insanlık hali, doğrudur forum bunun için var bilgi ve fikir paylaşımı
Tucson alırdım. 5008 iyi güzel geniş araç ancak adblue problemi hala devam ediyor mu bilmiyorum.
-
Tucson hakkında bilgim yok. Kasasının yeni olması avantaj, 5008 kasası 2016da çıktı, geçen sene makyaj gördü.
Önceki kasanın makyajlısı 3008 kullandığımdan o araçlar hakkında biraz daha bilgim var. Sıkça yazılan adblue sorunu hala var. Garantide ücretsiz hallediliyor, garanti sonrası servis bakımlı araçlar genelde ücretsiz hallediyor fakat arada 3-5 bine anlaşan da var, 15bin ilk faturayı kabul eden de var, doğru bulmamakla birlikte sistemi iptal ettiren de var. Ben bu sorunu 2019 haziranda yaşadım, o dönemin parasıyla ilk fatura 4600 lira çıktı, ben 1460 liraya hallettim mesela. 2 yıldan uzun süre (90bin kilometreden 120bin kilometreye kadar) başka hiç bir sorunu olmadı, iki senedir de tanıdıkta, o da herhangi bir problem yaşamadı. Bunun dışında kronik denilebilecek bir sorunu yok, araç özelinde sorun yaşayan her markada oluyor. Aracın güzel tarafı eat şanzıman, çok nadir arıza yapan bir sistem.
-
Uzun yolda sık sık kullanılacaksa D segment araç çok daha konforlu olur.
-
Sportage neden düşünmediniz
Ben ayni durumda 5008 GT aldim .. ilk
Ciktigi yildan beri defalarca kullandigim
Kiraladigim bildigim bir aracti makyajlisini almak nasipmis..
arka koltuklar bende de hic kullanilmayacak gereksiz ama kapaliyken bagaj hala buyuk guzel. Ben de 2. Arac oldugu icin 5008 3 aydir cok kullanilmadi ancak araclari simdi teke dusurdum..
Arkadasima Tucson aldik o da memnun 4-5 aydir kullaniyor.
Tucson daha suv umsu. 5008 ise mpv gibi daha cok.
İkisi de guzel arac. Zor seçim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PSA grubun motor kalitesi hiç şüphesiz hyundaiden iyi Peugeot tasarım çizgisi kesinlikle hyundaidan kat kat iyi ama uzun yol için suv mpv tarzı değilde D segment herhangi bir araç daha iyi gidebilir.
-
Hangisi daha sessiz ise onu al😀.
Başka ciddi bir üstünlükleri yok sanırım. Cam tavan sesine dikkat; bacanakta honda crv var, bozuk yolda ciddi kafa dikiyor. Benim benzinli arabadan sonra motor sesi de yüksek geliyor.
5008 tabii ki. Uzun uzun kıyas yapmaya gerek yok bence.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Uzun yola da sık gidilecek ise tartışmasız D sedan veya sw araç
Üstelik 508 özelinde değil D sedan varken modaya uyup C suv almazdım |
Ben 508 sandım
5008 miş 😀 Ben ikisini de tercih etmezdim O yüzden tercih belirtmiyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X