Şimdi Ara

Zor bir soru...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben AÖF'te lisans programına ve ata aöf te ikinci üni kapsamında önlisansa kayıtlıyım...
    Şimdi aöf TEK'i lisans tan kaydımı sildirsem, üçüncü üni hakkım olarak aöf ten Yen'i bir bölüm seçebilir miyim??
    Uzman sorusu oldu galiba 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamen mantık yürüterek cevap yazıyorum; anadolu aöf'deki lisans programından kayıt sildirirseniz ata aöf'deki kaydınızdan dolayı ikinci üniversite kapsamında tekrar kayıt olabilirsiniz. ama sadece önlisans bölümlerinden tercih yapabilirsiniz. önlisans mezunu veya okuyanlar ikinci üniversite kapsamında sadece önlisans bölümlerinden tercih yapabilirler.
  • the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    arkadaş güzel cevap vermiş.

lisans kaydınız dan hem lisans hem önlisans 2.üniversite okuyabilirsiniz
    ancak önlisanstan sadece önlisans 2.üniversite okuyabilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba kayıt sildirdigimiz bölüme geri dönüş imkânımız hiç mi yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: afyonluhasann

Arkadaşlar merhaba kayıt sildirdigimiz bölüme geri dönüş imkânımız hiç mi yok?

hocam şuanda herhangi bir yükseköğrenimde kaydınız var mı? durumunuz nedir? biraz daha açıklayabilirseniz bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
  • Hocam öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun şu an bir yükseköğretim de kayitliyim buradan sildirip eski öğretim kurumuma dönmek istiyorum şansım hic mi yok Allah razı olsun şimdiden.

• quote:

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun şu an bir yükseköğretim de kayitliyim buradan sildirip eski öğretim kurumuma dönmek istiyorum şansım hic mi yok Allah razı olsun şimdiden.

Hocam, şimdiki kayıtlı olduğunuz okul hangisi? Bölümünüz nedir? Lisans mı önlisans mı? Tekrar geri dönmek istediğiniz Okul ve bölüm hangisi? Detay yazabilirseniz daha doğru bilgi alabilirsiniz.

• Hocam lisans türk dili ve edeb. dönmek istediğim lisans işletme bölümü hocam çok teşekkür ederim tekrar

• the_wind222 T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada kayıt olmak istediğim okul Süleyman Demirel Üniversitesi

• quote:

Hocam bu arada kayıt olmak istediğim okul Süleyman Demirel Üniversitesi

hocam siz farklı bir bölümden örgün öğretim veren farklı bir üniversiteye geçmek istiyorsunuz. işin açıkçası bu konuyla ilgili hiç bilgim yok. şartlarını tam olarak bilmiyorum ama; aynı bölümde örgün öğretim olan bir okula yatay geçiş yapma şansınız belki olabilirdi.

bir de aklıma "af" geliyor ama onun şartlarını da bilmiyorum. kayıt sildirenleri de kapsıyor mu? yoksa sadece okulu bırakanlar mı faydalanıyor bilmiyorum. tabi bir de af ne zaman çıkar nasıl olur onu beklemek lazım. çok yardımcı olamadım kusura bakmayın. sizi yanlış yönlendirmek istemem. bilgisi olan bir arkadaş daha net bilgi verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.