Şimdi Ara

Zor Bir Maçtı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahahaa abi bunlar ne bayadır görmüyorum böylelerini
  • Tek tek analiz etmeyeceğim baştan sona her şey OP
  • Sana cevap yazmaya değmez ama buna zor dediğine göre aşırı LOWSUN
  • Visee kullanıcısına yanıt
    Gelenek bu kardeş de bunun bilecek kadar uzun süredir forumda takıldığını sanmıyorum.
  • Gerçektende çok zormuş
  • Buda çok iyziydi, ya da ben çok iyiydim
     Zor Bir Maçtı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbies

Buda çok iyziydi, ya da ben çok iyiydim
     Zor Bir Maçtı!

Bu builde bir şey bulmayın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden. Smurf

Bronz 3 op
    W/L op
    Phantom , infinity op
    Farmlar op
    Kimsenin ayakkabı yok op
    tp jnix op
    nasus tamamen op
    botrk wukong op
    heal wukong op
    jungle itemi yok op

Cahillere karşı arkandayız Raiden!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Best Nasus OP
  • Raiden. Smurf kullanıcısına yanıt
    lol bölümünde çok takılmıyorum bir girip bakayım dedim ama dalga geçtiğiniz konular çok boş. Ben bütün zamanımı lol veya herhangi bir oyun oynayarak harcayan birisi değilim. Eminim bronz olanlar da benim gibidir. Yani hayatını oyuna harcamayanlardan. Sadece sana özel bir şey değil oyundaki bir rütbeye göre dalga geçmek küçümsemek o kadar sinirlendiriyor ki. Belki ciddice dalga geçmemişsindir ama benim etrafımda çok var. Senlik bir şey değil ama yorumuna sinirlendim bir an. Zaten bronz oldukları için oyunu bilmedikleri belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visee

lol bölümünde çok takılmıyorum bir girip bakayım dedim ama dalga geçtiğiniz konular çok boş. Ben bütün zamanımı lol veya herhangi bir oyun oynayarak harcayan birisi değilim. Eminim bronz olanlar da benim gibidir. Yani hayatını oyuna harcamayanlardan. Sadece sana özel bir şey değil oyundaki bir rütbeye göre dalga geçmek küçümsemek o kadar sinirlendiriyor ki. Belki ciddice dalga geçmemişsindir ama benim etrafımda çok var. Senlik bir şey değil ama yorumuna sinirlendim bir an. Zaten bronz oldukları için oyunu bilmedikleri belli

Arkandayım!
  • imzam
  • Wellcome to TR Bronze Eternal Hell.
  • Barisbu sen miydin ya :( . Gayet kötü oynuyorsun kardeş. Allah yardım etmiş valla öyle toparlamışsınız. Allah aşkına oyunuma düşme bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laviva

Barisbu sen miydin ya :( . Gayet kötü oynuyorsun kardeş. Allah yardım etmiş valla öyle toparlamışsınız. Allah aşkına oyunuma düşme bir daha.

Senden iyi oynadığım kesin git başka yerde ağla
  • Bronz 3 adam konu açıyo zaaa xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her yere ünlem koyan arkadaşın fake hesabı sanırım
  • Abi bu eleman çalılara kafa atan az canlı rakibi almak için 5 kişinin arasına giren bir eleman. Bu maçı şansına almışlar belli yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başlayan adamlar olduğu belli herşeyden,bu kadar eleştiri yapılması yanlış çünkü hangi biriniz bu yollardan geçmediki.geçmedim diyen yalan söyler eminim.bizde yaptık zamanında 2 warmoglar 2 pd ler daha hızlı koşucağımızı zannedip 2 bot alanlar bile vardı.4 tane rabadon mu dersin daha neler neler.hani demem o ki geldiğiniz yere bakarak eleştiri yapın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.